Why put a new adress on the same old loneliness

Kommer knappt vara hemma alls idag, suprisingly. Ska tvärtom spendera dagen i stan och socialisera mig - först ska jag vara i skolan från 9 till 2, och efter det ska jag i princip direkt gå hem till Elias för att påbörja vårt Batman-maraton (eftersom Batman är ännu en franchise jag inte har sett något av sadly). Roar oss väl med det ett par timmar, och sen var planen att vi ska dra ihop en fest eftersom Elias har jobbat en massa helger och inte festat på evigheter så han hade väl lite withdrawal-issues antar jag. Kommer nog bli väldigt roligt som vanligt tror jag, även om jag med högsta sannolikhet kommer vara astrött efter att ha umgåtts med folk två helger i rad (alltså min kärlek till att träffa och umgås med folk är verkligen inte kompatibel till mitt stora behov av att spendera långa tidsperioder gömd under en filt tillsammans med min dator och sova 12 timmar per natt är jag introvert är jag extrovert vEM VET LÄNGRE ALLTSÅ). Tror jag kommer sova i stan också eftersom det ofta brukar bli ganska sent - antingen hos Elias eller hos Malin beroende på om hon kommer på festen eller inte (vilket jag hoppas för hon är min partner in crime och allt blir ungefär 100 gånger roligare tillsammans med henne så yeah), och får skjuts av mamma eller pappa hem dagen efter. Ska i alla fall spendera morgondagen i soffan, det är en sak som är klar.
Hör av mig med en ordentligare rapport om dagens övningar när jag är tillbaka i soffan där jag hör hemma imorrn någon gång. Yeah.
 
Tills vidare - här är ett gifset av Jared Leto från konserten i Stockholm när någon kastade upp ett par mammelucker på scen och alla dog lite. JAG HAR SÅ HIMLA MYCKET POST CONCERT DEPRESSION JAG HAR ALDRIG UPPLEVT NÅT SÅNT HÄR JAG KAN INTE LYSSNA PÅ NÅGRA 30STM LÅTAR UTAN ATT BLI EN EMOTIONELL PÖL HJÄLP TA MIG TILLBAKA OMEDELBART
 
  
   
JARED LETO ÄR EN FÖRSTAKLASSIG IDIOT JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET JAG BEHÖVER HJÄLP