We sure are cute for two ugly people

The Moldy Peaches – Anyone Else But You spelades i slutet av Juno, som jag tittade på häromdagen, och fråga mig inte varför jag tycker om den, för det makes no sense, men den är bedårande och jag gillar den. Och så kan man inte låta bli att gilla den efter slutet på Juno, för seriöst, det var helt bedårande. Tror jag ska dubba Juno till en av mina nya favoritfilmer. Den är mysig och rolig och det finns verkligen inte en enda karaktär jag ogillar - vilket är ovanligt, det brukar ju alltid finnas en bad guy åtminstone men det gör det inte, man älskar alla. Plus att Juno typ är den coolaste huvudpersonen någonsin och jag önskar att jag var lite mer som henne.
 
Anyhow.
 
Dagen idag började med att jag blev väckt vid elvadraget eftersom vi skulle in till stan och fixa lite saker och handla mat. Övningskörde in till stan och körde runt i stan en stund (körde till och med in i ett parkeringshus som jag hatat som pesten ända sedan jag fastnade i en uppförsbacke där och skämde ut mig som satan woho fear conquering) tills vi hittade en parkering. Var nog faktiskt en av få körningar i stan som gått bra på sistone. Trevligt med lite framgångar emellanåt. Anyhow. Jag och pappa gick till banken för att fixa en krypteringsdosa och ett nytt bankkort till mig - så att jag ska kunna köpa saker på internet själv. Kände mig väldigt vuxen när jag gick upp där och fixade dosan och beställde kortet och fick skriva under en hel packe med papper som såg vuxna ut. Fick med mig krypteringsdosan hem, och ska få mitt nya Mastercard vilken dag som helst.
 
Köpte ett jättefint linne med revbensmönster som jag kan ta med mig till Rhodos, och mamma var snäll och köpte tre par strumpbyxor till mig (seriöst, strumpbyxor går åt som smör i solsken i min garderob jag har alltid för få par), och så körde vi inom Maxi och veckohandlade och så svängde vi inom McDonalds och köpte middag på vägen hem. Kan inte klaga, direkt.
 
Kvällen ägnades åt att städa ur och tvätta transporten nu när vi måste sälja den för att vi a) inte kommer ha några hästar kvar efter måndag, och b) ska kunna betala Linas operation. Den var verkligen skitig och skillnaden var helt enorm. Nu står den på torkning så när den har torkat ska jag springa ut med systemkameran och ta lite bra bilder till Blocket.
 
Har för övrigt tjänat ihop ännu mer vuxenpoäng idag genom att ha betalat min första egna räkning. Oh yeah. (Visserligen var räkningen på mitt The Mighty Boosh-boxset, så det var kanske inte som om jag köpte stickgarn och pensionsfonder, men ändå I AM ADULT WATCH ME DO ADULT THINGS), och min internetbank såg helt annorlunda nu när jag är 18 - det fanns en flik för "lån" och jag bara "jAG KAN TA LÅN OM JAG VILL OMG" (jag skulle aldrig våga ta lån, men bara det faktum att jag kan om jag vill), och ett av mina konton med ett gammalt arv på som jag inte kunnat röra hade helt plötsligt blivit upplåst och ställt till mitt förfogande. Det var typ ungefär lika mycket på det kontot som jag kommer få i lön från sommarjobbet, vilket betyder att jag kommer ha typ 16 000:- på mitt konto när sommaren är slut. SEXTON TUSEN KRONOR HERREGUD JAG KÄNNER MIG RIK WHERE IS MY FERRARI
Ska köpa en ny dator, definitivt. Och en prenumeration på Kerrang!. Och en Samulet från Amazon.
Ska verkligen försöka spara lite av det dock, för herregud vad lätt pengar har för att sippra mellan fingrarna på mig alltså jag älskar att köpa saker för mycket (och det kommer förmodligen inte bli bättre nu när jag inte behöver be mina föräldrar om hjälp med att beställa internetgrejer).
 
Jag kommer så hamna i Lyxfällan. Jesus.
 
Nej, nu ska jag ta och jobba lite på Glimt, kanske redigera lite på Dimidium (hittade en gammal anteckningsbok med två kapitel av den som jag skrev medan vi var i Mariestad förra året och jag inte hade någon dator och blev alldeles nostalgisk så jag ska nog ta och hälsa på Delilah och Josh en stund tror jag - de är som barndomsvänner vid det här laget typ), och förmodligen slösa bort mitt liv på en miljon sociala medier och läsa mer på Ugly Sweater!verse (mitt liv kommer vara så tomt när den tar slut alltså jag fasar för den dagen. Som tur väl är jag inte ens halvvägs än). 
 
Imorrn drar jag för övrigt bort till Emma och umgås med henne ett par dagar, which will be very nice indeed.
 
Life's pretty good, dude.