Jag har återvänt från filmkvällen hos Katta och Marcus. Har varit hur bra som helst - vi såg en asmysig fantasyfilm som hette Stardust och som nog går upp på min favoritfilmslista, samt Insidious 1 & 2Insidious såg jag inte så mycket av eftersom jag, well, somnade, men det jag såg verkade lagom läskigt och spännande och sådär. Somnade vid femdraget och vaknade igen runt ett, då meningen var att jag skulle ta 13.43-tåget hem. Hade nog hunnit om det inte varit för att jag 1) hade rätt tight tidsmarginal innan jag gick dit 2) välte en massa möbler på restaurangen där vi var och åt brunch 3) tog för lång tid på mig att säga hejdå till alla, och 4) är en allmän slöröv. Så ja, jag missade tåget så mamma fick köra in till stan och hämta mig. Heja.
När jag kom hem gjorde jag lunch till mig själv i form av favoriten äggröra + kaviarmacka och tog en dusch, och har sedan dess typ bara legat i soffan och återhämtat mig och läst lite bloggar. Vid halv sex ska vi nämligen iväg och fira Vickan och hennes familj och äta middag och allt sånt där. Blev spontanbokat igår efter att Vickans mamma fått reda på att Vickan skulle vara hemma i helgen eftersom hon skadat foten. Är alltid jättesvårt att tima våra träffar, så man får passa på när man kan. Ska bli trevligt att träffa henne igen och förhöra henne om hennes flytt till Texas och allting. Lever i konstant saknad efter den människan.
 
Ska gå och göra mig i ordning om en kvart eller så, men tills dess ska jag nog ta och skriva lite mer på en ursprungsberättelse i Secret Star Service som gör mig väldigt excited och som skapades väldigt spontant när jag diskuterade berättelsen med Linnéa i skolan igår. Secret Star Service's karaktärer har verkligen ett life of their own alltså. Herregud.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress