Alltså ju mer jag lyssnar på Courtney Barnetts nya album ju mer älskar jag det. Helt skoningslöst. 10/10.
 
HOWDY. Jag återvänder för lite mer traditionsenlig life recap.
Sedan vi hördes senast har det mest varit bank holiday, och ÅH vilken ultimat helg det varit ändå. Har typ bara??? Sovit en massa??? Druckit öl??? Stjärnskådat???? Gosat???? Perfekt.
 
Skulle från början åkt hem till Olga och Joakim och jagat fladdermöss med Josh i fredags kväll (eftersom skämtet om att de adopterat mig nått punkten nu att Joakim vill träffa Josh för att "se så det är en redig pojk" och jag är inte helt säker på hur mycket av det som är skämt längre tbh), men det hade regnat hela natten så de bästa fladdermössjagningsplatserna var helt leriga, så vi sköt upp det tills vidare. Istället stannade jag och Josh hemma och spelade Sims i soffan med balkongdörren öppen medan det ösregnade och åskade ute, vilket ju kan vara en av de mest ultimata myskombinationerna i livet, ändå.
 
I lördags jobbade jag med Fernando och Lucy, och spenderade mest dagen med att prata ikapp med Lucy som jag inte sett på femton evigheter, vilket var himla mysigt. Hon är så himla bra, och det är en sån tragedi att hon alltid är så upptagen och så svår att organisera saker med efter jobbet. Efter jag slutade åkte jag hem, och jag och Josh spenderade lördagkvällen på much the same way som fredagen - såg på sjunde säsongen av Skins, och tog konstanta pauser för att sitta på balkongen och dricka öl och se på när det åskade över City of London i fjärran (åskade typ varenda kväll hela helgen och ÅH älskar åskväder i storstäder när det hela blir mindre av ett hot än det är hemma i Sverige i ett hus omgivet av höga träd). Var nästan filmiskt tydliga blixtar konstant över himlen, men det tog aslång tid innan regnet kom till oss, så vi kunde sitta i den åskvarma kvällsluften i typ en timme innan vi behövde fly regnet. Fan, maj månad är ju bäst. Väder, sinnesstämning, allting. I keep saying it and it keeps being true.
 
Tog sovmorgon på söndagsmorgonen (alltså inte för att vara cheesy och ocool men??? att väckas en solig söndagmorgon av att någon pussar en i nacken är ju fan ???? peak living ändå????), innan jag pallrade mig upp och bakade scones till frukost. Te och nybakade scones med clotted cream och sylt kan ju vara en av mina absolut bästa grejer att konsumera i hela världen, honestly. 10/10 varenda gång.
 
När vi ätit och klätt på oss åkte vi ut till Dalston för att möta upp Mats på hans stammispub (och gick vilse på vägen dit för att vi blev alldeles för inne i en konversation om hur många människor man statistiskt sett skulle behöva mejla innan man lyckades mejla någons fru, för, ja... Viktigt att avhandla, antar jag).
 
Kom dit typ vid tre på eftermiddagen, och när vi väl kom därifrån hade solen gått ner och puben stängt. Kom hem typ vid ett på natten eller något, efter att ha spenderat literally hela dagen på pubens uteservering och pratat om allt möjligt och ätit asgod pubmat och turats om att köpa pints. Helt perfekt söndag, med andra ord. (Also en highlight var när någon random kille gick förbi vårt bord och fick syn på Mats' ex av Frankenstein som han håller på att läsa för tillfället, tittade på mig och bara "do you wanna know a funny thing about this book?" och Josh och Mats direkt i kör bara "there's literally nothing you can tell her that she doesn't already know about it" och det var ett så vackert ögonblick i allmänhet. Staying on brand, som alltid).
 
Jag och Josh kom alltså hem vid ett, mätta på båda sol och öl, och eftersom det fortfarande var varmt tog vi ut några stolar på balkongen och drack varsin drink (Josh köpte en asskum klargrön mintsprit när han var i Andorra och vi hade inte provat den förrän då och honestly???? ultimat sommardrink??? minten gjorde det så himla uppfriskande och precis vad man behöver efter att ha varit i solen hela dagen), lyssnade på mjuk indiemusik och tittade på natthimlen. Somnade till mot Joshs axel en stund och kände mig bara allmänt content och fulfilled på alla sätt och vis, typ.
 
I måndags var det bank holiday monday, denna fantastiskt vackra uppfinning. Vi inledde dagen med att åka ut till Hackney och bruncha på ett superhipstrigt litet café tillsammans med Rich och hans fru Ellie, som är några av Joshs kompisar från Manchester som var och hälsade på. De skulle åka tillbaka hem lite senare på dagen, men eftersom det var gassande sol och allmänt jättefint väder bestämde de sig för att åka hem på eftermiddagen istället, så vi gick vidare ut till Olympia Park i Stratford och tog en långpromenad däromkring (de byggde parken inför OS i London, och har anlagt typ ett helt actual träsk där??? finns riktiga gångvägar över allting och på båda sidor är det bara djup skog och bäckar och en massa actual skogsdjur och det var så himla fint i allmänhet. Måste verkligen gå dit igen någon gång alltså).
 
Pausade vid en liten park för att dricka gin i skuggan och spela pingpong (som det visade sig att jag var orimligt bra på???? all den där övningen i högstadiet när jag spelade pingis för att slippa göra riktig idrott finally paid off alltså). Har världens jävla tshirtbränna nu (och en vit rand tvärsöver halsen där min choker satt..........), men det var det värt. Tog en paus på ett café på vägen tillbaka, och gick en runda på Westfield (mest så jag och Josh kunde köpa en massa nya nagellack på KIKO men ändå), innan vi sa hejdå och jag och Josh åkte hem till lägenheten. Ellie var hemma och lånade tvättmaskinen när vi dök upp, och vi drack mer mintdrink och pratade om lite allt möjligt tills Ellie åkte hem och jag och Josh gick till affären och köpte kvällsmat och kom hem igen precis lagom tills det började regna. Helt perfekt.
 
Så,  ja. Sedan dess har jag mest skypat med mamma och pappa, börjat se den nya säsongen av Arrested Development (som so far verkar lovande trots att jag var tvivlande till en början), jobbat en del, och ätit en hel massa choklad. Ah, livet.
 
Resten av veckan verkar allmänt lovande också. Imorrn är det D&D-kväll som alltid, och på fredag åker jag och Josh återigen upp till Suffolk för att hälsa på hans föräldrar. Vi ska fira hans fastrars födelsedag (aka mina två favoritpersoner i världen more or less), och bara ha allmänt countryside life för en helg igen. Är så himla excited. Ska bli så MYS.
 
Anyway. Nu ska jag återgå till andra säsongen av Frankenstein Chronicles, som helt plötsligt börjar pick up en del (och med det menar jag att de precis introducerade Ada Lovelace som en karaktär vilket är typ det enda jag bryr mig om förutom när Mary Shelley-karaktären kommer tillbaka), och kanske spela lite mer Sims. Vi får se hur wild and crazy jag känner mig.
Vi hörs!!