Kan inte fatta att den första riktiga skolveckan i trean snart är över. Herregud, ibland passerar tiden så fort att det skrämmer mig. Och i skolan pratar lärarna oavbrutet om studenten och gymnasiearbetet och man bara LALALALA JAG HÖR INTE JAG BEHÖVER INTE ALLS TA TAG I MIN FRAMTID INNAN JULEN LALALALAAAA. Det är rätt jobbigt, men jag antar att man inte kan gömma sig för vuxenvärlden hela livet. Måste ta tag i det nån gång.
 
I vilket fall. Idag gick faktiskt bättre än väntat. Började dagen med klasstid och sedan Ledarskap och Organisation, som gick bra - vi pratade mest om teoretiska prylar och hade föreläsning och sådär, vilket passar mig utmärkt. Efter det var det mat och sen hade vi filosofi och engelska på eftermiddagen, men man kan väl säga att det blev lite si och så med den saken med tanke på att vi skulle ha skolkort och spexkort hit och dit. Gick och bytte om innan engelskan började - underhöll nog resten av skolan när alla treor gick runt och såg ut som idioter i alla fall (eller, jag vet att det gjorde det för jag har sett treor göra det i två år nu och det är underbart att se alla kostymer och försöka lista ut vad alla klätt ut sig till). Vår klass hade kommit överrens om att vara superhjältar och superskurkar, och alla i hela klassen hade faktiskt ansträngt sig och hade kostymer och sådär, vilket gjorde mig glad för min klass tenderar att vara ganska oengagerad at times. Jag var superskurk (i princip den enda men hallå superskurkar är det bästa som finns hur skulle jag kunna motstå - dessutom let's be honest skulle jag inte kunna vara något annat än skurk med tanke på att min garderob är typ uteslutande svarta och/eller andra mörka kläder), och hade min peruk, min födelsedagsklänning, trasiga strumpbyxor, mina skyhöga klackskor,spetsfingerhandskar (som jag älskar btw kan jag ha dem alltid), nitarmband och en mantel gjord av en av mammas gamla gardiner (man tar vad man har liksom). Gillade faktiskt slutresultatet en hel del - såg väldigt superskurkig ut i alla fall.
 
Efter vi hade tagit kortet tog jag, Malin och Linnéa ett kort på bara oss (bara för att det finns skamligt lite kort på Klanen generellt - jag och Malin lovade att det ska bli ändring på det nu när jag har nytt minneskort till kameran) i våra superhjälte/skurkmunderingar.
 
 
Jag var då nån sorts superskurk (jag och Malin kom på ett coolt skurknamn men jag minns det inte nu :c), Malin var Superman, och Linnéa ägde kopiösa mängder ljusblå saker, så vi kallade henne Freeze (vilket jag antar betyder att hon har nån sorts fryssuperkrafter). DET HÄR KORTET GÖR MIG VÄLDIGT LYCKLIG OK JAG VET INTE VARFÖR.
 
I vilket fall. Vi hade bitvis av filosofi och engelska däremellan i alla fall - filosofin var mest genomgång vad vi ska göra i kursen. Det verkar vara hur intressant och läskigt som helst - vi ska typ diskutera meningen med livet, vad som händer efter döden, om fri vilja finns och sådär. En av de första frågorna läraren ställde var typ "hur kan vi vara säkra på att rummet vi sitter i faktiskt existerar, och att inte allt bara är en illusion" och man bara "holy shit huR VET MAN EGENTLIGEN ATT DET FINNS VAD ÄR SANT VAD ÄR LÖGN WHAT IS LIFE". Kommer nog bli en hel del existentiella kriser under de där lektionerna känner jag - men jag ser fram emot det. Verkar asintressant. Engelskan var mest att läsa igenom ett gammalt Cambridge-prov (alltså ett stort, svårt och dyrt prov man gör i trean för att få ett intyg på att man kan prata avancerad engelska - man måste ha det om man, som jag, ska plugga utomlands och sådär) och prata med läraren om sina ambitioner.
Tror det blir bra kurser det också - min engelskalärare lovade att ge mig mycket skrivuppgifter eftersom jag sa att jag gillade det, så jag tror jag gillar henne c:
 
Mamma och pappa kom och hämtade mig efter skolan, och så åkte vi hem, åt skum soppa och tittade på Warm Bodies innan jag hamnade här. Vet inte vad jag ska göra nu riktigt. Tror jag ska redigera lite på Dimidium faktiskt - det är redigeringsdag idag och jag har faktiskt redigerat en hel del i skolan mellan lektioner och sådär. Är så himla mysigt att återse Josh och Delilah att det inte riktigt går att beskriva, så att redigera det är väldigt nostalgiskt och mysigt (även fast en del stycken är väldigt cringe och jag undrar vadfan jag tänkte när jag skrev det men ändå).
 
Så det får nog bli redigering med inslag av tumblrpauser. Ja, det låter bra.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress