[Bild: Abney Park Cemetery, London]
 
Hej där! Inte mycket nytt att rapportera from camp idag, direkt. Blir lätt så när man bara har stängningsskift in i oändligheten - det blir inte så väldigt mycket tid över för att, y'know, ha ett liv och sådär. Oh well. Ska vara i Camden större delen av nästa vecka med lite större chans att kanske få några öppningsskift, så jag får väl leva på det I suppose.
 
Var i vilket fall som helst i Islington idag igen, och hade en rätt bra dag på det stora hela. Jobbade med Tomasz och Fernando, som jag inte träffat på ett tag nu eftersom vi båda hoppar runt mellan affärer rätt mycket, så det var fint att få se honom igen. Fernando är najs. Han hade med sig en bärbar högtalare eftersom han var trött på det faktum att Islington alltid har samma skiva på repeat i månader i sträck (alltså det är inte ens en överdrift hur de som jobbar där varenda dag inte blivit helt galna begriper jag inte - lyssnade på samma smooth jazz-skiva i typ tre veckor i sträck där en gång och höll på att förlora förståndet), så vi kunde för en gångs skull spela vad vi ville i affären, which was nice. Fernando jobbade 10-19, så jag hade dessutom sällskap större delen av kvällen också - vilket gjorde väldigt mycket för att kvällen skulle gå fortare eftersom jag annars är själv från typ fem till halv nio och i 99 fall av 100 har ganska astråkigt i en tom affär, så det var trevligt med lite sällskap for once. Vi pratade om rasism och invandring och universitet och varför generellt bara män får skägg (vi hade en lång diskussion om våra hypoteser gällande detta tills jag blev för frustrerad och googlade på det. Tydligen är det av samma anledning som hanlejon har stora manar - för att typ "bli mer attraktiv" bc mer testosteron och så där         THE MORE U KNOW), och så gick Fernando hem vid sjudraget och jag spenderade någon halvtimme med att skriva lite mer på 13 (skriver fortfarande på samma scen som igår bara för att den är SÅ HIMLA ROLIG ATT SKRIVA drar ut på den så himla mycket bara för att jag inte vill släppa den hehe) innan det var dags att plocka in borden och stänga (den här gången utan plötsligt överraskningshällregn, vilket ju var en lättnad).
 
Eftersom det fortfarande är helg går bussen hem fortfarande inte med någon reda (ALLA JOBBAR INTE MÅNDAG TILL FREDAG HUR MÅNGA GÅNGER SKA JAG BEHÖVA SÄGA DET HÄR), så tog jag tunnelbanan hem istället och vandrade genom ett lördagskvälls-Camden (aka min favoritgrej här i världen - det är då all the freaks come out och hela stället bara lever upp och blir så som Camden faktiskt är, och inte så som det bara verkar på dagarna när det är turister överallt. Älskar det så mycket), och tittade lite avundsjukt på de små klungorna med folk som hängde utanför pubarna och sippade på pints (alltså kan mina kompisar sluta jobba så himla mycket så jag kan få ta en riktig puböl någonstans I MISS IT OK) innan jag fortsatte hem till lägenheten.
 
Josh är ute och ränner någonstans ikväll, vilket faktiskt var ganska bra för min generella produktivitet eftersom han annars mest leder ner mig i fördärvet. Lagade mat (aka värmde pommes i ugnen heh) och smörjde tatueringen och fick äntligen ÄNTLIGEN rummet städat (det var SÅ SKITIGT mattan blev liksom en helt ny nyans av beige efter jag dammsugit i have been living in filth urgh) och såg till sist ikapp på alla mina väntande Youtubevideor (vilket inte direkt borde räknas som produktivitet antar jag men jag kände mig accomplished ändå så I'll take it).
Sedan dess har jag till sist sett på det senaste avsnittet av Live at the Apollo som actual love of my life Noel Fielding ledde (de flesta skämten var samma han hade på sitt gig men de var ändå så himla roliga att återuppleva alltså jag älskar den mannen så mycket), och fastnade sedan i gamla repriser av Russell Howards Good News (sidenote: Russell Howard bor tydligen i Camden ??? kan aldrig undvika den galna pensionären som skriker om biblar utanför banken hela tiden men Russell Howard springer jag fan ALDRIG på. Vafaaan). Och där har jag stannat, more or less. Borde väl egentligen sova nu, men playade precis senaste avsnittet och älskar Russell Howard, så vi vet ju alla hur detta kommer sluta. Whoops.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress