What more can I give you, baby I don't know, what more can I give you to make this thing grow?

 
Hej igen! Jag återkommer från en vecka som, som vanligt, råkade bli mer busy än räknat med. Det går alltid att se när jag har varit busy för lägenheten är alltid så JÄKLA stökig, och herreminje som huset sett ut den här veckan, alltså. George ville inte ens ta med sin dejt hem för att han bara "you can't see it like this". Skandal ju. Har precis städat och har äntligen ro i själen igen, men kommer vara busy två måndagar i rad nu, så det blir nog skitigt snabbt igen det här är jag rädd för.

Det är ett problem för senare. Anyhow.
 
Känns inte som det varit en så överdrivet busy vecka, men vi har haft folk hemma i princip varenda dag vilket jag tror förmodligen bidragit. I tisdags spelade vi D&D och fick möta en Beholder för första gången (det är en av de allra mest ikoniska D&D-monstrerna någonsin så när vi alla insåg att det var vad det var bröt spontana applåder ut runt hela bordet haha). Den kommer högst sannolikt brutalt döda oss nästa session, men men. Spännande ju!!! 
 
I onsdags hade vi mest en quiet night in tillsammans med Youtube, och i torsdags åkte jag ut till Dalston efter jobbet, mötte upp Mats på vår stammispub för kvällsmat och öl och en catchup, och så gick vi tillsammans med Michael till Shacklewell Arms för att se våra franska discofavoriter Faux Real (som nu äntligen släppt en av sina låtar på internet så att vi faktiskt kunde sjunga med till en (1) låt vilket var väldigt exciting). Mats hade haft en jobbig dag, men som vanligt så fort introt till deras första låt började spelas så bara tittade vi på varandra med världens leende och så var kvällen världens bästa igen.
 
Verkar som att word has gone out om hur bra Faux Real är för hela puben var fullpackad och någon i en grupp vid oss sa till sina kompisar "prepare to have your MIND BLOWN", och en tjej lite bakom oss kunde bara höras andas ett förundrat "oh my GOD" när hon såg vad de var all about (basically är de kort sammanfattat ett franskt discoband iförda matchande vita cowboyjackor med fransar som gör synkroniserad interpretativ dans och har flöjtsolon emellanåt och det är the single most incredible thing in the world).
 
Sista låten, Kindred Spirit - som är Min Och Mats' Låt, för övrigt, sjöng dem dansande mitt ute i publiken under en enorm strobe light. Tror inte de kan ha ett dåligt gig, alltså. Varenda gång jag har sett dem har automatiskt blivit veckans bästa dag, liksom. Sa hejdå till Mats när vi gick förbi Overgroundstationen, och tog mig hem till lägenheten igen framemot midnatt, när Ellie hade kommit hem för att bo hos oss ett tag för att hon hade fuckat upp sin rygg med att försöka lyfta för tungt och nu har något sorts mildare diskproblem i ryggen. Äventyren tar aldrig slut häromkring, alltså.
 
I fredags spelade vi Betrayal Legacy, och det blir bara mer och mer blodigt och ruthless för varje gång alltså. Blev på riktigt dödad av monstret på dess FÖRSTA ATTACK, och därefter blev resten av gänget mördade rätt fort efter det. Gud är så himla intrigued vart det här kommer leda.
 
Jobbade hela dagen i lördags, och när jag kom hem framemot åtta (efter ett evighetslångt stängningsskift och med en flaska rött i handen och kände mig som en äkta Hollywoodbusinesswoman) var hela gänget samlade hemma hos Paul och Emma där de hade tillverkat kostymer till Shambala hela dagen. Jag drack vin och såg på medan Emma gjorde ett enormt varghuvud av kartong och Josh gjorde en skalbaggekostym av papier mache, och så lagade Paul utsökt curry till kvällsmat (alltså verkligen helt URJÄVLIG i köket den mannen??? varenda gång vi äter hos dem är det fan min nya favoriträtt) och drog oss hem till oss där vi drack mer vin, snackade skit på balkongen och såg på konstiga Youtubevideor. Vad vi gör bäst på en helg, basically.
 
Söndagen blev en vilodag som inget annat. Vaknade vid tolvsnåret, George gjorde frukost, och så spenderade Josh dagen med att måla lite mer på sin skalbaggekostym och jag spelade Sims 4 i säkert sex timmar i sträck. Josh lagade Sunday roast framemot kvällen och medan han söndagsbadade och kollade jag och Ellie på en jättemörk, askonstig japansk tonårsserie, och så ramlade vi alla i säng framemot midnatt. Kändes som en ofantligt oproduktiv dag, men honestly tror jag verkligen att jag behövde det med tanke på hur oupphörlig resten av augusti kommer bli. Måste verkligen lära mig att bara vara lite useless emellanåt och inte få nåt GJORT hela jäkla tiden.
 
Så. Idag har jag storstädat detta ofantligt skitiga hus, och resten av veckans planer involverar en eventuell Betrayal-session, kanske lite Shambalapackning om jag hinner med (eftersom jag kommer ha exakt EN DAG att packa nästa vecka och jag får PANIIIIK), D&D på torsdag, och så på fredag kväll åker jag på blixtvisit hem till Sverige. Gud känns som om jag inte har varit hemma på åratal nu. Ska bli så skönt att andas lite frisk landsluft ett tag, innan vi åker till Shambala helgen efter och oundvikligen blir mänskliga vrak. Taggad!!!!
 
Anyhow. Nu ska jag hänga lite tvätt och återvända till mitt Simshål tror jag! På återseende!!