And being blue is better than being over it

Den här låtens plats här är bara en shuffle-tillfällighet. I verkligheten lyssnar jag fortfarande uteslutande på St. Vincents nya album om och om igen. Vad ska man göra när det är en sån gudagåva, honestly.
 
Hej igen! Det har, som vanligt, varit en hel massa på gång sedan sist. Spenderade gårdagen med att jobba, försöka göra upp cirka fyrtiosju olika planer samtidigt (och misslyckas fantastiskt med ungefär allihop men det är en annan historia), och i slutändan avsluta dagen med att möta upp med Mats på en pub i Waterloo, dricka öl, diskutera livet och sen gå och se St. Vincent live. Hon var så himla bra, alltså jösses. Min besatthet av henne har ju bara ökat och ökat ju närmare giget har kommit, men hon levde verkligen upp till hypen. Musik är ju alltid live action konst, i någon aspekt, men hon tog det verkligen till en helt ny nivå. Allt var så stylish och vackert och precist avvägt och ascoolt och ÅÅÅÅÅH. Är legitimt kär i henne nu. Honestly.
Så. Cool. Actual life goals.
 
(Also liveversionen av Cheerleader är min nya favoritgrej i hela världen nu tror jag???? Inspelad låter den sådär perfekt uppgiven och desperat, men live är den asarg och har världens tryck och är precis vad som borde spelas när man sparkar in en dörr någonstans och trampar på en massa fuckboys). Hon spelade dessutom hela MASSEDUCTION (aka hennes nya skiva) från början till slut, och bytte neonfärgade outfits och neonfärgade ascoola gitarrer mellan typ varje låt. Sån högkvalitativ underhållning, honestly. Vill att hon ska turnera här alltid. Vill fan se henne igen imorrn ju, men sadly turnerar hon typ aldrig, så istället har jag sen dess fått nöja mig med att bara refuel min besatthet ännu lite mer.
 
Kom hem till mina chefers hus framemot midnatt någon gång, och blev mött av Joakim, som hade ställt fram mat och ett jätteglas med vin till mig som bara stod och väntade. Drack vin och pratade i en timme eller två innan jag till sist pallrade mig i säng. Helt perfekt, honestly.
Hade glömt bort hur najs det är att bo med föräldrafigurer och bli villkorslöst omhändertagen stup i kvarten. Det faktum att samma människor även är samma som betalar ut min lön och kan ge mig sparken at any second är bara en rätt intressant addition, really.
 
Andra saker vi gjorde igår inkludera även:
KONTRAKTSKRIVANDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG OCH JOSH HAR ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN SKRIVIT PÅ VÅRT NYA LÄGENHETSKONTRAKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har skrivit på och betalat och nu måste vi bara vänta på vår gamla landlords sista godkännande (så att vår nya agency kan få den där sista irriterande lilla checken i den meningslösa lilla lådan), och sen är vi fan ready to go. Känns helt otroligt. Kan inte fatta att vi kommer få bo där. Vi kan visserligen inte flytta in förrän landlorden behagat att svara, så det är inte säkert att vi kommer hinna innan den 23:e, men ändå. Det betyder ju ändå att vi kommer få flytta in så småningom, och bara det kändes allmänt orimligt himla länge.
 
Så, ja. Jag spenderade därmed idag med betydligt mindre ångest, och har som direkt konsekvens blivit mer och mer sjuk under dagen. Har världens rossligaste hosta och var lite allmänt yr med huvudvärk och sådär, så tror jag kommer bli helt och hållet utslagen så fort jag får nycklarna i näven, really. Fick dock ändå en del gjort under dagen och kände mig allmänt produktiv, och slutade därefter framemot kvällen och återvände till mitt tillfälliga East Sheen-hem. Jag och Joakim gick och handlade när han kom hem (och han tappade bort mig i deras jättestora Waitrose och fick nästan panik alltså det är helt hysteriskt hur snabbt han bara har accepterat rollen som min adoptivpappa helt och hållet honestly).
 
Jag köpte massa ingredienser till att baka kanelbullar, since det var det jag hade erbjudit Olga som betalning när jag frågade om jag kunde bo hos dem ett tag, och då får man ju vara a man of your words och allt. Joakim hjälpte mig så gott han kunde (och mamma med, som jag fick smsa i panik när degen vägrade torka så mycket som jag ville), och lagom tills bullarna var klara kom Olga hem och gjorde stir fry åt oss (med ingefära och chili och massa grejer för att motverka min förkylning alltså BLESS de är så gulliga my fairy goth parents).
The preparation............. fick använda Waitrose's askonstiga brittisk jäst som gjorde degen asblöt så var ytterst tveksam på om det överhuvudtaget skulle gå att göra något av den
Men titta! Blev bullar av dem till sist ändå! Både Olga och Joakim åt halvt ihjäl sig på dem. Känns som en succé.
 
Åt kvällsmat framför Star Trek och åt kanelbullar till efterrätt. Blir ju knappt bättre än så. Ska stanna en natt längre här än vad jag planerat. Har inte pallat packa än, och vill to be honest stanna här lite extra ändå. Det är så himla mysigt. Den här veckan har varit så himla bra att se hur många i mitt liv som är så totalt villiga att hjälpa till helt villkorslöst. Så himla mycket fint folk jag blivit blessed med, ändå.
 
Så, ja. Imorrn är det torsdag, och vi ska förmodligen spendera kvällen med att jaga fladdermöss och äta mer bullar. Ah, livet på en pinne, indeed.
Kommentera inlägget här: