We were the one thing in the galaxy God didn't have his eyes on

(null)
Alltså. Denna låten. WHEN did i SIGN UP for all these EMOTIONS

Hej igen! Här trodde man ju att en hemkomst skulle hjälpa att blogga mer, och som vanligt underskattade jag hur mycket folk jag känner här hemma. Oh well. Här är jag nu. 

Åkte till Sverige i fredags. Hade för en gångs skull bokat ett flyg vid en rimlig tid på eftermiddagen (istället för vid 6 på morgonen eller på kvällen efter jobbet som det brukar vara), och behövde därför inte sticka hemifrån förrän typ 12 på dagen. Sån sjuk lyx. Josh skulle på jobbresa och var tvungen att stiga upp tidigt, så jag steg upp samtidigt så att jag skulle ha gott om tid att get my bearings innan jag skulle ge mig av. Gosade med Josh länge, länge på morgonen och gav honom en hel massa hejdåpussar innan han gav sig av till tåget och jag försökte att inte tänka på hur lång tid det skulle ta innan jag träffar honom igen. Hade till och med så mycket tid till godo att jag hann göra french toast till frukost!!! Sån himla lyx. 
(null)
Mmmm perfekt resestart detta ju
(null)
Kan vi även prata om det faktum att tåget till Gatwick har cirka VÄRLDENS utsikt????

Därefter följde drygt nio timmars resetid (flyget tar två timmar HUR kan nio timmars restid dörr till dörr vara TILLÅTET) där jag växlade mellan att sova, se på The Good Place och lyssna ikapp en hel massa på Hello From The Magic Tavern innan jag till sist kom hem till Karlskrona och fick krama min familj igen. Sov hos mamma, och åkte dagen efter med pappa upp till kusinerna i Småland för lite good ol' quality time. Var en perfekt första dag hemma. Åt massa god mat, badade badtunna och spenderade tiden däremellan mest såhär:
(null)
En hund i en näve och en drink i den andra. Då är livet fint minsann.

I söndags åkte jag och Elin ut på shoppingrunda till Kalmar med pappa, vilket var himla mys. Jag lyckades få tag på en midsommarklänning, och Elin fick fysiskt släpa sig själv ur affären för att inte handla mer. Åt mat på IKEA och lyckades motstå att köpa allt möjligt, och så tog vi oss hemåt så småningom och avslutade dagen med kvällsmat och kattgos i soffan.

I måndags inledde jag dagen med att åka till optikern (alltid lika knäckande att behöva betala 600 spänn för att nån ska stirra en djupt i ögonen och säga "ja det ser ju bra ut" alltså), och åkte inom Marions hus på hemvägen där vi genast pladdrade om allt som hade hänt sen sist och inte slutade förrän flera timmar senare när mamma behövde hämtas från tåget (eftersom jag stulit hennes bil hehe), och jag sa hejdå och åkte hemåt. Så himla fint att det inte kändes alls annorlunda mellan oss trots att vi knappt hört av oss sen hon flyttade från London. Så fint med vänskaper som bara kan vakuumförpackas i originaltillstånd hur länge som helst.
Hjälpte Elin ta hem hästarna från sommarbetet och stängsla om hagen på kvällen (iförd mina stankläder så det var ju en allmänt intressant outfit med nätstrumpbyxor och finkjol och mina gamla ridskor i kombination hahaha), och avslutade med tvmys. Mmm god bless.

I tisdags hämtade pappa mig på morgonen och körde oss upp till Småland igen. Denna gången för att vi hade avlägsen släkt från USA (!!!!!!) som skulle komma och hälsa på alla släktingar i deras ursprungsby. Var så himla coolt att träffa dem (visste inte ens att vi hade amerikanska släktingar så det här är ascoolt ju) och prata om släkten och hur alla tagit sig hit och hur alla var släkt och ÅH så intressant honestly. Vi grillade hemma hos farmor och farfar och amerikanerna fick smaka en massa svenskt godis och gav oss alla varsitt amerikanskt mynt som souvenir, och så åkte vi hem igen framemot åttasnåret. Var allmänt slut i huvudet efter allt socialiserande, men det var det fan värt.

Which brings us to today. Efter min långa gårdag hade jag gått och lagt mig vid elva (!!!!!)m vilket betydde att jag vaknade redan vid den orimliga tiden åtta på morgonen (att bo hemma igen gör mig verkligen alldeles för rimlig och wholesome det är skräckinjagande). Låg och drog mig i sängen till elva i ren protest. Efter frukost insåg jag att jag har dragit på mig någon sorts magsjuka (vet inte hurfan då, but alas), och har därför inget mer spännande att berätta om dagen än att jag legat på soffan, sett på massa gamla favoritavsnitt av Bones (slutade kolla på det typ 2011 men min kärlek till det kommer aldrig dö honestly), ätit piller i drösvis och vridit mig i allmänna plågor med en vetekudde på magen. Mmm lovely. Om jag inte är bättre till imorrn när jag ska träffa Klanen så kommer jag fan göra UPPROR. Håll tummarna att jag blir bättre tills dess, since mina planer för resten av veckan är att träffa Klanen, fira midsommar och sedan åka till Kvibille en vecka. Är jag sjuk då blir jag fan vansinnig alltså. Anyhow. Stay tuned.