Her alcohol eyes proclaim me both handsome and wise

 
Greetings! Efter en något tveksam start början veckan pick up igen, och jag har haft en allmänt asmysig tisdag more or less från början till slut. Sov till elva någon gång, och låg sedan och drog mig en stund innan jag pallrade mig upp, gjorde mig i ordning och gick ner till Camden Town och skaffade mig ett nytt simkort eftersom, well, det förra försvann med telefonen. Det var åtminstone en positiv aspekt av att telefonen blev stulen - jag har tänkt byta mobiloperatör till någon som  har en bättre deal hur länge som helst men pallade aldrig för det var så mycket krabb med att föra över numret, men nu blev jag ju helt plötsligt tvungen. Så nu, för mindre pengar än jag betalade för min gamla telefon, har jag nu obegränsat med internet (!!!!) OCH kan använda mobilen som vanligt i typ 60 länder (inklusive Sverige no more byta simkort varje gång jag landar på Kastrup god bless). Very good indeed.
 
Efter jag var klar med det gick jag inom affären, och gick sedan hem och städade undan lite i mitt rum och omorganiserade lite av min biljettvägg (since jag literally börjar få slut på plats att sätta mina konsertbiljetter på så jag har fått börja sätta upp dem på garderobsdörrarna också this is such a nice problem to have), och när jag var klar var det precis lagom att gå ner till Camden Road och möta upp Mats. Han hade tagit med sig en bok han köpte till mig on a whim förra gången vi sågs (eftersom han läser The Book Thief av Markus Zusak nu för att jag berättade hur mycket jag älskar den och tydligen är den här boken ganska lik The Book Thief så jag är taggad), och hade inkluderat den här allmänt heartwarming dedikationen i början av boken:
Så gulligt ändå, to be honest.
 
Därefter gick vi till The Black Heart och drack vin (och jag sprang ihop med Elliot som jag literally typ endast träffar i köer till Halestorm-gig och inte har sett sedan senaste gången vi såg Halestorm för typ två år sedan så det var lite fint) innan vi gick bort till ett asgulligt vegansk café vid Camden Market och åt paj och pratade med en humla som dök upp i blomman som stod på bordet innan vi gick vidare till en annan pub runt hörnet och drack lite mer vin innan vi fortsatte till affären och införskaffade choklad, kex och en disturbing mängd ost, och sedan gick vi hem till mig och hade en allmän feast i min säng medan Mats introducerade mig till konspirationsteorin om Denver Airport (som är min nya fave nu alltså love me a good conspiracy theory), innan vi såg Eddie Izzard's Circle-show (som jag inte sett på EVIGHETER så det var najs att revisit).
 
Nat anslöt sig till oss en liten stund (och hon kände inte igen Eddie Izzard vilket betyder att jag kan få äran att introducera henne till this absolute gift HELL YEAH), och när Josh kom hem bundled han upp sig i min säng också och såg på resten av showen medan vi hade en intensiv debatt om vad den exakta definitionen av unholy faktiskt var. Därefter hade Josh tröttnat på hur dåligt ljudet var på min laptop, så vi gick in till honom istället och såg på ett par avsnitt av Boys Over Flowers (som vi har börjat snöa in på igen efter en brief paus och herrejösses den blir fan aldrig en mindre wild ride) medan vi växlade mellan att varannan sekund sucka djupt över hurfan huvudkaraktären orkar vara tillsammans med en sån ABSOLUTE TRASH MAN, och varannan sekund asgarva rakt ut över hur bisarr och hysterisk den är. Riktig högkvalitativ underhållning, det där.
 
Mats gick hem framemot halv tolv för att hinna med sista tåget hem, och jag och Josh såg klart på avsnittet innan vi gick och borstade tänderna och härmade bilalarm en stund (hej det är vi som är drömgrannarna) innan vi till sist gick och la oss.
 
Så, ja. Basically en allmänt ultimat dag - bara en massa mys med bra människor, massa bra underhållning och så en massa vin och en massa ost. Mer kan man ju egentligen inte kräva, to be honest.
Imorrn är det onsdag, och det finns en vag plan att jag kanske ska hänga lite med Marion, men hon har mycket att göra på jobbet så eventuellt kanske vi bara struntar i hela saken och jag stannar hemma och sover och skriver och städar lägenheten istället. Båda funkar för mig, helt ärligt. Inget slår en bra sovmorgon och en ren lägenhet, ändå. Vi får se vad det blir.
Hörs imorrn!!