Hej igen! Jag vet att temat för de flesta inlägg på sistone har varit hur mysiga och wholesome de varit, men ONCE AGAIN har det varit väldigt mysigt och wholesome. Kanske mer än det varit på länge. Är liksom så orimligt lycklig på alla plan??? Får det ens vara såhär??? KAN man verkligen få leva ett liv där ingenting är fel??? Helt sjukt. 
 
Anyhow. Sedan vi hördes sist har jag mest firat födelsedag, basically. Min riktiga födelsedag var i torsdags, men firandet sträckte ut sig över basically hela resten av veckan, vilket passade mig alldeles utmärkt med tanke på att födelsedagar rent allmänt är en av mina bästa grejer. 
 
På min födelsedag samlade jag vad som för tillfället är mina allra nearest and dearest Londonfolk på min bästa pub (Josh, Mats, Olga och Joakim på Abbey Tavern i Kentish Town, med andra ord). Drack en massa gin, öppnade födelsedagspresenter (Olga gav mig ansiktsmasker samt en portmonnä och ett bokmärke som var precis så perfekt casually gothic som hon gör bäst av alla, Joakim gav mig ett vin som bara hette "Climbing", med ett kort som det bara stod "prima skinka" i, Josh gav mig alltifrån en asfin print på Mumintrollens hus som nu sitter i hallen och ser asfin ut, mer Carcassonne expansions, biljetter till Thorpe Park samt ett synnerligen hemmagjort IKEA-presentkort. Mats fullkomligt VANN presentgivningen dock genom att ge mig en Leonard Nimoy-vinyl från 1967 med en massa Star Trek-låtar om rymden på och som kan vara det allra mest pure jag någonsin hört). När vi tröttnat på puben fortsatte vi hem till lägenheten (mest så att jag ÄNTLIGEN skulle få visa Olga och Joakim hur jag bor). Vi drack mer vin och pratade om allt möjligt (och Joakim gav Josh den mest faderliga utfrågningen någonsin för att, som han sa "make sure this young lady is in good hands", vilket var............. EN UPPLEVELSE (Josh fick tydligen godkänt dock så all good)). Framemot morgontimmarna ramlade Olga och Joakim hemåt, Mats lånade gästrummet, och vi däckade vi med.
 
Spenderade fredagen med den sortens baksmälla som inte fick mig att må dåligt så mycket som att den mest gjorde mig typ ??? ledsen???, men jobbade med Sophie och drack en massa Pepsi, och därefter spenderade jag och Josh i princip hela kvällen med att dricka gin och spela de nya expansionpaketen av Carcassonne och ha SÅ JÄVLA ROLIGT för de nya expansionerna visade sig vara två av de allra bästa och gjorde allting typ 2000% mer intense och det var bäst. Jag passade även på att lyssna på min nya Star Trek-vinyl och fick spela den så många gånger jag ville since det var min födelsedag så därför spelade jag den cirka hela kvällen, till Joshs eventuella plågan. Hehe.
 
Pallrade mig till jobbet på lördagen, och eftersom vi hade vår IKEA-trip planerad till efter jag slutat så smsade jag Josh när jag slutade om vilken tunnelbanestation vi skulle mötas på. Istället fick jag ett "eeeeehhhh actually borde du nog komma hem en sväng först. Jag har en trevlig överraskning och en fruktansvärd katastrof", varpå jag såklart spenderade resten av min commute med att föreställa mig alla tusenmiljoner terrifying scenarios på alla grejer i lägenheten som gick sönder eller svämmade över eller började brinna. Kom hem allmänt anxious, klev över tröskeln med ett what have you done, och när jag klev in i köket fick jag reda på att överraskningen och katastrofen var samma sak, i.e att Josh hade bakat en jordgubbstårta till mig since jag sagt någon gång att jag alltid brukade äta det på min födelsedag när jag bodde hemma. Sån genuin överraskning att jag bara stod helt stilla och bara utbrast YOU BAKED FOR ME helt överväldigat innan jag slängde mig om halsen på honom. Alltså så fint ????? Såna här grejer är typ det BÄSTA JAG VET. Små gärningar som gör att man vet att folk både 1. lyssnar på random grejer man berättar, och 2. bryr sig tillräckligt för att återskapa det. Tvåtusen extra pojkvänspoäng right there alltså.
The main way to my heart is through jordgubbstårta det är sen gammalt.
 
Åt asgod jordgubbstårta (som med tanke på hur mycket han fuckat upp receptet borde varit en betydligt större katastrof men ändå), och åkte därefter ut till IKEA där vi köpte nattduksbord (inga fler uppochnedvända flyttlådor hallelujah!!!!!!), en massa mason jars att ha mjöl och kryddor i, nya glas, skålar och en massa annat ömtåligt, samt en asful låda med målade fåglar på som var så asful att vi absolut var TVUNGNA att ha den. Köpte potpurri och fyllde den med också, för att göra saker än mer ridiculous.
Vi är fan IKEA-proffs by now alltså. Åkte hem, dumpade grejerna, och åkte direkt ut till Bermondsey, där vi hälsade på Paul, Emma och Cal och spelade VR och drack öl och hade allmänna quality times tills två på natten och jag och Josh insåg att vi var tvungna att vakna typ vid nio nästa dag och förmodligen skulle sovit för länge sen, och skyndade oss på nattuben för att åka hem och lägga oss.
 
Söndag var Thorpe Park-dagen. Eftersom vi hade världshistoriens värsta dag när vi var där förra året (det regnade HELA. TIDEN och varenda bergochdalbana var stängd och tågen var inställda och det var en MESS), så var vi fullt beslutna att helt ersätta det minnet med ett nytt, bättre. Vi var väldigt framgångsrika tycker jag ändå. Trots att vi inte kom dit förrän ett (och parken stängde vid fem, heheehehe), så var vi supereffektiva somehow och hann typ åka allting vi hade tänkt oss. Thorpe Park har SÅ många bra bergochdalbanor och jag var all about it i allmänhet. Avslutade med att åka Tidal Wave, som är en Flumerideliknande grej fast vagnen orsakar en ACTUAL TIDSVÅG att FULLKOMLIGT dränka en (det var det genuint sjukaste jag varit med om jag tror fan jag blivit mindre blöt om jag badat honestly), vilket var rätt skönt med tanke på att det varit 29 grader varmt hela dagen. På vägen ut från parken åt vi varsin glass och såg på slutet av fotbolls-VMfinalen, och sket därefter att ta bussen från parken till tågstationen och gick istället en timme i solnedgången, höll varandra i handen, hade tumkrig och delade på vårt sista vatten innan vi hoppade på tåget hem.
Slutresultatet från vår färd i Tidal WaveVet inte hur bra det syns men jag var DRÄNKT.
 
Var allmänt färdiga när vi kom hem, men lyckades ändå skrapa ihop tillräckligt med energi för att bygga ihop våra nya nattduksbord, och därefter laga mat (TACOS - Josh gjorde verkligen ett bra jobb för att inkorporera min kultur i hela min födelsedag alltså), som vi åt på balkongen tillsammans med varsin enorm mugg gin & tonic som vi förtärde i ljuset av de tända ljusen vi införskaffat på IKEA dagen innan. Satt där i mörkret halva natten och njöt av sommarvärmen, såg på den perfekta halvmånen på himlen, lyssnade på mjuk indie, och satt mest helt tysta och bara DRACK IN hela omgivningen för att någon gång ibland bryta tystnaden för att mumla hur vi nog fan listat ut den exakta meningen med livet. Världen må falla i spillror i allmänhet, men jag har aldrig varit så bara överväldigande glad för att leva och kär i hela min omgivning. Och i Josh, såklart. Himla mycket i Josh.
Liksom. Titta på detta. En bra bok och tända ljus och en drink och så världens finaste britt som dyker upp för att pussa mig i håret ibland. Får man ens VARA såhär hashtag blessed.
 
Kraschade på soffan efter vi tagit oss av balkongen, och tog lång sovmorgon på måndagen innan jag pallrade mig upp och tog mig in till Soho för att gå till doktorn och skaffa p-piller. Har aldrig haft några innan eftersom hormoner rent allmänt har freakat ut mig en aning, men min mensvärk börjar bli allmänt ridiculous och om det här kan hjälpa then I'm all for it. Fick prata med en jättemysig sköterska och fick några bra starterpiller, och åkte därefter till Boots och fyllde på mitt sminklager innan jag åkte hem och städade huset, som blev klart just precis som D&D-gänget dök upp.
 
Spelade D&D hela kvällen (och dog nästan flera gånger alltså vet inte hur fan vi överlevt den här grottan såhär länge ens), och sedan dess har jag spelat Blades In The Dark igår (där vi bestämde oss för att skita i att stoppa the demon uprising och gå och råna en värdetransport istället för that's how we roll), och ramlat hem alldeles för sent på kvällen (är så glad att Blades In The Dark har fått mig att lämna huset oftare och hänga med nytt folk men Dalston är ju fan ett projekt att ta sig ifrån sent på kvällen tbh).
 
Idag har jag skypat pappa och Elin efter jobbet (och pratat om resan till Kanarieöarna i februari som pappa bokade precis och ÅHHHH jag är så TAGGAD på att bara ligga vid en pool med en drink i näven en hel jäkla vecka det kommer bli SÅ NAAAAJS), och sedan dess har jag mest gosat med Mewtwo (som är Ellies katt som, tillsammans med Ellie, bor hos oss den här veckan medan de lagar Ellies båt) (also allt känns så mycket mer RÄTT med en katt i huset? hur övertalar jag Josh att vi måste skaffa katt omedelbart pls assist), pratat med Ellie och druckit vin som hon tog med sig hem.
KATTGOS!!!! I MITT EGET HEM!!!!! GOD BLESS
 
Mmmmm det är ett fint liv alltså. Resten av veckans planer är relativit lugna by my standards - imorrn kommer Paul, Emma och Cal över för att spela Carcassonne (also sidenote ÄLSKAR att vi har börjat hänga med dem så mycket lately??? de är så himla mysiga where have they all been all my life), och på söndag ska jag och Francesca äta middag, catch up och sen gå och se Mamma Mia 2. Mycket taggad för alla dessa aspekter, faktiskt. Nu, däremot, tror jag att jag ska gå och ta ett bad.
LIVET, VA, FOLKS. L I V E T.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress