Lipstick lullabies, this is sorry for the last time

Hallelujah tack gode gud det är äntligen fredag. Känner mig otroligt färdig med den här veckan, alltså.
Trots det har dagen faktiskt varit väldigt bra. Hade gått ner två kilo bara genom att göra 5:2-dieten en dag, vilket är ett smärre mirakel, fick en halv sida skrivet på gymnasiearbetet under sovmorgonen (så nu har jag skrivit tre sidor WOHO), visade Jenni det jag börjat skriva på Secret Star Service (skrev ett kapitel av bara farten igår typ), fick en jätteintressant uppgift på sociologin som vi ska hålla på med till jul (ska i princip skriva en reflektion om hur ens uppväxt påverkar hur man blir som person och vad det är för detaljer som skapar personligheten), fick ännu en awesome uppgift på svenskan där vi ska analysera en låt (på vilket språk vi vill) och sedan redovisa det för klassen och det ska bli så kUL ALLTSÅ ÅH.
 
Dagen avslutades med samhäll där vi i princip bara skrev ner ett utkast till uppsatsen vi ska skriva (som är i princip samma som gymnasiearbetet och kan kunna lämnas in som ett kombinerat arbete om det passar för båda ämnena), samt pratade om bio och bokade biljetter för att se Thor 2 imorgon kväll. JAG ÄR SÅ EXALTERAD JAG HAR VELAT SE THOR 2 I EVIGHETER ASIFJSDKFVDNIRJGEF EXCITEMENT
 
Hämtade Elin i skolan när hon hade slutat, och det var en väldigt märklig känsla att gå över skolgården genom hoperna av högstadieelever tre år efter jag slutade stå och vänta på bussen på precis det stället. Kände mig väldigt vuxen (speciellt eftersom jag körde dit själv heh) och väldigt... revansch-ig, på något vis, även fast det inte är första gången jag återvänder dit. Återvända till min mardrömsplats med fanan i topp, typ. Det var väldigt empowering.
Kom hem, åkte och handlade mat med Elin, gjorde klart julklapparna till Klanen (de är ascheesy men ganska söta och gjorda av omtanke så jag hoppas de gillar dem i alla fall) och hade maraton med Stefan & Krister-filmer, gjorde kycklingmackor (som är standardmaten när vi är själva hemma), och åt en massa Pringles. Kan inte klaga på dagen, alltså.
 
Imorrn ska jag tillbaka till skolan och vara moraliskt stöd till Elin på öppet hus, sedan ska jag till Jenni för att ta kort till vårt bildprojekt tillsammans med henne och Ami, och så ska vi se Thor 2 med Jenni, Ami, Malin, Linnéa och Oscar på kvällen. HECK YE.
 
Nu ska jag ta och fortsätta skriva på Secret Star Service och försöka bekanta mig med Elliot en aning. Han verkar vara en sötnos än så länge, i alla fall.