And we let the silence that's our trademark make its presence felt

Alltså har snöat in på The Mountain Goats' All Hail West Texas-album återigen, och därmed också coveralbumet de gjorde med en massa coola artister där varje låt på albumet görs i en ny stil av en annan artist. Är SÅ kär i den här covern specifikt för tillfället. Herrejösses such a TUNE.
 
Hallå hallå! Ber om ursäkt att jag återkommer senare än vanligt, men, well, det här livet fortsätter att gå i hundra kilometer i timmen with no signs of stopping, så yeah. Första lediga stunden på veckan, basically.
Anyhow. RECAP TIME.
 
I onsdags hade vi ju boardgame night hos oss tillsammans med Paul, Emma, Cal och Cals flickvän Kelsey (på jobbet innan sa jag till Olga "vi har bjudit över inte bara ett utan TVÅ andra par att dricka vin och spela spel med ikväll tänk så vuxna vi är" alltså mina standarder för vad en vuxen människa gör är så himla intressant ändå?). Vi pratade om en massa skoj grejer (såsom Mary Shelley eftersom Paul är halvvägs igenom The Last Man som jag lånade ut till honom och honestly mitt liv har ju verkligen saknat någon att diskutera Mary Shelley med jag är KOMPLETT), och spelade Betrayal at House on the Hill, som verkade vara ett ganska jämnt spel tills det hela slutade med att Paul sprängde oss alla i luften </3 Var i alla fall en himla mysig kväll, och det hela slutade med att de köpte ett ex av Magic the Gathering-brädspelet jag och Josh precis köpt (för TIO ynka pund alltså maken till jäkla KAP har jag aldrig varit med om), så att vi ska kunna mötas för en enorm dödsmatch allihop senare. Very exciting stuff.
 
Torsdag var D&D-dag, där vi spenderade större delen av sessionen med att lönlöst försöka bluffa oss ur grottan vi varit fast i i säkert flera månader utan speciellt mycket framgångar. Det hela slutade med att vi alla var inlåsta i en cell som vi visste att fienderna skulle döda oss om vi kom ut från, och vi hade precis börjat inse vårt öde när vi hittade en fkin teleporteringsbesvärjelse och bara POOF kunde ta oss därifrån. Åkte tillbaka till steampunkstaden där vi kom ifrån innan vi hamnade i grottan, och honestly allihop bara APPLÅDERADE av lättnad. Har inte varit så genuint skräckslagen över ett så uppenbart påhittat koncept som över den här senaste D&D-kampanjen. Är equal amounts imponerad och avundsjuk på Josh som är så överjävlig på att bygga ihop plotar på det här sättet.
 
Fredag var en ASLÅNG dag. Vi hade boksignering med Lily Allen på jobbet för hennes allmänt skandalomsusade självbiografi, och efter vi stängt affären vid fem spenderade vi några sjukt intensiva timmar med att försöka manage kön och scanna biljetter och hela grejen. Det hela var över rätt snabbt, men när vi stängt och låst stod jag och Olga och bara stirrade tomt ut i luften hur länge som helst, helt förstörda. Var verkligen som om vi bara blivit omkringkastade i en orkan och utspottade på butiksgolvet igen. Fick ett sms från Josh runt då där det bara stod "do you wanna have tacos tonight?" och jag kunde ärlig ha GRÅTIT alltså det var precis det enda i universum jag önskade just då. Kom hem från jobbet till gin och tonics och dukat bord (tack gode gud for this boy och hans förmåga att vara precis vad jag behöver som mest precis när jag behöver det alltså), och efter maten lärde vi oss spela vårt nya Magic the Gathering-spel (eller, well, Josh läste reglerna och fick därefter förklara dem för mig sjuhundragånger eftersom jag var så trött att jag inte förstod någonting). Var himla roligt i alla fall (mest för att jag vann på en teknikalitet hehehe), och därefter kunde jag äntligen curl upp hos Josh i soffan och bli totalt medvetslös tills vi gick och la oss.
 
På lördagkvällen efter jobbet hoppade jag på ett tåg upp till Stoke, där jag och Josh spenderade helgen med att hälsa på Nat på uni och bara ha lite allmän kvalitétstid. Fick se hennes nya hus (som är superfint och hennes rum är typ??? enormt???), hängde med hennes flatmates, såg på HYSTERISKT dåliga filmer, åt billig pizza, gick i en antikaffär i en gammal kyrka och fick uppbåda all styrka för att inte köpa med oss två skyltdockehuvuden hem, drack alldeles för mycket whiskey och efter Josh åkt hem på söndagkvällen gick vi ut och dansada till Basshunter (ja jag VET alltså inga britter förstår hur roligt det var att han fortfarande är out and about och Nat bad mig komma och hälsa på mest så att hon skulle ha någon som förstod hur roligt det var). Han spelade inte ens Boten Anna förrän typ fyra på morgonen när vi blivit för nyktra och åkt hem. Årets scam alltså. Men skoj var det. Spenderade måndagmorgonen med att dricka Pepsi (min nuvarande ENDA foolproof bot mot baksmälla nuförtiden av nån anledning?), klaga på hur ont i ryggen vi hade efter nattens övningar (HUR gammal är det ens tillåtet att känna sig egentligen??) och äta coco puffs tills det var dags för mig att ta mig till tåget hem till London igen. Var en så himla mysig helg, att bara få hänga med Nat och se vad hon gör om dagarna och träffa allt folk hon hänger med och hela grejen. Himla fint. Kommer tillochmed träffa henne snart igen ju! Tack livet.
Jag och Josh lånade Nats bäddsoffa, och använde hennes supersilkiga filt som underlakan, vilket genast gav allt en väldigt obehaglig porrfilmsvibb som Josh, såklart, genast gjorde the absolute most of med denna väldigt erotiska pose. Den här bilden skickade vi till Jago, så att han inte skulle känna sig utanför. Ehm.
Alltså antikaffär i en kyrka är ju ändå an aesthetic for the ages? Vill att mitt hus ska se ut såhär.
 
Kom hem på måndagen och summoned my last strength för att städa huset, innan Josh kom hem och vi mest utmattat låg på soffan hela kvällen. Universitetslivet hade slitit på oss båda, basically.
 
Igår spelade vi D&D. Sessionen var till största del ett shoppingmontage när vi alla köpte på oss grejer vi tappat eller förlorat under vårt grottäventyr. Det hela slutade med att vi, well, försökte utpressa en magisk dryckhandlare och därefter dödade honom med en nyinskaffad motorsåg. Och fick hans lik att återuppstå som en zombie. Eh. Yeah. Börjar förstå varför vi hade så svårt att ta oss ur den där grottan så länge. Låg profil är verkligen inte ett koncept vi reder ut, alltså.
 
Så, ja. Det har varit veckan, basically! Idag har det varit onsdag, och jag har varit på jobbet, packat upp leveranser och gjort affären super-Halloweenig.
Har postat den här bilden av vår window display typ överallt by now men är verkligen så himla nöjd med hur den blev. Så himla höstig och spooky alltså aaaaa är så taggad för Halloween. Affären är verkligen i sitt essä nu.
 
Josh spelar D&D ikväll, så jag tror jag bara ska spendera kvällen med att tvätta, bada, skriva och lite annat smått och gott. Äta lite mer cheesecake, kanske. God bless.
Planerna för resten av veckan är relativt lösa. Har inget spikat förrän på lördag när George ska flytta in hit (har rensat ut mitt rum på grejer nu och det känns så himla märkligt att det inte är mitt längre? vill liksom inte ta ner planscherna riktigt än för vill fortfarande lay claim to it av någon anledning? så himla konstigt), och så på söndag ska jag och Olga på jobbresa (!!!!!) till Norwich, där vi ska bo på ett löjligt lyxigt hotell med spa, gå på en massa tradeshows och äta finmiddag. Mmmm himla taggad på en utflykt nu alltså!! Gör visserligen inte mycket förutom att åka på utflykt MEN ÄNDÅ. Skoj ju.
 
Anyhow. Återkommer med en rapport om det hela om någon vecka! Höres!