I'll give you a head start, you're going to need it, 'cause I fight like a girl

Min absoluta favoritsak för tillfället är våldsamma girlpowerlåtar om att störta patriarket och stampa på det med högklackade skor. Emilie Autumn – Fight Like a Girl passar perfekt in på de kriterierna.
 
Also - ledsen att jag inte varit här på ett par dagar. Elias träffade som bekant hela min släkt i helgen (go big or go home liksom), och efter det stannade han här tills måndag, vilket innebar att jag i princip inte öppnade datorn på hela helgen (which was weird) och bara mös, fikade, försökte vänja mig vid att dela säng med en annan människa (INGEN SA NÅT OM HUR JÄVLA VARMT DET ÄR VAFAN JAG DÖR), pratade och hade det allmänt trevligt (spenderade halva lördagkvällen sittande på farstutrappan i det svala sommaraktiga vädret och drack vin och pratade om livet alltså sÅ MYSIGT). 
 
Idag har jag varit i skolan, nästan glömt bort att jag skulle klippa mig (jag och Linnéa var halvvägs hem när jag bara ställde mig på bromsen och bara "mEN JAG SKA JU FÖRFAN KLIPPA MIG IDAG"), fick äta lunch på Subway eftersom vi missade skollunchen (could be worse alltså), gick till frissan och fick ordning på håret till sist (har varit långt och bisarrt och jobbigt alldeles för länge nu alltså). Åkte hem, somnade på soffan ett par timmar, gick till gymmet, kom hem och färgade om håret (eftersom det inte bara var för långt utan dessutom urtvättat huRRA), och well, here we are now. Tittar på Pirates of the Caribbean och är inne på tumblr och gör så lite som möjligt. Tror jag ska gå och äta glass också, bara för att.
 
Ska hem till Elias imorrn också och äta middag med Katta och Marcus (och se The Amazing Spiderman så att vi kan se tvåan på bio snart), så ja. Vi får väl se när jag dyker upp här härnäst.