'Cause you and me, we're not meant for this world

 
Howdy. Livet fortsätter vara busy busy. Hade verkligen tänkt försöka vara hemma och ta det lugnt större delen av den här veckan och få nog med sömn och vila och hela grejen, och well. Det har väl gått sådär.
 
Sedan vi hördes senast har jag dock lyckats ha ett par hemmakvällar, vilket har känts otroligt välbehövligt rent allmänt. Spenderade torsdagen hemma med Josh, såg på det nya avsnittet av Dirk Gently, Josh lagade risotto och vi spenderade en stor del av kvällen med att plantera vår örtodling, börja förbereda för att kläcka våra sea monkeys, samt dekorera november månad i kökskalendern. Y'know. Alla de viktiga hushålliga sysslorna, och sådär.
 
Var hemma igårkväll också, men way more questionable decisions was made. Var en himla mysig kväll, dock. Josh lagade hamburgare (när vi hade ätit upp tog det mig typ 5 minuter att sätta in allting i diskmaskinen och återställa köket till sitt previous condition alltså HAR JAG NÄMNT HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ATT HA EN DISKMASKIN ELLER), och från början var det meningen att Josh skulle spendera kvällen med att lära mig spela Minecraft, men Josh kunde inte logga in på sitt konto, så istället spenderade vi cirka hela kvällen med att spela Gang Beasts (aka världens bästa fightingspel) medan vi lyssnade på powerballader från 80-talet och istället för att få våra karaktärer att slåss istället fick dem att dansa som i en överdramatisk musikvideo (eller, well, vi slogs bara när det var en jättekärleksfull powerballad bara för att kontrasten mellan I Wanna Know What Love Is och en karaktär som grabbar tag i en annan karaktärs huvud och slänger av den från taket av ett flygplan är alldeles för rolig).
 
Jag drack whiskey för att bota hostan hela kvällen (vilket fungerade sådär since jag skrattade för mycket och fick hostanfall ändå), och när vi väl insåg vad klockan var hade jag druckit alldeles för mycket whiskey och klockan var tre på morgonen och jag och Josh gick och borstade tänderna och jag halvsomnade lite när Josh gav mig en godnattkram och en apologetic klapp över håret för att han gjort mig sleep deprived ännu en gång. Helgjobb är fan hopplöst när man spenderar all sin tid med någon som är ledig varenda helg, alltså.
 
Vaknade vid sju imorse, inte helt oväntat som ett allmänt vrak. Var ju sjuk redan till att börja med, och därutöver hade jag ju de adderade fun factors av en mindre baksmälla och allmän trötthet. Asade mig upp genom något sorts mirakel, och spenderade dagen på ett standardmässigt intense lördagsskift med Sophie och Fernando. 
Fick sluta tidigt eftersom Fernando tyckte allmänt synd om mig, och har sedan jag kom hem mest hängt i soffan, ätit bullar, sett ikapp på Jane The Virgin och fortsatt grotta ner mig i Red Dwarf.
 
Hade verkligen inte suttit fel med en night in igen, men ska möta Mats och Laura inne i Soho vid åttadraget, och sen gå och se Geneva Jacuzzi. Har inte lyssnat på henne så mycket, men Mats visade mig några av hennes videor för ett par veckor sen och hon är en cool artsy tjej som gör cool poppig syntaktig musik, så det känns ju som ett generellt recipe for success rent allmänt. Ska försöka att ta en tidig kväll efteråt, oavsett. Ska åka direkt hem när det är slut och ta ett asvarmt bad och äta nåt najs och bara RÅ OM MIG rent allmänt. Måste fan ta och lugna ner mig rent allmänt om jag ska bli frisk nån jäkla gång. Oh well. Får se hur det går.
 
Imorrn ska jag jobba några timmar övertid, och sen ska jag förmodligen spendera dagen med att fira Guy Fawkes Night med Josh, vilket förmodligen mest kommer involvera att hitta nåt bra ställe att dricka öl och se fyrverkerier på. Känns som lagom söndagsnöje. Nu ska jag äta glass och se på mer Red Dwarf tills det är dags att åka till giget. Det är ett busy life, men det är ett rätt bra sådant, ändå.
Kommentera inlägget här: