[Bild: Bristol, UK]
Okej men seriöst någon gång i mitt liv skulle jag vilja att den här låten INTE var det mest relaterbara i hela världen. Bara EN gång. Pls.
 
Hej hej! Bryter upp den väntande vågen av Bristol-recapinlägg med ett gammalt hederligt inlägg. Har ju varit hemma i någon dag eller så nu, och återvänt till verkligheten och allting. Däckade more or less mitt i ett försök att skriva första Bristolinlägget igårnatt (vaknade och kollade datorn och hade öppnat SÅ många tabs jag inte för mitt liv kunde minnas - hade googlat "respectable in english" men liksom ??? respectable äR det engelska ordet ???? plus att jag hade skrivit engelska som engelswk, så ja. Var väl inte vid mina sinnens fulla bruk där, kanske), och vaknade vid niodraget någon gång och trodde för en sekund att den stora högen jämte mig med datorn invirad i en täckeshög var Josh och att vi fortfarande var kvar i Bristol innan jag insåg vad det faktiskt var och blev allmänt besviken för åh Bristol var ju så himla bra. Var inte så mycket att göra åt detdär, så det var bara att pallra sig upp och ta sig till jobbet. Var världens mjukstart, oavsett - jobbade bank holiday-skiftet i Waterloo, som bara är mellan elva och fem och man har ingen lunch eller någonting utan har skiftet helt för sig själv och det är oftast absolut 0 personer därinne, så man kan mest gå runt och pyssla eller läsa en bok eller vad som helst, vilket ju är en helt acceptabel arbetsdag, haha. Jag gjorde more or less exakt det - skrev lite, fipplade lite med böckerna och hade en lång diskussion med Juni (som satt på sextimmarsbussen upp till Stockholm och behövde underhållning hon också) om alla överraskningar och äventyr och allmänna plottwists Bristol bar med sig.
 
Dagen gick rätt fort, och jag hoppade på bussen hem efter jag stängt och låst, och hann ungefär komma in genom dörren innan jag var hos Josh igen. Nej, att ha umgåtts literally dygnet runt i två dagar i sträck fick oss inte att tröttna, apparently. Vi spelade lite mer Skyrim och fortsatte försöka bygga på vårt hus och började även värva folk till en sekt vi ska ha i huset när det är färdigbyggt (vi har hittills kidnappat en städerska, en vakt och en bard som bara följer efter oss vart vi än går och slåss mot allt som försöker skada oss det är true squad goals detdära) samt försökte lösa ett mord och adoptera ett barn (som vi inte kunde eftersom huset inte var färdigbyggt än så hon fick gå med i vår sekt sålänge istället tills det är klart). Jag spenderade rätt lång tid med att jaga älgar och ge Josh ett halvt sammanbrott över hur dålig jag var (blir en så konstig version av mig själv när jag spelar Skyrim och at this point är jag bara intresserad av att se hur länge det tar innan han flips his shit och jag officiellt retar ihjäl honom - än så länge är han fortfarande tillräckligt underhållen för att låta det fortgå men av erfarenhet går det över rätt fort). Jag åt kvällsmat på hans rum och vi åt sura Skittles som blev över från tågresan hem och såg på massa askonstiga reactionvideos från en Youtuber vi alltid varit övertygade om att vi hatat men som nu helt plötsligt verkar vara the actual purest soul i hela världen, och det var en good time rent i allmänhet, måste jag nog tillstå.
 
Hade gärna kunnat stanna i Bristolidyllen några dagar till, dock, men oh well. Är trevligt att vara tillbaka också (och få ha allt sitt täcke för sig själv igen, framför allt).
Imorgon ska jag i alla fall ut och jobba i Blenheim igen - har öppningsskiftet vilket nog kommer bli tungt efter sömnbristen och det allmänt hårda livet i helgen, men det ska nog gå det med. Har till och med en ursäkt att kila inom Primark på vägen hem eftersom jag måste köpa en ny ryggsäck då ett av axelbanden till sist gav upp på min gamla trotjänare jag haft sedan typ ettan på gymnasiet (importerade den till Sverige från Topshop i England av någon anledning - fick kvalité för pengarna i alla fall) typ precis innan vi skulle hoppa på tåget hem till London, så det tror jag att jag ska ta och göra. Och kanske till sist investera i den där puderrosa kjolen jag såg där senast....... Vi får se vart det här slutar, helt enkelt.
Hörs imorrn!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress