So break a piece off of my latest obsession, a taste of pure paradise

Halestorms nya album har äntligen kommit ut och oh my god så länge sen det var sen jag fick nytt Halestorm-material senast. Such JAMS. Längtar tills jag ska headbanga huvudet av mig till allihop i september. Ahh.
 
HOWDY! Ännu en vecka har passerat, much in the same vibe som de senaste veckorna gjort. Är det så här folk blir vuxna? Man bara börjar tycka det är rätt mysigt att äta riktig middag varje kväll och träffa folk för att "dricka vin på balkongen och umgås" och så är det bara ens liv sen? It all makes so much sense. Känns verkligen som om jag bara lajvar att vara en riktig vuxen, men antar att det är liksom hela grejen med hur alla så småningom blir vuxna. Fake it til you make it, och allt det där.
 
Anyway. Har därmed haft en väldigt vuxen-lajvande vecka, basically. I tisdags spelade jag Blades in the Dark som vanligt, där vårt uppdrag var att "distrahera några brandmän", vilket i slutändan resulterade i att vi bland annat sprängde ett barnhem, maskerade oss som poliser, dödade typ 25 pers och eldade ner hela brandstationen. Go hard or go home, basically. Börjar få lite mer grepp på hur jag ska spela min karaktär för att vara till nytta för gruppen, vilket är väldigt najs (alla andra i min grupp är så kallade Cutters, som basically bara är barbarer som dyker upp och dödar allt i sin väg medan jag är en Whisper som kan prata med spöken och göra alkemi och grejer så vi gör inte saker på riktigt samma sätt kan man väl säga). Det fortsätter verkligen bara ge och ge, det där spelet. Väldigt najs.
 
I onsdags kom Ellie hem till oss en sväng, snart åtföljd av Megan, och vi spenderade cirka världens mysigaste kväll med att sitta på balkongen med tända ljus, dricka vin och prata ikapp om livet och universum och allt däremellan. Har inte träffat Megan på evigheter heller, så det var supermysigt att bara få HÄNGA en stund utan att det var någon tillställning runtomkring, liksom. Jag och Josh är två av få i hela gruppen som träffar alla andra relativt ofta (både eftersom vi båda spelar D&D och för att vi rätt ofta är värdar för grejer nuförtiden), och det är så himla najs. Senaste gången jag hade ett stort riktigt kompisgäng var ju liksom på gymnasiet, och jag har saknat den vibben lite. Fint att få den tillbaka igen.
 
Torsdagen spenderades med en synnerligen katastrofal D&D-session. Ärligt talat är det ett mirakel att det tagit såhär lång tid innan vi hamnade i alldeles för djupt vatten med tanke på att hela vår grej är att bara rock up och slå på allting tills det löser sig. Vi hamnade i en fälla längst ner i en grotta som genuint bara???? Dödade alla???? När vi avslutade sessionen var genuint alla som tagit sig in i rummet på aslåg HP och insnurrade i kedjor som långsamt ströp oss, varav två är på 0 HP och genuint döda. Ingen karaktär i vår grupp har dött på riktigt förut (man kan få 0 HP och sen lyckas komma tillbaka eller bli återupplivad, men om ingen kan ta sig till en snabbt nog så dör man permanent), så alla var lite allmänt shaken när vi avslutade sessionen. Börjar allvarligt fundera på om jag kanske borde börja fundera på vad jag skulle ersätta min nuvarande karaktär Trakram med om han inte klarar sig ur den där jäkla fällan. Some pretty intense stuff, alltså.
 
Efter jobbet i fredags tog jag och Josh tåget ut till Suffolk för en av mina favoritgrejer aka en helg hos hans föräldrar (vi lyckades visserligen missa tåget vi skulle tagit egentligen för att Josh, as per usual, aldrig är i tid till någonting alls, så jag var demonstrativt tjurig större delen av resan men det var mest för att make a point än något annat). Det ösregnade när vi kom fram till Sudbury, så vi tog en taxi från stationen hem till Joshs föräldrar där vi genast blev återförenade med Joshs ena syster och båda hans fastrar, fick en tallrik mat i knäet och ett glas vin i handen, och så var the good times rolling som alltid.
 
Satt och pratade tills sent på natten, och spenderade lördagsmorgonen med att hjälpa till att förbereda inför festen Joshs föräldrar skulle ha på eftermiddagen för alla sina kompisar för att fira sin 40-åriga bröllopsdag (dagen innan gav Joshs mamma mig en run through av alla deras kompisar som skulle komma och några basic facts om dem och honestly Joshs föräldrars kompiskrets är det SJUKASTE jag varit med om????? alla är som de mest bisarra sitcomkaraktärer i hela världen ???? en av dem var en askonstig konstnär som gjorde sina egna automatons av metall han hittade lying around, en annan var de helt övertygade om var en spion, några hade jobbat på ett hemsökt mentalsjukhus i Skottland....... liksom den enda efter den andra var bara helt galet märkliga och intressanta människor och jag bara ???? SURELY kan inte ALLA vara asskummma hippies och Josh bara "...........have you met my parents of course that's what they're gonna be like").
 
Festen hade 70-talstema (since det var då Joshs föräldrar gifte sig på, vad jag insåg efter att ha sett bröllopsfotona, var historiens ALLRA MEST 70-taliga bröllop någonsin. Precis ALLA på vartenda foto var historiens största hippieklyscha fast på tiden då det INTE VAR EN KLYSCHA det var helt fantastiskt), och eftersom Joshs familj är som de är hade alla helt outrageous utstyrslar (Josh hade växt ut en tunn mustasch som han fyllde i med min ögonbrynspenna och spenderade hela kvällen med att se läskigt mycket ut som pappa när han var ung which was...........weird). Jag hade tidigt insett att det inte fanns en chans att jag skulle kunna tävla med den djupa utklädnadstraditionen som genomsyrar vad jag antar måste vara Joshs GENER eller något, så jag körde mest på en vaguely 70-talig paisleyliknande klänning, ett fjäderörhänge, och kopiösa mängder glitter som Joshs fastrar målade på mig. Kändes starkt, ändå.
 
Spenderade dagen med att dricka vin, äta tonvis med grillat, prata med alla Joshs föräldrars hysteriskt intressanta och ungefär lika märkliga kompisar, och bara rent allmänt njuta av den där stora familjefestupplevelsen som jag ju kommit bort från lite sen jag flyttade hemifrån, så det var fint att kunna få ett bra litet substitut här i alla fall. Någon gång under kvällen tog Joshs mamma på sig sin gamla brudklänning (som var persikofärgad och hade ASSTORA bell sleeves och var typ den finaste klänningen jag sett i allmänhet tbh), och Joshs systrar tog på sig sina brudklänningar, varpå jag och Josh därefter fick en hel uppsjö av ledande frågor i stil med "SO...... can we expect a third wedding soon then hmmmm?" och vi båda bara..... it's been four months kanske är lite tidigt att make any promises, vilket var lite roligt. Också en adderad faktor av att jag aldrig varit i ett committed relationship och umgåtts med släkt samtidigt. Var mest lite roligt att det kändes som om fler gått på vår scam om att vi är riktiga vuxna som skulle kunna GIFTA oss och sånt sjukt.
 
Avslutade kvällen med att grilla egna pizzor i deras nyinköpta pizzaugn i trädgården och diskutera nya bra business ideas som vi skulle sälja in till en av Joshs fastrar. Joshs andra fasters första instinktiva idé var att bara blurt out WIGS FOR HORSES. Om det behövdes further evidence varför de är mina favoritpersoner i världen. Så effortlessly de allra roligaste människorna jag vet?
 
Väcktes i Joshs pojkrum på söndagsmorgonen av att det regnade in genom fönstret (och drog bara upp täcket längre upp över huvudet och låg och tittade på Josh när han sov och kände mig helt disgustingly at peace i allmänhet). Spenderade därefter söndagen på ett ultimat brittiskt vis och drack te till frukost innan vi åkte till puben för att äta Sunday roast till lunch med gästerna från gårdagen. Vi pratade med Joshs syster om var de skulle åka på semester i Skandinavien, och jag och Josh fick för oss att åka på semester till Carcassonne i Frankrike (enbart eftersom vi älskar att spela brädspelet Carcassonne) över en helg, vilket jag är 100% för i allmänhet (det är SÅ JÄKLA FINT och flygbiljetter kostar typ UNDER tjugo pund styck???? om inte det är ett tecken så vet jag inte vad).
 
Åkte hem till Joshs föräldrar en sväng efteråt och drack lite mer öl och åt lite leftovers innan vi fick skjuts till tåget och åkte hem till London igen, synnerligen nöjda med helgen. Har sagt det tidigare, men att genom Josh ha fått tillbaka den där känslan av att ha en familj runt hörnet har gett mig så HIMLA mycket??? (vi kom dit på fredagen och precis HELA Joshs familj gav mig asfina födelsedagspresenter och jag bara ????? had many emotions). Så fint.
 
Anyhow. Idag har det, som bekant, varit måndag, och ÅH som jag älskar a good ol' Monday. Inledde dagen med att göra yoga (har tänkt börja med yoga i evigheter men tar mig aldrig för att börja på någon kurs så tänkte att jag lika gärna kunde börja hemma med en youtubevideo eller nåt), äta lyxfrukost och därefter byta lakan i sängen och städa lägenheten medan jag hade högljudd nostalgisk singalong till Fall Out Boy. Mmmm very good very good.
 
Om någon timme eller så ska jag iväg till Bermondsey för board game night hos Cal, Paul och Emma, imorrn är det Blades in the Dark igen, och på torsdag ska vi, Mats, Mats flickvän och Laura ha brädspelskväll igen. Som sagt. Peak living, alltså. Älskar att vara 52 år gammal och bara bry mig om saker som att dammtorka och spela brädspel och hur min fredslilja mår. Mmmmm.