28 februari 2012

2012-02-28


The kids don't care if you're alright, honey
Pills don't help, but they sure is funny
Gimme, gimme some of that vampire money, c'mon

*
Att påstå att jag har fått något uträttat idag vore att ljuga. Jag har spenderat hela eftermiddagen/kvällen i soffan, ihoprullad under en filt tillsammans med alla mina läxböcker. Tog itu med naturkunskapen och när den var genomläst tog jag och pappa itu med matten.
Och, tja, det var typ det som har hänt.
Blir ingen ridning imorgon heller, både för att vi skulle åka inom sjukhuset och för att jag har så sjukt mycket skolarbete.

Oj vad jag längtar till vecka tio är överstökad. Känns som om hela mitt liv kretsar runt skolan och sömn.
Har dåligt samvete över mitt bristande umgänge med min älskade häst, men det finns helt enkelt inte tid. Får tacka min älskade syster som tar hand om hästarna i mitt frånfälle. Tack Elin! <3



Jag saknar dig, pärlan <3


Har faktiskt inget mer att tillägga nu, förutom en låt som är perfekt att lyssna på antingen om man är lite småförbannad på något, eller bara vill få en liten såndär lyckokick.
Låten heter Vampire Money och är gjord av My Chemical Romance. Förutom att den har helt underbar känsla och energi, så älskar jag de not-so-subtle Twilightreferenserna som gömmer sig i fraser som "sparkle like Bowie in the morning sun" eller "play it right and drive a Volvo-car". Även om jag inte har så väldigt mycket emot Twilight (eller ja, mer eller mindre beroende på humör), så älskar jag bara hur de bestämt säger att de aldrig kommer ta emot några "vampire money" genom att göra en låt till ett Twilight-soundtrack.

Underbart.
Här är länken:
http://www.youtube.com/watch?v=fNXaWB3cENA

På återseende!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress