Kan inte med ord beskriva hur vacker den här låten är. Upptäckte den i somras och texten är fortfarande något av det mest hjärtslitande jag någonsin hört (jag menar you can skyrocket away from me and never come back if you find another galaxy far from here with more room to fly, just leave me your stardust to remember you by är fanimig den bästa refrängen ever och får mig att vilja ligga ner på golvet under långa perioder). Som jag lyssnade på den medan jag skrev Secret Star Service alltså jissus.
 
Just för tillfället lyssnar jag mest på den för att den även påminner mig jättemycket om destiel och jag är destiel af för tillfället för första gången på länge eftersom de har bekräftat att parallellen mellan Cas och Colette (som är en av karaktärerna i säsong 10's livs kärlek) var avsiktliga vilket betyder att Cas bokstavligen är Dean's Colette.
Har bokstavligen varit på twitter i flera timmar och det är det enda som går att hitta på hela min tidslinje. Det är vackert. Precis när jag börjar tro att jag slutat bry mig så händer nåt sånt här. Ah.
 
Anyhow. Har varit en del att göra på jobbet idag igen, vilket är rättså trevlig omväxling to be honest. Det var basically en fortsättning på jobbet med alla hundratusen klassiker från igår, men idag var uppdraget att sortera dem alla (och då menar jag A L L A) i bokstavsordning och få in dem i hyllorna. Jobbade med min chef som var dödssjuk men vägrade gå hem (sigh), och bar böcker kors och tvärs och hit och dit och försökte komma ihåg alfabetet om och om igen (för någon som skriver så mycket som jag gör så är jag pinsamt dålig på alfabetet alltså). Det tog större delen av dagen, men till sist var vi klara och jag basically schasade ut min chef genom dörren för att han skulle gå hem och lägga sig. Därefter spenderade jag kvällen vid kassan tillsammans med Steve och diskuterade lägenhetspriser och att växa upp i småstäder, och funderade på varför det helt plötsligt passerade en gubbe klädd som påven i sällskap av en åsna utanför affären, tills vi mindes att vi ju befann oss i Camden och att ingenting direkt är omöjligt här. (Vill fortfarande veta vafan åsnan gjorde där dock).
 
Stängde vid sju och städade affären medan jag lyssnade på Mindless Self Indulgence så högt högtalarna tillät (vilket var rätt högt heh) innan jag stängde och drog mig hemåt.
 
Kom hem, åt kvällsmat (har varit 100% oinspirerad att äta/laga mat på sistone så gjorde rostbröd med ketchup och ost och holy shit så gott det var. NY FAVORIT COMIN THROUGH). Sedan dess har jag mest suttit i min säng och varit glad över en hel massa saker på det där sättet som bara finns när man är överengagerad i fandomrelaterad business. Så fint hur jag bara kan ligga i min säng och äta rostbröd och få en liten boll av lycka inombords utan att behöva gå någonstans eller göra någonting alls. Älskar't.
 
Det är dagen i ett nötskal det, typ. Imorgon är jag ledig och har tänkt spendera dagen med att ta en promenad längsmed Regent's Canal, kanske gå en sväng på Camden Market (eftersom vägen längsmed kanalen ändå leder dit), och gå och utforska/fota lite fina kyrkogårdar i närheten (ska se om jag kan hitta kyrkogården där Mary Wollstonecraft ligger begravd och den där Neil Gaiman har baserat en av sina böcker bland annat), och jag fick precis en notifikation i mobilen som sa att det idag är en vecka tills min familj kommer hit och hälsar på. Känns bra nu, det lilla livet.
déa

Hej, jag kommenterade för ett tag sedan och frågade dig om att flytta till London, och jag funderar fortfarande på att göra det nu i sommar (en och en halv månad tills jag skriver min sista final exam och har hela gymnasiet överstökat hjälp), men jag tänkte bara fråga om du tycker det är värt att bo i London med tanke på typ bostadspriser / hur mycket det annars kostar att bo där? Älskar London till bitar men funderar på andra brittiska städer / andra europeiska huvudstäder som alternativ just pga det. Förlåt om jag stör dig med mina frågor, haha, du behöver inte svara om du inte vill.

Svar: Hej igen! (Och oh my god en och en halv månad LYCKA TILL OK det är läskigt som fan men the best is yet to come lovar).

Tog seriöst hela dagen på mig att fundera över det här för att verkligen vara hundra procent säker, och helt ärligt så tycker jag faktiskt det är det! Visst, London är dyrt, men rent generellt tycker jag mest att det är hyror och sånt som kostar mer - mat i affären och restaurangbesök och sånt kostar typ lika mycket som hemma (Sverige är tydligen också ett rätt dyrt land jämfört med andra så jag märkte inte så väldigt mycket skillnad tbh).

Så ja, jag tjänar minimilön med en ganska saftig hyra (£600 i månaden plus räkningar), men även om mer än halva min lön går dit så har jag ändå pengar nog att köpa mat, gå ut med kompisar och gå på konserter rättså ofta och ändå gå plus. Jag kan inte kasta sedlar omkring mig direkt, men jag klarar mig.

Det kan ju vara så att eftersom jag bara bott här i ett halvår och fortfarande är inne i honeymoon-fasen så tycker jag att det är värt det för att jag fortfarande är så himla kär i London och älskar varenda minut jag får spendera här. Kanske kommer jag ändra mig när det gått ett år eller så och nyförälskelsen lagt sig så att säga, men hittills känner jag att det är värt lite tightare budget för att kunna vara mitt i världens bästa stad och leva livet jag drömt om så länge. (Och om inte annat så har jag hört att Edinburgh och Brighton är väldigt najs + billigare alternativ än London!).

Och det är absolut inga problem, fråga hur mycket du vill - är glad om jag kunnat hjälpa en smula! :D
Moa

déa

Tack så mycket för ditt svar! Börjar ärligt talat vara rätt så säker på att jag på riktigt måste göra det, eller åtminstone försöka, nu. Måste bara försöka samla mod till att boka en enkel flygbiljett dit nu :/// Har aldrig varit mer rädd för någonting i hela mitt liv, men, antar att det alltid är möjligt att återvända hem om det går åt helvete, haha.

Svar: Inga problem! Haha, det är verkligen som att titta på förra årets version av mig själv - jag kände verkligen exakt så när jag var några månader från studenten. Var så sjukt livrädd att jag tog ända till slutet av augusti på mig att boka biljett när jag skulle åka i slutet av september bara för att DÅ SKULLE DET JU BLI PÅ RIKTIGT SHIT, så I feel you. Och precis - det är alltid en bra livlina att hålla sig kvar i när det blir läskigt - oavsett om du bara stannar en liten stund så har du ju ändå varit 100% modigare än de som bara blev kvar!!
Moa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress