Hej igen! Jag återkommer efter vad som basically mest varit livets sjukstuga. Hostar fortfarande lite då och då (alltså får PANIK när ska jag få bli FRI egentligen), men verkar som jag gett min sjukdom till Josh istället, så det är väl alltid något. Var inne och jobbade en halvdag i fredags, gjorde alla ärenden och gick till posten och allting, och i lördags jobbade jag tills tolvsnåret och gick hem just när jag började få huvudvärk. Är nästan aldrig sjuk, så att ha varit hemma såhär mycket från jobbet känns som ett sånt himla FUSK på nåt vis, som att jag bara luras även fast jag VET att jag är sjuk och verkligen inte har orkat jobba en hel dag. "YOU DON'T OWE ANYONE ANYTHING" fick Josh strängt säga till mig i fredags kväll när jag funderade på om jag bara skulle göra en heldag på jobbet istället för att gå hem tidigt.
 
Kom hem vid ettsnåret på lördagen, så det känns nästan som om jag har fått en riktig ledig helg för första gången på hur länge som helst. Gjorde nytta sjukdomsmässigt, och var allmänt mysigt därutöver. Jag och Josh spenderade lördagen med att se på Doctor Who och spela Sims (som vi snöat in på igen in a big way), och på kvällen kom Cal, Annalisa och Paul över och vi hade vad som döpts till Boys Night (även fast det inte var så överdrivet många boys närvarande, haha), och spelade gamla tv-spel, såg på roliga sälvideor, samt hade en dramatisk högläsning av ett manus Annalisa höll på att skriva. Efter alla hade gått hem såg jag och Josh en miljon avsnitt av en bisarrt välproducerad Barbie-tvserie (fråga inte) till fem på morgonen, bara för att det slagit över till vintertid och vi tekniskt sett tjänat en timme ändå. Och för att vi somnade i soffan framför avsnitt, typ, fyra.
 
På söndagen väcktes vi vid halv elva av att George hade lagat baconmackor till oss. Åt mackorna, pratade lite halvvaket om vad vi hade drömt under natten, och så steg Josh upp och jag sov ett par timmar till. Vaknade vid typ halv ett och kände mig så full av sömn att det kändes som om jag vaknat i en annan dimension. Josh gick till affären och köpte lunch, och så spenderade vi eftermiddagen med att organisera våra Sims-barns födelsedagskalas under väldigt avancerade former hopkurade under en filt. Paul dök upp framemot eftermiddagen, och Josh lagade Sunday roast innan vi karvade pumpor medan vi såg på några avsnitt av The Addams Family-serien från 1964. Verkligen den ultimata Halloweensysselsättningen. Älskar söndagar.
Spooky boys redo lagom till Halloweenfesten nästa vecka!
 
Så, ja. Det var en så himla bra helg i allmänhet. Det är fortfarande konstigt hur jag helt plötsligt kan bli helt överväldigande ledsen av precis ingen anledning, och nästa dag vara hur lycklig som helst på alla plan. Vet inte vadfan det är som pågår, bara att jag grät helt förtvivlat en stund innan jag skulle sova igår, och har gått runt med en liten lycklig boll i magen hela dagen. Min nuvarande hjärnkemi är ett allmänt mysterium, och det hade varit himla trevligt om den åtminstone kunde jämna ut sig någolunda emellanåt. Pratade med Harriet om det för några dagar sen, och hon bara "but your life is so good!" och jag bara "that's EXACTLY THE THING". Liksom, sure om jag hade vart deppig om allt var skit, men typ precis ALLTING är jättebra?? Mitt vuxna liv har aldrig varit så tryggt och fint och så fullt med folk jag älskar som det är för tillfället, och ÄNDÅ ska man gå runt och vara ledsen och gnälla. Vafan. I demand a refund. Håhåjaja.
 
Idag har det i alla fall varit måndag, och jag hade ambitiösa planer att hinna ner till Camden och köpa lite bits and bobs till Halloweenfesten, men helgens pumpakarvningar och allmänna tillställningar gjorde att det tog literally fem-sex timmar att städa huset, så jag får ta och göra det någon annan dag i veckan, somehow. Vet inte riktigt när eftersom jag har planer i princip varje dag fram till helgen, men men. Planerna för veckan är i alla fall som följer: Imorrn är det D&D, på onsdag ska jag och Mats gå och se vår gemensamma darling Eddie Izzard (som Mats köpte biljetterna till som julklapp till mig förra året så det känns helt overkligt att the time has finally arrived), på torsdag är det Actual Halloween och vi ska eventuellt spela Betrayal, eller göra något annat spooky för att fira dagen, och så på lördag är det vår stora Halloweenfest! Har inte haft fest (eller knappt socialiserat ens) på hur länge som helst nu, så känns som om jag har vilat upp mig tillräckligt för att vara taggad på det hela nu. Ska få ha på mig en stor kjol och min nya fina korsett och allting. Väldigt hype.
 
Så, ja. Nu ska jag se lite mer på Star Trek: Next Generation, och därefter ska jag och Josh spendera resten av kvällen med, you guessed it, spela mer Sims. God bless. Hörs nästa vecka!