Biffy Clyro är ett galet bra band, och deras senaste dubbelalbum Opposites, som fått typ alla utmärkelser Kerrang! har att ge, är ett mästerverk. Bestämde mig för att kolla upp det lite närmare, och herregudBiffy Clyro – Biblical är så vacker och storslagen och mäktig och passar så bra in på Secret Star Service (jag menar ("you gave me magical, I gave you wonderful" och "I know how it looks but all that glitters ain't gold" alltså magi och glitter hALLÅ ELLIOTLÄNKAR MYCKET ELLER). Dessutom har sångaren så bred skotsk dialekt att man hör den när han sjunger, och det är typ det mysigaste som finns.
 
Så. Sa ju att jag skulle höra av mig när jag kom hem, men, well, saker och ting kom emellan, kan man väl säga.
Hade det i alla fall superbra och mysigt tillsammans med Malin igår (som alltid). Var trevligt att träffa henne innan det nya året och sådär - plus att jag har velat se Sherlock hur länge som helst. Vi satt ihopkurade i hennes säng hela kvällen och åt jättestarka, beroendeframkallande chips och gjorde en ansats att äta upp den enorma mängden godis jag fick i julklapp (vi lyckades dock inte utan skrattade mest åt de enorma colaflaskgodisarna och slogs med stenhårda fiskgodisar) och arbetade oss igenom båda Sherlocksäsongerna under många kommentarer och diskussioner och en massa skratt och överanalyser (vi kom överens om att John och Sherlock är ett gift par och Mrs. Hudson är Sherlock's mamma och John's svärmor för herregud det är verkligen så det är tack gode gud för att jag äntligen fick diskutera saken med nån som förstod det) och frustrerande omkringrullningar när Johnlocken var som mest irriterande och överväldigande (tror inte ens Malin såg scenen med John vid Sherlocks grav i slutet av Reichenbach Fall för hon bara gömde huvudet i en kudde och bara "nÄE FYFAN" och jag kände ungefär samma sak kan man väl säga), och det var overall väldigt roligt och mysig även fast jag fick ont i magen av allt godis. Vi tittade på miniavsnittet inför säsong tre också, Many Happy Returns, och jag och Malin var jättefrustrerade båda två och dog lite över hur det bara var två dagar tills vi äntligen ska få se fortsättningen, och när det var slut typ vid tretiden var vi båda alldeles för uppjagade för att kunna sova, så vi lullade runt på tumblr, pratade lite om en massa saker och slutade med att titta på en superbisarr anime jag hört talas om på tumblr som hette Saint Young Men och handlade om Jesus och Buddha som var på semester på jorden i en lägenhet i Japan och gjorde en massa saker och var superdramatiska hela tiden som folk bara är i animes och jag och Malin skrattade så vi grät tills klockan hade blivit typ fem på morgonen och vi insåg att det förmodligen var en bra idé att gå och lägga sig, speciellt eftersom jag var tvungen att städa mitt rum och sådär idag.
 
Slutade med att Malin väckte mig med orden "klockan är två, vet du" dagen efter, och vi klev up, åt Coco Pops och tittade en stund på Terminator innan jag insåg att klockan var halv tre och jag förmodligen skulle dra mig hemåt. Körde hem, städade mitt rum och gjorde i ordning inför gästernas ankomst imorrn, gjorde i ordning mig själv och åkte in till stan igen för att titta på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann med hela familjen. Den var rolig och mysig och jag gillade den en hel del - de hade fångat den där problemfria känslan från boken väldigt fint och den gjorde mig bara sådär varm i själen. Tycker om såna filmer.
 
Det är i princip det jag har roat mig med idag, den näst sista dagen av 2013. Kan inte klaga, direkt. Imorgon är det nyår (vilket är helt galet när hände detta jag är inte redo), och vi ska ha nyårsfest här hemma med det vanliga gänget och jag ska träffa Vickan och vi ska skjuta raketer och dricka champagne och äta massa god mat och skratta mycket och hålla tummarna för att 2014 blir det bästa någonsin och bara ha det allmänt awesome.
Har lagt in lite tidsinställda inlägg för imorgon eftersom jag förmodligen kommer vara upptagen större delen av tiden, så tills nästa gång:
 
GOTT NYTT 2014 FOLKS!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress