Hur mycket jag än avgudar Motion City Soundtrack så lyssnar jag inte jättemycket på deras tidiga album. Motion City Soundtrack – L.G. FUAD kan jag dock aldrig bläddra förbi när den kommer upp på shuffle nuförtiden. Den är så himla fiffigt utformad och jättedeppig fast med glimten i ögat på något vis (jag menar L.G FUAD-titeln står för 'let's get fucked up and die' så jA den är väl inte så väldigt cheerful direkt). Ah. Älskar det där bandet alltså.
 
Är i vilket fall så jävla astrött idag att jag bara vill gå och lägga mig omedelbart - höll på att somna när jag satt och läste bloggar innan. Tror det är för att jag jobbat rätt länge och mest stått vid kassan, och att det var jättekallt på jobbet och regnade hela dagen och var en allmänt trist upplevelse. 
Var roligt att jobba oavsett - pratade med en tjej från Thailand som jobbar där (och som snart ska flytta hem igen which is sad) och så fort hon kände igen min Samulet visste jag att jag gillade henne. Visade sig att vi tittade på jättemånga gemensamma tv-serier och vi pratade om Doctor Who och förenades i vår ilska över sista avsnittet av How I Met Your Mother och det var allmänt trevligt. Ville knappt gå hem för att diskussionen var så intressant - sedan jag flyttade ifrån Malin har jag inte haft någon alls att diskutera serier med. Har ju abstinens förfan.
 
Skrev ju som sagt för övrigt på lägenhetskontraktet igårkväll och kände mig lättad i hela kroppen och planerade vad jag ska dekorera mitt rum med och tänkte köpa en cider och en donut för att fira (för att jag har haft cravings efter båda de sakerna sedan jag kom hit men haft en för tight budget för att kunna unna mig). Men så idag fick jag ett mejl från agenturen där den totala kostnaden för depositionen stod. HEH. Där rök den donuten. Och min ena njure, typ.
Hela flyttkalaset kommer kosta drygt £1300, vilket i svenska pengar är ungefär 16 000:-. Pengar som jag efter två månaders hostelvistelse och Oystercardkostnader och matinköp inte innehar längre.
 
Har inte ens ork att få panik längre. Har gått runt med så mycket ångest till och från och haft så många dramatiska känslostormar sen jag kom hit att jag inte ens orkar jaga upp mig. Allt jag äger och har och lite till kommer gå åt till att skaffa mig ett hem, men so be it. Bara att bita ihop och ta det och gå vidare. Får min första lön när november börjar, och om mina beräkningar stämmer kan jag klara av kostnaden med hjälp av det. Kommer knappt kunna köpa mat förrän i december, men jag har ju blivit ganska bra på detdär med att skära ner på matinköp, så jag reder mig nog. Sigh. Vill bara få det avklarat och få ligga i min egen säng och ha ett eget rum och äntligen börja kunna kalla det här stället mitt hem på riktigt. Bleh.
 
Nu sitter jag i alla fall på hostelet, där det för tillfället är den sedvanliga onsdagsfilmkvällen (Malificent hey oh), och äter popcorn med toffeesmak (var supermisstänksam mot dem först men nu är de typ min favoritgrej de är sÅ GODA ???). Joanna kom precis hem från jobbet och vårt lilla gäng av italienare har börjat samlas runt vårt vanliga bord, så jag blir nog kvar här en stund. Tar tag i lägenhetskrabbet imorrn tror jag. Pallar inte ens tänka idag. Ska bara äta popcorn och se på film och pausa verkligheten en stund. Yeah.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress