Hej där! Coming at you nyduschad och utvilad, iförd alla mina mjukaste kläder och nerbäddad i soffan framför Red Dwarf (har alltid tänkt att se hela den serien och Josh råkade playa första avsnittet igår så antar att jag är fast i detta nu). Ideal ledig söndag, to be honest.
 
Gårdagen var himla bra, den med. Jobbade ett sedvanligt intense lördagsskift med Fernando och Lucy, och åkte sedan hem till lägenheten. Fick genom världens stroke of luck tillbaka Joshs telefon åt honom efter den blev stulen igår, och som tack överraskade han mig när jag kom hem med lagad middag, Ben & Jerry's och en hel flaska gin. En ypperlig person att vara på the good side of, indeed. Drack gin & tonics och såg på Red Dwarf i soffan medan vi såg solen gå ner över Londons skyline utanför fönstret. Liksom. Ultimat liv man får leva för tillfället, ändå.
 
Hade en rätt lugn och harmonisk lördagkväll rent allmänt och såg ikapp på en massa av våra favorit-Youtubers och vår beloved koreanska dramaserie (och Josh la till sunbae i min ever-growing lista av koreansk-baserade smeknamn han börjat använda till mig (tillsammans med poppet som låter som det koreanska ordet för perfect, som är hans number 1 vapen för att hamna på min goda sida) - egentligen är sunbae en formell titel man använder för att vara artig mot folk som är högre i hierarkin till en, men tbh var det mer för att sunbae är ett så roligt ord but I'll take it). Somnade i soffan framemot ett, och called it a night efter det någon gång.
 
Inledde dagen idag med att boka biljetter till mig, Laura och Mats till Amanda Palmers pyttegig hon ska ha på en pytteliten gayklubb i Camden om ett par veckor, och därefter låg jag och drog mig i sängen tills jag orkade pallra mig upp till soffan, pretty much. Det är den generella nivån jag varit på idag. Förutom det har jag även hunnit köra en disk och en tvätt, plockat undan i köket och tagit ut soporna. Går inte riktigt att städa helt och fullt i det här huset för tillfället since det inte direkt finns någonstans att göra av något pga inga möbler, men har tänkt spendera resten av dagen med att i alla fall lägga allt i lite mer organiserade högar. Och baka kanelbullar, såklart. Har en vision av att stå i köket och lyssna på grammofonmusik från 20-talet och knåda deg och bara helt och fullt leva ut the 1950's housewife aesthetic, så det ska jag minsann göra. Stay tuned.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress