What goes on behind the words, is there pity for the plain girl

  6/10 // Dodie 
Dodie ska släppa mer musik snart och släppte denna som sina första singel och jag tror inte jag har blivit såhär inspirerad av musik på väldigt länge. Så onödigt talangfull människa honestly.
 
Hej där! Min lediga söndag är över, och det har blivit otroligt lite gjort under dagen. Precis som det ska vara. Har definitivt varit min lugnaste helg på ytterst länge, detta, och det känns rent allmänt som precis vad jag behövde.
Nat väckte mig imorse vid elvasnåret, och vi drog ganska snart ut på brunchjakt till Primrose Hill, där vi strosade runt bland lyxiga affärer och pastellhus som var så fina att det mest gjorde oss ledsna att vi aldrig kommer få bo i ett, innan vi till sist bestämde oss för brunch och köpte sushi-takeaway som vi konsumerade i solen i gräset vid Primrose Hill på bästa vis.
Som sagt: wholesome.
 
När vi ätit upp kände vi för efterrätt, och köpte med oss varsin mjukglass innan vi spatserade vidare till Regent's Park. Råkade hamna mitt i vad som verkade vara ett meetup för french bulldogs, och gick en lång bit helt omringade av en hel flock asglada bulldogs. Har aldrig sett sån äkta lycka som när Nat bara upptäckte mer och mer hundar runt sig, alltså. Bless. Finns ju inget som stärker själen som lite hundar, y'know.
Vi gick genom parken och slog oss sedan ner i skuggan under ett träd och drack cider medan jag återgav ploten till Fantastic Story of the Downstairs Pizza Party till Nat i stor detalj och vi studerade medan en väldigt liten unge upprepade gånger försökte och misslyckades med att åka sparkcykel nedför en backe innan vi kände oss allmänt svettiga och trötta, och drog hemåt för en siesta.
Londonlivet är inte helt tokigt, ändå.
 
Siestan råkade därefter vara more or less resten av kvällen. Vi såg på en flera timmar lång playthrough av ett allmänt asmörkt spel som utspelade sig på ett dagis (so much child death), pausade lite för att diska och göra kvällsmat, och låg sedan i Nats säng resten av kvällen, störde oss på dåliga vloggar och åt klubbor medan jag gjorde minimala framsteg på mitt Pizza Party-skrivande. Gick och borstade tänderna framemot midnatt och gick och la oss till sist, och all was well. Imorrn jobbar jag för omväxlings skull i Camden på ett stängningsskift, vilket är ett allmänt tilltalande koncept då jag inte börjar förrän 11 och affären ligger typ en kvarts promenad från lägenheten. Kan sova till frickin' TIO. Är så himla pumped. Ingen pendling, OCH extra sovmorgon. Guld, ju.
Kommentera inlägget här: