It's not on me, it's all on you
There comes a time to speak the truth
So you can see me when I leave
Walk over you
All over you

*

Så, jag tror inte det blir så mycket till inlägg idag. Är trött, och vill hellre skriva på Hey There, Delilah än på bloggen. Anyway, jag vet att jag ändå inte kommer kunna hejda mig när jag väl har börjat, så vafan. Here we go.
Så, dagen har varit utmattande, men kul. Hela klanen gick på The Hunger Games, och innan dess lullade vi runt ett par timmar på stan och pratade och skrattade en massa efter att ha gått typ två-tre timmar i skolan. Det uppskattas alltid! Dessutom är det ju nu påsklov, vilket uppskattas ännu mer! Så skönt (och dessutom, när påsklovet är slut så är det bara en vecka kvar. Helt. Sjukt)!

Filmen var bra - den översteg mina förväntningar faktiskt. Var glad över att mycket i filmen stämde överens med boken - förutom att typ ingen karaktär såg ut som de gjort i mitt huvud, men det är väl förmodligen ett ganska tufft mål att uppnå, så jag får väl överleva.
Jag och Malin hade en stor diskussion efteråt angående hela Gale vs. Peeta- grejen. Malin var mer ett Gale-fan, medan jag var lite mer för Peeta. Eller, jag vet inte. Jag gillar båda karaktärerna, men jag var nöjd med hur serien slutade, så jag antar att det gör mig till ett Peeta-fan. Typ.


Det smått nollställda ansiktsuttryck som Peeta bär typ mer eller mindre konstant från första stund man ser honom tills de kommer in på arenan roar mig dock något enormt :3

Dagens låt: En låt till från The All-American Rejects, tänkte jag. En som jag verkligen fallit hårt för, av många anledningar. Framför allt tack vare de helt fantastiska elgitarrerna! Gaah, jag får gåshud varenda gång jag hör introt! Låten heter Walk Over Me, och det är mer eller mindre omöjligt att lyssna på den utan att börja trumma takten med någon kroppsdel. Helt underbar.
http://www.youtube.com/watch?v=6Z_3mMiyHko

Nej, nu ska jag nog skriva lite och ladda upp inför imorrn - filmkväll hos Linnéa med hela klanen och några till. Får se hur många madrasser man kan få plats med i ett vardagsrum ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress