Sorry to my unknown lover, sorry that I can't believe that anybody ever really starts to fall in love with me

[Bild: Oxford, UK]
  Sorry // Halsey 
Det är så himla bra, det där, när det finns en låt som perfekt matchar dagens emotionella tumult, ändå.
 
Hej där! Min lillhelg är över, och hujedamig. Den här dagen har varit utmattande på typ alla plan, tror jag. Mest emotionellt, men ändå. Spenderade mesta delen av dagen hos frisören, since jag skulle hårmodella idag. De skulle göra någon sorts instruktionsvideo, och jag var där literally hela dagen tror jag. Fick håret färgat (vi är tillbaka på pastellrosa nu folks) och klippt (frisören bara "den här frisyren passar dig så bra så jag låter den nog vara ungefär som den är" och jag bara känner mest NÄÄÄÄR SKA NÅGON GE MIG EN BUZZCUT KLIPP AV MIN LUGG NÅGON GÅNG YOU COWARDS), och inför instruktionsvideon fick jag asmycket hårförlängningar insatta typ överallt i hela håret på random ställen av någon anledning?? De passade perfekt i mitt hår så frisyren såg legitim ut och allting, vilket bara fick den att se ännu roligare ut.
Liksom ??? WHAT IS THIS LOOK.
 
Framemot kvällen började jag bli allmänt färdig med hela konceptet, och när jag till sist fick gå därifrån vid sex-sjudraget var jag allmänt lättad (fick med mig en goodiebag full med hårgrejer dock så det var ju definitivt ett perk herrejösses köper ju verkligen aldrig ordentliga hårprodukter förutom typ en liten flaska Lushschampo en gång i halvåret eller nåt). Planen hade från början varit att åka hemom och hjälpa Nat att färga håret, och därefter möta upp med Mats, men när jag kom ut från frisören hade jag istället en uppsjö med superoroande sms från Mats som gjorde att jag istället fick åka ut till Dalston så fort som möjligt som emotionellt stöd.
Var en av de mest emotionellt draining kvällarna på länge (att försöka trösta någon som är helt desperat tröstlös är fan det mest hjärtekrossande i världen). Så himla knäckande att se folk man bryr sig om så himla nere. Usch.
Framemot tiosnåret kom Laura hem, och vi pratade en liten stund innan jag till sist sa hejdå och hoppade på Overgrounden hem till Camden igen, i allmänt emotionellt turmoil.
 
Kom hem vid tiosnåret, och hjälpte till sist Nat färga håret och åt en hel Oreochokladkaka tills Josh var klar med D&D och dök upp (med slutsatsen att han insett att han inte förstod sig på hundar - innan hade han varit helt säker på att han förstod konceptet men bara inte gillade hundar, men tydligen har han nu insett att han verkligen inte förstår varför alla är så lyriska över hundar. Jag menade att han bara inte kunde acceptera att hundar är det enda i hela världen helt utan baktankar och att det inte gick ihop med hans livsfilosofi för att hundar är för wholesome. Han tyckte mer att det var för att alla utom han hade fel, men, y'know, det är ju hans vanliga teori om det mesta after all).
 
Efter det fick jag den sedvanliga summeringen av den senaste D&D-sessionen (som var en emotionell rollercoaster och när han berättat klart hela den HELT URSPÅRADE historien om deras superinvecklade kupp skällde jag på honom en stund för att han konstant får mig att bli så himla sugen på att spela D&D utan att spela det med mig. Jäkla människa) (Josh skulle förklara vad som avgjorde hur långt hans karaktär färdats en gång och bara "he got ten feet from the Heelys and ten more from all the drugs" och jag är rätt säker på att det är min nya favoritmening nu).
 
Därefter såg vi till sist på det nya avsnittet av Rick & Morty (som var något av det bästa jag sett på länge alltså HONESTLY VILKET ORESONLIGT MÄSTERVERK HOLY SHIT), spenderade en liten stund i badrummet med att göra raketen på Joshs mage (som börjat förekomma oftare och oftare i godnattrutinen på sistone så YEAH I guess we do this too now) och dansa till Professor Elemental i köket medan Josh hängde tvätten och vi diskuterade hur länge Nat kommer kunna lura sina klasskompisar att hon är ljusblond på riktigt när hon börjar universitetet.
 
Nu är jag i alla fall till sist i säng, och jag känner mest att jag hade behövt en ledig dag till för att bara sova ikapp allt den här dagen tog ur mig. Glödlampan i min lavalampa har redan dött, dessutom. Vilken jäkla dag, så säg.
Låt oss hoppas morgondagen blir marginellt lugnare. Fingers crossed.
 
Kommentera inlägget här: