[Bild: Regent's Canal, London]
  Actor // whenyoung 
Kollade upp Nialls band ordentligt häromdagen efter jag insåg att det var ett tag sedan sist, och MY PALS MAKES SUCH GOOD TUNES JU??? Skandalöst att jag undgått att veta detta så himla länge.
 
Hej där! Min gloriously lediga onsdag har nått sin ända, och jag måste nog ändå tillstå att jag har utnyttjat den till max i nästan alla avdelningar.
Inledde med en mycket efterlängtad sovmorgon tills Nat dök upp vid tolvdraget och föreslog att vi kanske skulle starta dagen at some point. Jag höll med om detta förslag, och vi gjorde oss i ordning och hoppade på bussen ut till Oxford Street för att shoppa lite.
 
Åt brunch på The Diner (vi drack alkoholhaltiga milkshakes och jag åt french toast och aaaah himlen alltså). Gick därefter till Primark och investerade bland annat i en ny badrumsmatta (de hade en som det stod let's get naked på och den hade passat SÅ himla bra in i vårt hus med tanke på att alla är nakna härhemma hela tiden men den hade blivit skitig bara av att hänga i affären på en krok så vi fick nöja oss med en vanlig vitblå chenillmatta istället </3), kilade inom Boots så jag kunde köpa vitamintabletter med järn i (så jag kanske kan få ge blod igen at any point ever) och mer primer eftersom min gamla tagit slut (eller, well, jag säger att JAG köpte den - in reality är Nat min sugar mom nu och betalade allt och jag köpte legit ingenting på hela dagen för jag är Truly Blessed).
 
Gick inom Lush och luktade på allt möjligt och levde vicariously genom Nat medan hon shoppade loss på cirka hundra badbomber och en asstor ny duschtvål (eftersom den gamla jag köpte på Lush innan jul nästan är slut och Nat hade dåligt samvete för att hon tydligen använt jättemycket av den så det här funkade ju rent generellt till min fördel känner jag). Gick en sväng på Urban Outfitters, och därefter åkte vi tillbaka hem igen, bytte om, åt lite kakor, bestämde oss on a whim för at städa badrumsskåpet (som det visade sig bestod till typ 95% av tomma burkar så vi har så himla mycket plats däri nu att det knappt är sant), och åkte därefter ut till Shoreditch för att, efter att ha jobbat med honom i snart tre år, till sist se Nialls band live.
 
Kom till venuen och beställde varsin drink (som var SVINBILLIGA alltså jag glömmer bort hur dyrt Camden är ibland - köpte gin & tonics i Shoreditch för frickin' £4.50 hela kvällen när jag brukar betala typ £8-9 hemma ???? hade glömt att livet kunde vara såhär vackert ???), och fick till sist gå in i venuen framemot halvniosnåret. Träffade på Niall precis innan han skulle gå på scenen, som tackade för att jag kommit förbi (och jag bara "WELL det är ju skandalöst att jag inte har det tidigare så y'know"). Sophie dök upp en stund senare, och vi hann lagom hänga och prata en liten stund innan Nialls band gick på. De var så himla bra ??? Visste egentligen att de var jättebra, men det var egentligen första gången jag någonsin sett någon jag känner spela ett gig, och efter ett tag hade jag nästan glömt bort att jag var där för Nialls skull och inte bara var på ett självvalt gig i allmänhet.
 
De var så himla bra live och alla deras låtar var såna tunes och nu är jag allmänt upprörd att bara tre av dem finns på Spotify tbh (de heter whenyoung btw KOLLA UPP DEM MAKE THEM FAMOUS de förtjänar det). När de spelat klart gick allihop ut för att röka, och jag och Nat höll alla sällskap och hamnade i världens diskussion med Sophie om alltifrån jobb till Hugh Grant till Bee Movie och det var allmänt mysigt. Framemot tiosnåret föreslog Nat att vi skulle kunna åka hem och göra English Breakfast till kvällsmat - en idé som dök upp ungefär samtidigt som Sophie sa att hon nog skulle dra sig hemåt också (vi bondade över hur ingen av oss riktigt hade återhämtat oss från Nialls födelsedagsfest i lördags - jag var sliten enough av att komma hem vid sju och sedan stiga upp igen vid elva, men Sophie hade tydligen inte kommit hem förrän tio på förmiddagen och sedan behövt åka in och JOBBA vid halv ett alltså herrejösses kan inte föreställa mig sånt lidande). Sa hejdå till Sophie och Niall och resten, och drog oss sedan hem till Camden igen. Gick inom Sainsbury's och köpte English Breakfastgrejer, och gick hem och Nat lagade mat medan jag hängde tvätt och spelade allehanda Carola-låtar. 
 
Åt kvällsmat i Nats säng, och såg sedan på Bob's Burgers i några timmar tills Josh kom hemvinglandes, och vi spenderade ett litet tag med att göra extravaganta chinups, diskutera huruvida det måste finnas en BDSM-mässa någonstans (är genuint 100% säker på att det gör det), och att vi borde skaffa svart tandkräm nu när den blå tagit slut. Nat och Josh hade ett mindre vattenkrig vid tandborstningen as per usual och vi funderade på vad Joshs optimala frisyr skulle vara (mittbena är alltid ett starkt kort), innan vi till sist called it a day, delade ut godnattkramar och godnattpussar i tur och ordning, och gick och la oss.
 
Så, ja. Mycket bra ledig dag, måste jag tillstå. Har både hunnit med att vila ut en aning, och även få till lite quality time med både Nat och Sophie och gänget, OCH fått till att gå på gig också. Fint när allt bra får plats i en enda dag, tycker jag. Imorrn blir nog också en rätt swell dag. Ska hjälpa till på ett boksigneringsevent vi ska ha på kvällen på jobbet (både eftersom Felix inte ville och för att jag ju trots allt är social media-ansvarig och probably borde vara närvarande oavsett), och behöver därmed inte börja förrän klockan tolv imorrn. Tydligen ska eventet ha en massa gratis vin närvarande, och när jag är klar med det kan jag åka hem till lägenheten och träffa min kära mamma, som ska stanna över natten innan hon åker på jobbresa till Wales igen. Vi ska dessutom förmodligen till sist boka mina och Joshs flygbiljetter till Sverige då också, så det blir dubbelt med bra grejer. Ska bli himla mysigt, detdär.
 
Men nu - SÖMN. What a concept.
Hörs imorrn!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress