Torsdagen är härmed överstökad och nu är det bara full fräs in i helgen. Hell yeah.
 
Dagen har varit hyfsad för att vara veckans tråkigaste - inledde med klasstid tätt följd av ledarskap och organisation där saker och ting börjar ordna till sig och det började gå upp för mig och Erik exakt hur mycket vi kommer ha att skriva ihop nästa vecka. Vi valde att inte tänka på det.
 
Efter ledarskap och organisationslektionen var det lunch, och eftersom det var skum fiskgratäng som ingen var speciellt sugen på att äta gick jag, Ami, Jenni, Malin, Carl-Magnus och Erik som vi planerat igår och åt pizza istället. Jag och Jenni delade på en Hawaii och herregud så gott. Hade en massa awesome konversationer och Malin, Carl-Magnus och Erik delgav en massa asbisarra anekdoter från sin högstadietid som fick hela deras skoltid att låta som en dokusåpa. Drog oss tillbaka till skolan så sent vi kunde utan att komma försent, och genomled en filosofilektion där vi fick reda på att vi tydligen ska ha prov nästa vecka (förstår absolut 0 % av vad vi håller på med så hURRA), men vi skulle tydligen få ha datorerna och powerpointen uppe så då borde jag klara mig. Tack gode gud för det.
 
Sista lektionen var engelska och första lektionen där klassen var uppdelad i de som skulle göra Cambridge-provet och de som inte skulle göra det - de som ska göra det var kvar i klassrummet och de som inte skulle göra det fick göra en uppgift hemma. Eftersom man ska göra Cambridgeprovet för att få ett intyg på att man kan avancerad engelska och därmed kan söka in till utländska universitet och får enklare att söka jobb utomlands och sådär så ska jag obviously göra det, och herregud vad pluggandet kommer bli tråkigt. Planeringen vi fick ut fick mig att vilja rulla utför ett stup. Det är bara stenciler och snustorra, tråkiga inlämningar alltså hJÄLP JAG VILL HA TILLBAKA DE MYSIGA UNDERHÅLLANDE LÄRORIKA ENGELSKALEKTIONERNA I ETTAN D'R JAG KUNDE GÖRA ARBETEN OM BRITTISKA KOMIKER OCH HA ROLIGT VARFÖR HÄNDER DETTA.
 
Anyhow. Körde hem när skolan till sist var slut vid fyra, städade huset i sällskap av Nothing Personal på lagom volym (alltså så att man kände Alex's röst i fötterna), och har sedan spenderat resten av kvällen med att titta på Adventure Time sedan jag upptäckte att det fanns på Netflix. Har velat se det i evigheter, så det var inte helt fel. Tror jag ska försöka skriva lite mer på Secret Star Service dock. Skrivkrampen släppte lite imorse så jag borde ta vara på ögonblicket.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress