Chelsea Wolfe har släppt sitt nya album och det är det PERFEKTA Halloweensoundtracket rakt igenom, så nu behöver man inte fundera på vilket spooky album man ska ha i bakgrunden hela oktober. Perfekt.
 
Hej igen! Jag återvänder efter en betydligt lugnare vecka än jag haft på himla länge. Det blev höst hux flux så fort vi kom tillbaka från Shambala, och jag har verkligen bara REVELLED i det. Kunnat ha på mig skjortor igen och suttit hemma och MYST medan det är mörkt ute. Fan att man aldrig kan lära sig att vara nöjd alltså. Oh well. Har i vilket fall haft exakt en sån vecka som jag hoppades på vid den här tiden förra veckan. Eftersom vi hade en stor D&D-session planerad till helgen var Josh djupt begravd i förberedelser och anteckningar och kart-ritande de flesta kvällarna, så jag passade på att få lite redigerande gjort och spelade en massa Sims och började catcha upp på sista säsongen av Jane the Virgin (som jag verkligen SAKNAT och inte insåg hur mycket jag hade saknat?? så himla märklig och dum och dramatisk och ASMYSIG serie??? verkligen quality viewing alltså). Tycker alltid det är ganska mysigt, att sitta och jobba på varsitt håll med ändå tillsammans, liksom? Känns som om jag gör mitt allra mest effektiva jobb så nuförtiden, så önskar nästan att Josh var begravd i D&Dförberedelser oftare, haha.
 
I fredags möttes vi allihop (aka jag, Josh, Paul och Emma, eller Tuffbois som vår gruppchat döpts till) hemma hos Paul och Emma efter jobbet eftersom Paul utlovat en "nice hearty soup", och man ju aldirg säger nej när Paul erbjuder sig att laga mat (han kan eventuellt ha magiska krafter har fan aldrig ätit ens en medioker rätt hos honom det är alltid det fkin BÄSTA man någonsin konsumerat). Vi åt soppa, drack rödvin, debatterade om litteratur, och blev helt uppslukade av ett tv-program där olika lag skulle tävla om vem som kunde bygga den bästa modelljärnvägen (allas vår ideala framtid har länge varit att köpa varsitt hus på landet med ett skjul i trädgården där Paul och Josh äntligen kan hänge sig åt sin numera vilande besatthet av modelljärnvägar). Verkligen helt skräddarsytt content för oss allihop, med andra ord. AAAAH alltså att se någon göra fejkvatten till en modelljärnväg är det ALLRA MEST satisfying att se i hela världen!!!
 
När vi hade ätit och modelljärnvägsprogrammet var slut gick vi upp till oss, där Josh och Paul spelade in ett nytt podcastavsnitt, och jag och Emma tittade på lite fler avsnitt av Steven Universe. Perfekt fredag, med andra ord. Gud, har varit så redo att bli en person som har wholesome rödvinsfredagar hemma HUUUR länge som helst. At last har verkligheten hunnit ikapp.
 
Lördag jobbade jag, och efter jobbet åkte jag direkt till vår lokala pub, där vi hyrt källarrummet för vårt helgmaraton av Dungeons and Dragons. Spelade i ett par timmar till efter jag dykt upp, drack några öl och åt lite nachos, och gick hem till oss för vad som utvecklades till någon form av efterfest till småtimmarna. Jag drack gin och tonic ur pintglas (som vanligt), men mådde inte ens som jag förtjänade dagen efter, vilket ju var himla trevligt. Nästa morgon, efter en lång lie-in, gick vi ner till vårt stammiscafé för vår klassiska french toast-och-milkshake-brunch, innan vi mötte upp resten av D&D-gänget och tog med dem hem till oss för helgens andra spelsession. Tror vi spelade totalt typ tolv timmar över två dagar? Och ÄNDÅ blev vi inte helt klara med plotlinen och måste avsluta den nästa vecka. Helt galet. Var i alla fall HUUUUR roligt som helst, och Josh gjorde ett så himla bra jobb med att knyta ihop en massa röda trådar och avslöja några stora avgörande plot twists när vi minst anade det (antar att alla de där förberedelserna han spenderade hela veckan med paid off...!), och jag är så himla spänd på vad som kommer hända nästa vecka och om vi kommer lyckas döda The Big Bad (som det visade sig har nekromantiska onda krafter och kan komma tillbaka från de döda vilket ju känns??? olycksbådande om man säger så). Gud, så kul det är med D&D ändå.
 
När vi slutade spela framemot tiosnåret på kvällen var vi alla ganska slut i huvudet, så några stannade kvar för en sista öl och lite häng innan alla tackade för dagen och drog sig hemåt, Josh hade sitt söndagsbad och jag och Ted såg ett sista avsnitt av Teen Wolf (kommer sakna våra rewatching sessions så mycket nu när Ted har åkt härifrån alltså åh ingen förstår det här guilty pleasuret av dåliga amerikanska fantasyserier som Ted), innan vi också packade ihop för dagen och gick och la oss (och jag och Josh hade en lång bisarr konversation om att bygga båtar av kork så att det låter gulligt om de krockar med varandra).
 
Och så idag har det varit måndag, och jag spenderade morgonen med att äta frukost på balkongen (eftersom det blev briefly sommar igen över helgen somehow??) säga hejdå till Ted som flyttar hem till Dorset idag (har varit bra kompis med Ted länge men känns verkligen som vi blev REAL BROS medan han har bott här och kommer sakna honom så himla mycket faktiskt!!! och nu ska han vara borta nästan hela tiden fram tills NÄSTA VÅR!!!! skandal!!!), och städa huset lite extra noga eftersom vår landlord ska komma hit på fredag (och ta med sig ett professionellt städteam för att ge oss en gratis deep clean av köket och badrummet och honestly RYSER bara av att tänka på hur rent och fint precis varenda liten nook and cranny kommer bli ÅÅÅÅÅÅÅH).
 
Planerna för den kommande veckan är hittills ganska lugna de också. Känner att det är precis den vibben jag vill att september ska ha, innan oktober kickar igång och blir rätt busy igen. Ska spela D&D på onsdag, ha deep clean av lägenheten på fredag, och över helgen är Josh iväg så jag ska på VINKVÄLL (ja ni hör ju mitt liv är det av en 45 år gammal vinmamma och i am LOVING IT), och sen kanske bara ha en nice cozy Sunday in? Och förmodligen hänga med Paul och Emma lite, som vanligt. Tror det till och med kan vara dags att ta fram mitt och Joshs pussel som legat hoprullat sen vi övergav det under försommaren när våra liv blev galna. Tror det är pusselsäsong igen nu, alltså. Mmmmmmm.