2012-02-29

I will change everything
Until it's perfect again

*
Spenderat kvällen i böckerna idag igen. Nej, det är ungefär så spännande mitt liv är för tillfället. Plugg, plugg, plugg med lite sömn och mat inklämt emellan. Jag sa häromdagen efter en speciellt tröttsam pluggsession: "Jag behöver låta bli att gå i skolan om jag ska hinna med att plugga."
Man vet att det har gått långt när skolan stjäl tid från skolarbetet. Oh the irony.

Det var dock inte bara studerande på schemat idag, vilket var trevligt på ett sätt. Vi var och hälsade på min moster på sjukhuset, och även om det var skönt att ta en paus från plugget ett par timmar så var det ju inte speciellt kul att detta skulle vara på min mosters bekostnad. Kändes skönt att träffa henne igen. Har saknat henne. En underlig känsla att se henne igen. Jag brukar träffa henne mer eller mindre varje dag, och nu hade jag inte sett henne på flera dagar.

Naturkunskapen är fortfarande svårpluggad, mest eftersom det är så mycket nya, komplicerade ord, men matten börjar faktiskt bli lite logisk till sist - i rättan tid eftersom det visade sig att matteprovet ska äga rum om exakt en vecka istället för på fredagen. Men det ska nog lösa sig med lite hjälp av mina två fantastiska föräldrar som har gaddat ihop sig mot ett gemensamt mål att göra mina betyg så bra som de någonsin kan bli. Utan dem skulle jag inte ha en chans. Tack! <3


Min traditionsenliga Youtubelänk blir än en gång till Marianas Trench. Känns som om det här beroendet börjar skena en aning - så här beroende har jag inte varit sedan jag fick tag i de tre första Simple Plan-låtarna 2008.
Dagens låt är min nuvarande favvo, eftersom den berättar en historia som jag både kan identifiera mig med, och som gör mig inspirerad att skriva. Bra låtar brukar göra så att en historia spelar upp sig i mitt huvud, och det här är precis en sådan låt. Därför älskar jag den.
Låten heter Perfect, av Marianas Trench som tidigare nämnt. Här har ni länken - missa inte den här!
http://www.youtube.com/watch?v=O0rdjPW4IqEInget piggar upp tuffa tider bättre än ett bra band!

Synes!Kategori: