Dear Malice

STOPPA PRESSARNA GLÖMDE JU NÄSTAN DET VIKTIGASTE SOM HÄNDE PÅ HELA DAGEN JU.
 
 
Jenni, en femtedel av min finaste Klan därhemma, har äntligen (efter att ha teasat den i fEMHUNDRA ÅR typ) ÖPPNAT SIN EGEN AFFÄR!!!!!!
 
Det är en smyckesaffär som heter Dear Malice (bara namnet liksom dang), och JAG ÄR SÅ HIMLA EXCITED ÖVER DEN HÄR GREJENS EXISTENS YOU DON'T EVEN KNOW. ÄR LIKSOM HELT ÖVERVÄLDIGAD AV FRIEND PRIDE SÅ FORT JAG KOMMER ATT TÄNKA PÅ DET FÖR ALLTING ÄR SÅ SÅ FINT OCH SPECIELLT OCH KREATIVT OCH FANTASTISKT OCH JAG BARA           AHHHHH
Guess what, my store is finally open! You can find it on dearmalice.storenvy.com! ♡ 
JAG MENAR. LOGGAN. NAMNET. ALLA GREJER SOM HON GJORT HELT 100% BY HAND (VILKET ÄR HELT JÄVLA SJUKT) EVERYTHING IS SO NICE I AM NOT CRYING YOU'RE CRYING

Det är inte ens att jag är entusiastisk av kompisplikt - jag är bara genuint excited i allmänhet för allt är SÅ HIMLA FINT. Skulle köpt det om jag hittade det på internet någon annanstans, men nu är det en av mina bästa kompisar som ligger bakom det och det gör ju bara saken ännu bättre.
 
Tog mig ungefär 5 minuters browsande innan jag hade köpt nåt - det svåraste var att välja för allting är så himla coolt och annorlunda och THE AESTHETIC IS SO STRONG. Gotisk skräcksteampunk fairytale typ (aka BÄSTA BLANDNINGEN AV STILAR IN THE HISTORY OF EVER och så himla Jenni att jag inte orkar ((suddenly påmind om hur mycket jag saknar henne och resten av Klanen)).
 
Köpte i alla fall denna, som måste vara cirka världshistoriens coolaste choker:
I see you ♡ choker necklace 
Det sitter liksom ett litet (hANDGJORT) öga inne i chokern som ser asläskigt verkligt ut och hhhh VILL ATT DEN SKA KOMMA NU OMEDELBART. Köpte den och skrev en jättelång töntig note to seller helt i capslock (i am #1 supportive friend dont try me), och vill bara att den ska komma så att jag kan ha på mig den överallt och göra reklam för Dear Malice så fort nån ens tittar åt mitt generella håll.
 
Så, ja. Mina kompisar har mer talang i ett lillfinger än jag har i hela kroppen och jag är avundsjuk men stolt trots att det inte har nåt med mig att göra alls, och ni borde alla gå in och köpa prylar därifrån nu på en gång.
 
[[KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL AFFÄREN]]
 
 
Det var allt. Nu ska jag gå och stirra på brevinkastet tills min choker kommer. brb.