Let the only sound be the overflow, pockets full of stones

Jenni skickade Florence + The Machine – What The Water Gave Me till mig häromdagen och beskrev den som att låta "som att drunkna". Fattade inte riktigt vad hon menade förrän jag lyssnade på den. Shit, alltså. Den är så mäktig men ändå så subtil på något vis, och det låter verkligen som om den spelas under vatten, på något vis. Man kan bara se någon långsamt sjunka ner under vattenytan med fickorna fulla av stenar, som texten handlar om. Så fin. Herrejistanes.
Har lagt till den på min spellista till De Vinglösa. Den passar liksom in i auran hos de andra låtarna och känslan jag siktar på att ha i berättelsen i allmänhet. Plus att hela "fickorna fulla med stenar"-grejen lät som en väldigt cool/tragisk grej man kanske kunde väva in där på något vis. Den ska ju ändå utspela sig i Karlskrona, som trots allt är en sjöstad. Får fundera på det där.
 
Anyway.
 
 
Det är förmodligen en bra sak att man inte vet i förväg vilka dagar som kommer suga, för i så fall hade jag inte ens brytt mig om att stiga upp i morse alltså. Suck.
Bytte våning för första gången på typ två veckor idag, till en våning som har 15 rum istället för 12 som den jag brukar städa har. Till saken hör även att 13 av de rummen (varav typ hälften var businessrum som är extra jobbiga att städa och tar extra lång tid att städa) var reserum, som oftast tar minst en halvtimme att göra klart. GÅNGA EN HALVTIMME TRETTON GÅNGER SÅ FÅR NI FRAM EXAKT HUR ROLIGT JAG HADE DET PÅ JOBBET IDAG.
 
Eftersom jag hade cirka en miljard rum tog det ju därmed extra lång tid, vilket innebar att en hel massa gäster började komma innan jag hade städat klart deras rum, vilket gjorde dem asarga så receptionisterna kom upp stup i kvarten och bara "kan du städa klart det där rummet lite snabbt gästerna har väntat i en timme och är väldigt ledsna !!" ("ledsna" i det här fallet är en finare omskrivning för "helt vansinniga").
 
Hade väl varit en sak om jag bara fått jobba till typ halv fem, men nu gick det ju ut över typ alla delar av hotellet också. SIGHS DEEPLY.
 
Blev i alla fall klar vid halv fem, tog mig hem och var allmänt trött på världen i allmänhet. Tog en tupplur på typ en och en halv timme, åt Ben & Jerry's och såg på dumma Let's Plays på Youtube. Yeah. Hade ambitionen att stryka, men. WELL.
 
Imorrn ska jag i alla fall träffa Elias en stund efter jobbet - skulle tydligen bort till en av hans kompisar och bada i hans pool, så ja. Får se. Den här sommaren är ingen badsommar för mig, tror jag (vilket är rätt dumt med tanke på hur OLIDLIGT VARMT det varit i evigheter). Plus att det faktum att typ HELA UNIVERSUM försöker få mig att bada fast jag inte vill gör mig ännu mer anti hela grejen, så ja. Tror jag mest ska sitta vid poolkanten.
 
Nu ska jag i alla fall se på avsnittet av  In The Flesh jag var tvungen att sluta titta på mitt i igår pga åskan. Har saknat de ledsna små zombierna.