Ännu en ledig söndag för mig, och återigen har produktiviteten legat på en stadig nollprocentig nivå.
Somnade mitt i en Dylan Moran-show framemot småtimmarna, och spenderade säkert fyra timmar i sängen imorse och "morgnade mig" (aka - vaken men för bekväm säng att stiga upp ur). Efter ett tag insåg jag att jag behövde handla och Sainsbury's stänger tidigt på söndagar, vilket betydde att jag var tvungen att ta mig dit för att hinna (det faktum att Sainsbury's stänger fem på eftermiddagen på söndagar tycker jag att vi inte pratar om ok). Klev ur sängen, tog på mig de största, mjukaste kläderna jag kunde hitta och en beanie för att dölja sovhåret. Gick till Sainsbury's och köpte lite viktiga saker men mest chips och kakor (priorities ju), och gick sedan tillbaka. När jag tagit mig tillbaka insåg jag att jag i princip inte ätit en måltid på tjugofyra timmar, och att det kanske började bli dags. Åt ledighetsbrunch i form av äggröra, peanutbutter and jelly-mackor och en kopp te och betade av ännu en Sherlock Holmes-novell medan en av grannarna hade 80-talsmaraton på våningen under med fönstret öppet och Take On Me flöt runt över bakgården. Efter denna väldigt oproduktiva start på morgonen avstannade produktionen helt och hållet. Bäddade ner mig i sängen, Skypade med familjen, konsumerade skamliga mängder Pringles, nördade över The Young Ones (har äntligen hittat det lilla hörnet av internet där alla andra The Young Ones-fans gömt sig och jag LEVER. MY PEOPLE), såg på Youtubevideor och såg ikapp på Orphan Black och blev återigen alldeles lycklig över hur superior den serien är. De gör i princip allting rätt och efter den whitewashed manpain-mess som är Supernatural är det så fint att få återgå till något välskrivet och mindblowing och feministiskt. God bless.
 
Och, well, det är i princip dagen. Imorrn är det Bank Holiday här men jag ska ändå iväg till Golders Green och jobba - vilket passar mig utmärkt för Bank Holiday innebär dubbelt så mycket $$$ (eller £££ i suppose), och det gillar vi ju alltid. Mer £ = mer konserter, liksom. Tvivlar på att det kommer bli en mycket mer produktiv dag än idag dock - Bank Holidays är notoriskt långsamma, och Golders Green är långsamt som det är. Ska köpa en ny anteckningsbok, fortsätta på Sectangelus, läsa Museum of Extraordinary Things och kanske rätta till ett par böcker. Vi får se.
 
Nu tror jag i alla fall att jag ska ta och se något avsnitt av Buffy innan det är dags för sängen. Eller, ja, sängen har jag varit i hela dagen, men you get me. Eh.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress