Welcome to the demolition derby that is my heart

Fall Out Boy – Love, Sex, Death. Ibland är det bara en PAX Am Days-dag, helt enkelt. Also Patrick's röst när han låter arg och punkig. Ahh.
 
I vilket fall. Råkade ägna hela natten igår åt att helt ändra bloggens design - som ni förhoppningsvis har märkt. Blev väldigt nöjd faktiskt - fattar inte varför jag inte gjorde det innan. Nu slipper jag dessutom äntligen the hassle med att göra nya headers.
 
Dagen började med att Chili och Cas skulle in till veterinären för att vaccineras och chippas. Ingen av dem var något fan av att åka bil - Cas pep hela vägen och Chili försökte gräva sig ut genom plasten. Konstigt nog var det dock Chili och inte Cas som var mest gnälliga när de fick sina sprutor - med tanke på att Cas är den som alltid låter mest av de två vanligtvis så hade vi väntat oss att han skulle vara den gnälligaste, men han sa knappt ett ljud trots att nålen till sprutan med chippet i var hur tjock som helst.
 
Körde hem Elin och katterna, duschade och bytte om och åkte sedan in till stan igen för att gå på brandövning på Clarion. Fick en guidad tur runt hotellet och fick prova brandsläckare och lite sådär, vilket var rätt kul eftersom jag inte gjort det innan. Börjar "på riktigt" imorgon. Är rätt spänd samtidigt som en liten röst i mitt huvud vill ligga hemma och sova istället. Får tänka på lönekuvertet och London. Det är så värt det.
 
Apropå London har det hänt en del på den fronten - mammas kompis kompis som kunde tänka sig hyra ut ett rum i en stad som heter Basingstoke verkade positiv till att låta mig hyra ett rum, och jag skickade därmed mitt första mejl till henne idag och frågade lite om hur rummet var och vad jag skulle betala i hyra och presenterade mig och lite sådär. Det verkar lovade. Herregud. Det här kommer kanske verkligen hända. Shit.