[Bild: Oxford Street, London]
 
Hej där! Herrejösses vad sent det är och herrejösses vad jag är slutkörd. Veckans harmoni dog abrupt i och med helgens ankomst, precis som jag anade. In a good way, though.
Eftersom jag hade en ledig kväll däckade jag såklart astidigt igårkväll - innan både Nat eller Josh ens hunnit komma hem - och tog sedan en lång mysig sovmorgon idag på morgonen bara för att njuta av den ovana sensationen att kunna sova ut på en lördagmorgon. Åt flingor i sängen, morgnade mig och såg på Youtubevideor en bra stund innan jag till sist pallrade mig upp och började städa lägenheten, som var long overdue (diskade undan allting bara häromdagen men så hade vi taco night och sen såg det likadant ut igen OH WELL). Mitt i diskningen kom Josh hem, och jag tjabbade med honom lite till och från medan jag städade. När jag var klar följde jag med Josh ner till Sainsbury's och inhandlade lite mat samt två oresonligt stora pumpor. Gick sedan hem igen och spenderade en bra stund med att karva pumpor och diskutera livet i allmänhet och ha det allmänt najs medan vi lyssnade på en spooky Halloweenspellista Josh gjort för ändamålet. Var hur najs som helst, och det blev världens Halloweenstämning när vi fick i ljus i dem och allting. Mycket lyckat, allt som allt.
Det otroligt vackra slutresultatet. Josh gjorde ett monster med tre ögon, och jag gjorde en ondskefull delfin (som jag beskrev som "a dolphin with mean intent" vilket av någon anledning var cirka det mest underhållande uttrycket Josh hört på hela dagen idek). Very spook indeed. (Also notera även hur fina våra nyköpta rosor ser ut i love them)
 
När vi karvat klart hängde jag på Joshs rum en stund och såg på D&D-videor och fick höra en massa bisarra anekdoter från Joshs eget D&D-spelande och bara mest hung out ett tag innan jag var tvungen att gå och göra mig i ordning, sminka till mig och sedan dra iväg till dagens nästa mål, aka årets Halloweenfest.
Tog tunnelbanan till The Book Club i Shoreditch, och mötte Louisa (som är en av mina bästa internetpals som jag inte ens träffat IRL innan idag så det var exciting) precis utanför. Insåg direkt att jag hamnat på precis rätt ställe att fira Halloween på - de hade inrett puben som Old Greggs undervattensgrotta och hade satt upp skyltar bakom baren där man kunde köpa drinkar som "Shaman Juice" och "Bailey's From A Shoe". Det låg ansiktsmasker med ikoniska karaktärer på lite överallt och det gick runt en Hitcher och gjorde bingo och en hel massa annat. Var hur najs som helst. Visste inte att mitt liv saknat bilden av The Jazz Spirit i ett intensivt bordsfotbollsspel mot Vince Noir i sin spegelbollsdräkt förrän jag såg det idag. Jag och Louisa gick runt mellan våningarna och spanade på fotoutställningen om Boosh som var uppsatt samtidigt, dog över alla coola kostymer, drack på tok för mycket gin, spelade pingpong och dansade till technoremixer av Love Games. Som taget ur en idyllisk dröm för min del, basically. Booshfolk är dessutom alltid så himla najs, och jag och Louisa hamnade i massa konversationer med folk vi aldrig träffat förr och alla var så himla pleasant och roliga och bara allmänt najs ??? Så himla ultimat ???
 
Louisa + de helt galet accurate kopiorna av kokosnötterna från The Nightmare of Milky Joe som dekorerade DJ-båset
Ansiktsmaskerna var en allmän succé. Här Louisa som Old Gregg.
Jag snappade snabbt upp en Naboo-mask since Naboo är min actual fave i världen
Vi hittade världens coolaste cosplayer av The Spirit of Jazz alltså ???? DETALJERNA ???? WHAT THE HECK
Det finns bra fester, och så finns det Boosh-fester med fotoautomater.
 
Gick runt och levde det allmänna livet bland alla awesome Boosh-grejer fram tills vi båda blivit allmänt slutkörda (det faktum att klockorna ställdes tillbaka idag så det känns senare än klockan visar gjorde säkert sitt till också tbh), och hade sällskap till tunnelbanan där jag fick prova på Night Tube för första gången någonsin. Skiljdes åt med en hejdåkram vid Holborn, och därefter tog jag bussen hem till lägenheten där jag tog av mig sminket, drack lite vatten, sörjde hur sugen jag var på KFC men inte hade any means to procure it, och pratade lite med Daniel som precis kommit hem från jobbet (både han och jag har haft världens hostattacker i typ en vecka nu så vi hade ett generellt utbyte av anti-hostprodukter och det var allmänt najs), innan jag kom i säng till sist. Känner mig lite allmänt slutkörd nu, om jag är helt ärligt. Halloweenfesten var A+, men jag är också inte van vid att vara ute på klubbar direkt längre, så det tog verkligen musten ur mig, även fast det var roligt.
Älskar den här stan, alltså. Hemma är The Mighty Boosh världens mest obskyra nisch-intresse, och här anordnas det utsålda fester på temat. Det är väl här jag var menad att vara helt enkelt.
 
Imorrn är det söndag, och denna ska jag spendera med ett kortskift i Notting Hill innan jag ska bort till Soho och fira Halloween med mitt Londoncrew med en Prince Charles-visning av Sleepy Hollow. Blir nog fint som tusan, det här. Nu, däremot, ska jag sova mer eller mindre omedelbart. Herrejösses vad det är utmattande att socialisera ändå.
Hörs imorrn!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress