Idé

Har funderat på att göra något sorts videoinlägg ett bra tag nu. Vet inte varför jag vill det - har tänkt länge att jag aldrig skulle göra det eftersom min röst låter fuckad och jag ser allmänt underlig ut både på kort och film - men jag vet själv att jag gillar när bloggar jag följer lägger upp videoinlägg, för hur det än är så är det en sak att läsa något någon skrivit, och en annan att se dem prata. Det känns som om man lär sig mer om dem som människor av att se dem prata. Så, well, jag blev sugen på att göra något liknande själv.
 
Jag funderar på att antingen göra en tour i mitt rum (eftersom jag själv älskar att se folks rum och för att jag tror att de säger en del om vilken sorts människa man är), eller att jag bara sitter och svarar på frågor från någon sorts frågestund. Eller båda. Det beror lite på om jag får några frågor eller så (ELIN DU VET ATT JAG SKREV 25 FRÅGOR TILL DIG NÄR DU HADE FRÅGESTUND SO YOU OWE ME).
 
Kort sagt: Vill ni att jag ska ha en frågestund, så kommentera det här inlägget med en eller flera frågor som ni vill att jag ska svara på. Får jag inga frågor (eller typ... två eller nåt), så gör jag bara rundvisningen i mitt rum. I så fall gör jag det typ nästa helg eller något sånt :3
 
How about it? c: