Hej igen! Det har varit en busy vecka, och veckan som väntar är precis lika busy den. Tror mitt liv kommer vara ungefär så här resten av året nu, mer eller mindre. Känns lite som att jag bara fladdrar igenom det hela, och med tanke på hur allmänt instabil jag varit under hösten så får jag väl bara hoppas att jag håller mig relativt stabil under tiden. Har varit mycket bättre bara de senaste veckorna, men minsta lilla step back gör mig liksom PANIKSLAGEN att det ska bli dåligt igen, så att bara en dålig dag blir till en hel GREJ i onödan, liksom. Gud, vad det här året har varit mycket JOBB alltså. Får hoppas att allt det här härklet kan få sin belöning tills nästa år, så att det varit någolunda värt det åtminstone.
 
Anyhow. Spenderade förra onsdagen med att ta vara på min oväntade lediga kväll så gott jag kunde. Tog ett långt bad, åt massvis med nudlar, och sov i soffan framför The Good Place i flera timmar. Extremt välbehövligt på alla sätt och vis, även fast man ju blir så trött på att VARJE gång man har lite tid över så gör man upp storslagna planer på allt man ska hinna med, och så somnar man bara i soffan varenda gång som vanligt. Riktigt vuxentecken, om något.
 
I torsdags åkte jag hem till Laura efter jobbet, och vi åt vegansk pastaröra, drack rödvin och snackade lite skit innan vi tog tunnelbanan in till Soho och på dress rehearsal för &Juliet, som Laura hade sytt kostymer till och därmed fått gratisbiljetter till (i the stalls och allting till och med vi kände oss så himla fancy). Jag hade sett affischer om den på tunnelbanan, och den var precis så ridiculous som jag hade hoppats. Basically var den en musikal om Romeo och Julia om bara Romeo hade dött på slutet och Julia rest iväg till Paris med sina kompisar istället, alla låtar var poplåtar från typ 90-2000talet, och det fanns en subplot där Shakespeare och hans fru hela tiden kom in och la sig i pjäsen och låtsades vara karaktärer och allt möjligt. Så himla många Backstreet Boys låtar och allt var så överspelat och konstigt och HYSTERISKT och cirka det allra mest camp jag någonsin sett och jag och Laura satt mest och bara TJÖT av förtjusning. Finns ju verkligen knappt något så bra som att spendera en kväll på en bra SHOW, liksom. Sån perfekt night out rent allmänt.
 
I fredags spelade vi D&D, där vi återfick vårt luftskepp och nu ska slåss med några jättar, vilket ju alltid är skoj, och i lördags var George's föräldrar här och vi snackade lite skit och åt thaimat tills Josh kom hem och vi såg på Rush (som är en film om Formel 1 som jag har absolut 0 intresse av men OH MY GOD så JÄVLA bra film???? still cannot believe) resten av kvällen. På söndagmorgonen tog jag och Josh tåget till Hertford och hälsade på hans nya lilla systerdotter (jag var ju sjuk förra gången Josh var och hälsade på så nu var vi där igen för att ta igen). Hon var så HIMLA LITEN och bara rent allmänt hur gullig som helst. Vi åt Sunday roast och gosade med bebis och pratade politik och monarki och vad vi sett på TV på sistone, och så åkte vi hem igen framemot kvällen. Hemma väntade redan George, Paul, och Emma, och vi beställde superfancy pizza och såg His Dark Materials och War of the Worlds. Ultimat söndag, som så ofta är fallet. Kanske min favoritdag på hela veckan? Mycket möjligt.
 
Idag har jag städat som vanligt, och ikväll har George bjudit över Megan och Harriet på middag, och därefter kickar veckan igång på riktigt. Imorgon ska vi till sist hem till Cal och Kelsey på middag (verkligen min bästa grej att åka till folks hus på middag??? önskar jag visste hur man lagade mat så jag kunde bjuda tillbaka någon gång), på onsdag ska jag, Mats och eventuellt Paul och Emma till Dalston och se våra bästa ARXX för sista gången i år, på torsdag ska jag se mina allra bästa Halestorm (att äntligen se Lzzy Hale in the flesh igen kommer eventuellt bota alla negativa känslor jag någonsin känt), på fredag ska jag, Ciara och Emma ha Girl's Night hemma hos mig och se på film och sy våra kostymer till Rumpus (jag hade egentligen köpt allt jag behövde redan men manteln jag köpt är helt orimligt enorm så jag behöver nog sy upp nåt som jag kan få igenom dörrar.........), och på söndag är det första december och jag och Josh ska äntligen få åka iväg och köpa mer juldekorationer och pynta huset och köpa julgran. Vi hade vårt årliga "Christmas Vibe Planning Meeting" på vägen till Joshs syster igår och bestämde oss för att årets tema är Moon Base Ski Lodge. Otroligt taggad inför allting med det här.
 
Så, ja. Det är veckans planer, det. Mycket att göra, men allting väldigt exciting. Nu ska jag se lite mer på Star Trek och renskriva lite mer D&D innan middagsgästerna dyker upp. På återseende!