This ain't a truce from me to you it's a consequence for a bitter you

 
Greetings! En smått intensiv torsdag är nu över, och ordningen är återställd. Har varit ett himla kringflängande idag rent i allmänhet, to be honest. Inledde dagen med väldigt välkommen sovmorgon (tror jag snart sovit ikapp efter helgens eskapader - tog bara en frickin' vecka eller så). Gjorde mig i ordning, åt lite yoghurt, tjabbade lite med Josh, och gav mig sedan av till jobbet. Jobbade tillsammans med Felix, och eftersom det var helt SJUKT fint väder tog jag årets första utelunch och åt en macka och läste Sapiens i en park runt hörnet. Var tjugo grader solsken och är inte ens april än. Global uppvärmning kommer ju döda oss alla men det är ju trevligt att den kan vara till nån sorts nytta ibland i alla fall.
 
Efter lunch gick jag upp till Notting Hill Gate en stund och täckte Marks lunch eftersom han jobbade själv, och gick sedan tillbaka till Blenheim och inledde förberedelserna inför kvällens event. Jag och Felix blev snart ackompanjerade av Lucy och Olga och möblerade om halva affären, köpte massa med is och ställde upp stora högar med böcker överallt. Var ett himla fixande rent i allmänhet, men till sist blev klockan sju och eventet började. Jag var ju social media-ansvarig (och även ansvarig för att hälla upp mer Prosecco så jag var the backbone av hela tillställningen obviously) så jag behövde inte direkt interagera så mycket med alla hoper av främlingar, vilket passade mig utmärkt.
 
Småpratade lite med folk då och då, ordnade lite med saker, fyllde på och höll ordning och gick däremellan och nallade chips och fyllde på våra egna Proseccoglas i smyg (tror jag lyckades få i mig typ.... fem glas eller nåt innan kvällen var slut - framgångsrik övertid ändå). Framemot niodraget började det hela dra mot sitt slut, och så småningom kunde vi till sist stänga och börja försöka få ordning på det hela (kommer ändå behöva ordna upp så himla mycket kaos när jag kommer till jobbet imorrn men OH WELL). Vi drack ett till celebratory glas Prosecco och lyssnade på Beastie Boys för att fira att vi överlevt, och därefter kilade jag hem eftersom mamma ju kom till London idag och hade suttit hemma i lägenheten i flera timmar medan jag var på event och pimplade vin.
 
Hela familjen var hemma när jag kom hem, och jag kastades genast in i det sedvanliga kaoset - Josh höll på att skapa exakta kopior av karaktärerna i Good Morning Call i Sims så att de kunde flytta in i den exakta kopian av huset från Good Morning Call som vi spenderade typ en fucking VECKA med att bygga för ett tag sen, och vi debatterade om hur vår favoritkaraktär Noodles skulle se ut en stund innan Josh bjöd mig och mamma på maten han lagat innan (also sidenote: jag ropade åt Nat på svenska och undrade var alla våra gafflar tagit vägen och Josh direkt bara svarade we're all out of forks again alltså ???? han börjar fatta svenska alldeles för bra nu this is so unsettling), och vi bjöd in mamma till att bli introducerad både till alla våra nya familjemedlemmar (aka alla simringar) till the absolute wildest ride som är Boys over Flowers.
 
Såg på ett avsnitt och försökte få mamma up to speed om allt sjukt som hänt hittills (vi kom hela tiden på mer askonstiga saker som hänt och bara WAIT WHAT that was also a thing that happened wasn't it herrejesus), medan jag och mamma till sist bokade alla flygbiljetter till Sverige. Så nu är det i alla fall 100% confirmed att jag ska till Sverige 14-28 juni, och Josh ska komma dit den 21:e. Är så HIMLA PUMPED. Kommer bli så himla kul. Min första Londonmänniska som blir introducerad till lilla Blekinge. Kommer nog bli en upplevelse.
 
När vi sett klart på det avsnittet var det redan ganska sent, och vi called it a day och gick och borstade tänderna och gjorde sedan ett flertal försök att gå och lägga oss (det tar alltid väldigt lång tid för oss att slita oss från varandra men idag var det nog fan värre än vanligt tror jag). Vi låste in oss i badrummet och släckte lamporna och lät Daniel ställa gåtor till oss en stund, turades om att göra chinups, var imponerade av hur mycket muskler Nat har, bestämde oss för att börja kalla Nat och Daniel för Ass & Abs och hamnade sedan genast i en debatt om vem som var vad (Nat är honestly båda, är sanningen), diskuterade olika sorters dinosaurier och vilken sorts frisyr Josh borde skaffa, gjorde hejaramsor om kor, Josh berättade om en kille han sett på Sainsbury's under kvällen som köpte 50 rullar plastfolie av anledningar ingen av oss förstår, och så hann vi med säkert tre-fyra rundor med godnattkramar och godnattpussar innan vi till sist lyckades separera oss och gå och lägga oss.
Jag låg kvar en stund och pratade med mamma om lite ditt och datt, och sen var det officiellt läggdags till sist.
 
Så, ja. It has been A Day. Quite A Day, you might even say. Imorrn åker mamma till Wales och jobbar igen, och jag ska till jobbet och försöka reda ut all röra samt förmodligen göra alla hundratals leveranser som alltid kommer på fredagar. Ingen rast ingen ro, indeed. Som det ska vara.
Nu, däremot, måste jag sova. Lite ro får man väl ta sig, i alla fall.
Hörs imorrn!!