Bara för att jag är en insnöad idiot sökte jag på "destiel" på Spotify häromdagen. Väntade mig inte att hitta något (för seriöst finns det ens shiplåtar på Spotify idk), men miraklens tid är inte över. Det finns en låt som heter Destiel. Beth Jo – Destiel. Då trodde jag att det kanske var någon konstig tysk låt som inte alls handlade om den Destiel jag trodde.
 
Sen lyssnade jag på den. Och den innehåller strofer som "you told me not to change", "despite my lack of faith, you can break the chains that bind me" och "it doesn't matter if you don't think you deserve to be saved, it'll happen anyway".
 
"YOU TOLD ME NOT TO CHANGE" JAG MENAR REMEMBER THIS:
 
 
 
"YOU CAN BREAK THE CHAINS THAT BIND ME"
CAS SOM BRYTER SIG LOSS FRÅN NAOMI'S MIND CONTROL FÖR ATT DEAN SA ATT HAN BEHÖVDE HONOM HALLÅ RING A BELL
   
(*coughs* friendly reminder att Dean's 'I need you' in i sista stund stod i manuset skulle vara ett 'I love you' *cough*)
 
OCH "IT DOESN'T MATTER IF YOU DON'T THINK YOU DESERVE TO BE SAVED, IT'LL HAPPEN ANYWAY" SCREAMS
  
 
 
Det gör ju inte saken bättre att låten är det mest bedårande jag har hört på evigheter alltså ursäkta mig jag måste ligga på golvet ett tag hur har folk missat det här herregud.
 
Anyhow. Idag har jag lyckats undslippa svenskaredovisningen, skrivit på Secret Star Service (har gjort Elliot's liv asbra och sedan totalt raserat det inom loppet av tio minuter I am such a good person), redovisat filosofi, haft på mig min Mighty Boosh-tröja och rött läppstift och känt mig allmänt fin, varit hemma hos Elias och lämnat läppstiftsmärken en sväng och åkt med mina päron och handlat och sedan vidare hem.
 
Har inte varit så väldigt actionfyllt, alltså. Var uppe alldeles för länge igår för att få klart den jävla svenskan (som jag i slutändan ändå inte skulle redovisa förrän på fredag vafan) och är allmänt trött på allt vad skola heter. Imorrn ska jag i alla fall ta en paus från allvaret, gå på filmquiz och sova hos Elias och ta sovmorgon till fredag. I motherfucking earned it.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress