And as we're near the end of land, and our ocean graves are just beyond the sand

 
Hej igen! Livet fortsätter, as per usual, och det är fortfarande en ändlös berg-och-dalbana mellan the best of times och the worst of times. Sedan vi hördes senast har jag spenderat min sista dag hos mina kära chefer. Jag var själv hemma i flera timmar på eftermiddagen och läste nästan halva Good Omens, och när mina chefer kom hem åt vi pastasallad och tjabbade i köket och jag avslutade kvällen med att somna framför Star Trek, vilket kändes alldeles perfekt rent allmänt.
Honestly vad mer optimal läshörna kan man kräva när ens husvärdar frickin SAMLAR på antika ascoola böcker ???? Det där huset är fan min favorit honestly.
 
Vaknade på fredag morgon, lyckades genom en lång rad av tursamma tillfälligheter ta mig på en nästan tom buss med min stora resväska, och ha en rätt trivsam commute till jobbet. Jobbade ett sedvanligt fredagsskift med Fernando, men kändes rent allmänt som att jag inte fick nåt vettigt gjort. Gick till banken, gjorde pappersarbete, fipplade runt lite i allmänhet, men kändes inte som några egentliga framsteg, y'know. Oh well. Alla jobbdagar kan ju inte vara succéer, antar jag.
 
Slutade vid femsnåret nån gång, och kunde därefter till sist ta min stora resväska och fortsätta min hemlöshetsturné till Dalston och Mats' hus. Efter en allmänt tröttsam eskapad på tunnelbanan i rusningstrafik (som är en mardröm rent allmänt men verkligen inte blir bättre när man måste asa en hel resväska med sig också) kom jag till sist till min ändstation, och jag och Mats hälsade med en jättekram och spenderade genast några timmar med att dricka vin och se på tv en stund tills Laura kom hem. Mats och Laura hade en liten jamsession och vi snöade in på en miljon St. Vincent-klipp (både Mats och Laura har snöat in på St. Vincent efter hennes senaste album och honestly thank GOD för jag behövde verkligen någon att prata om det med) innan vi till sist tog oss till puben runt hörnet.
 
Jag drack neat whiskey för att försöka bota min hosta (vilket typ hjälpte lite i alla fall??? har även upptäckt att jag inte hatar neat whiskey så mycket som jag alltid trott vilket mest känns oroande tbh), och vi hängde med Mats' partner Neight (som jag till SIST fick träffa IRL god bless) och pratade om jobb och hundar och Amanda Palmer och allt däremellan. När klockan passerat midnatt insåg jag att jag nog skulle ta mig i säng för att orka jobba imorrn, och Laura skulle hem till sin pojkvän, så alla gick tillbaka till huset, got their bearings, och gick ut igen. Well, alla utom jag, då, på grund av nyss nämnda jobbanledning. Är rätt okej dock. Har druckit tillräckligt med whiskey idag och vill mest sova, to be honest.
Also Mats' sovrum är SÅ aesthetically pleasing ??? Så mycket fairylights, så många obskyra indieposters. All about this.
 
Imorrn är det lördag och jag ska återse massvis av mina favoritjobbkollegor, kanske finally få klartecken för att få flytta in i vår nya lägenhet, samt bara rent allmänt ha maximal kvalitétstid med Mats. Blir nog himla bra det här tror jag. Hemlösheten fortsätter vara quite a jam.
Kommentera inlägget här: