Mina älskade Dead Sara har äntligen återuppstått från de döda med en helt FANTASTISK EP. Lyssnade på den medan jag marscherade genom södra London vid midnatt häromdagen och kände mig så KRAFTFULL. Nu måste de bara asa sig över till London någon godforsaken gång så jag kan få se dem live till sist.
 
Hej igen! Det är måndag, och officiellt veckan jag åker hem till Sverige igen!!!! Åker på fredag och kan inte riktigt fatta att det redan är dags. Har känts så himla avlägset så himla länge, och nu kommer jag få krama hela min familj på frickin FREDAG??? Helt sjukt. Cannot wait.
 
Sedan vi hördes sist har jag mest roat mig med att fira ut min sista junivecka i London på en uppsjö av bra vis. Vi spelade D&D i onsdag, vilket var asroligt som vanligt (en av Ted's kompisar från Australien var och hälsade på och var med under bara en session och hans karaktär var en exakt kopia av honom och som våra karaktärer hittade iförd sina riktiga kläder och omringad av ölburkar som våra fantasykaraktärer obviously aldrig sett förut och det var allmänt perfekt alltihop. Jag fick flyga på en av mina örnar uppför ett berg också, så det var också ett extra plus).
 
I torsdags lagade Josh både middag och efterrätt och vi spenderade hela kvällen med vår nya bästa hobby: att bygga skelett. Olga hade beställt hem ett build-it-yourself människoskelett i papp i naturlig storlek som var för stor för att vi någonsin skulle kunna sälja det i affären, så jag frågade ju (obviously) genast om jag kunde få det. Så sedan dess har jag och Josh spenderat typ varje ledig kväll med att vika ihop ett fullskaligt människoskelett och lära oss en hel massa om hur stora olika sorters skelettdelar är. Är en så himla mysig hobby somehow? Kommer sakna det när vi byggt klart det.
Vår ultimata gameplan är att en av oss viker skelett och den andra spelar på vår gemensamma Simsfamilj och honestly om någon sagt till mig när jag var 15 att det var såhär mitt vuxenliv skulle komma att se ut skulle jag varit betydligt mindre rädd för det.
Jag vek skallen helt själv i fredags och den blev förvånansvärt lyckad!!! En av mina stoltaste prestationer numera tbh.
 
I fredags åkte jag och Josh ut till Oval och Ted's hus efter jobbet, eftersom vi alla klagat på att vi typ aldrig träffas utanför D&D nuförtiden och minsann behövde råda bot på det. Vi hängde mest i Ted's vardagsrum och drack öl och såg på surrealistiska Youtubeklipp och allt annat som vi gör bättre än något annat, och framemot tresnåret kraschade jag och Josh på en madrass på golvet och called it a day. Ah, antalet gånger jag har kommit till jobbet på lördagsmorgonen iförd samma kläder som dagen innan utan att ha kommit hem emellan är verkligen oroande ofta.
 
Anyhow. Jobbade ett lördagsskift utan större incident, och när jag slutat åkte jag hemom lägenheten en snabbis mest för att ta en dusch och byta kläder och äntligen borsta tänderna, och drog sedan ut igen, eftersom Ted och Josh hängt hela dagen medan jag var på jobbet och bara fortsatt på fredagens häng, essentially. Åkte ut till Brixton, där Pop Brixton firade tre år (det är typ som någon sorts? marknad? antar jag att man skulle kunna beskriva det som, där alla popup grejer är i olika containrar och allt är sådär hemmagjort som alla såna hipstergrejer är.
 
Någon delade ut flowercrowns (som jag genast knöt på Josh, obviously), och det fanns en scen i en container där de spelade musik hela kvällen.. Fler och fler av Joshs gäng anslöt sig till oss as the night went by och vi bara hängde i den där konstiga lilla containermarknaden och dansade och åt asgoda hamburgare och turades om att köpa öl tills de literally slängde ut oss för att de stängde. Var så himla längesen hela gänget umgicks sådär sist och ÅH det var så HIMLA mysigt. Så¨glad att jag lyckades infiltrera ett så bra gäng. När det stängde åkte alla hem till Ted och efterfestade.
 
Jag pratade med en amerikansk tjej som jag bondade med över att ha konstiga förnamn (kan inte ens komma ihåg vad hon hette nu men precis som mitt var det typ ingen i hela Storbritannien som kunde reda ut hur man sa det) och råkade hamna i en intensiv debatt om vilken grönsak man skulle vara, och framemot tresnåret började Josh (som ju börjat festa ungefär sex timmar innan jag dök upp) långsamt sjunka längre och längre ner i soffan, så vi sa hejdå till alla och jag släpade hem mitt stackars utmattade skal till pojkvän.
 
Promenerade hem från Camden eftersom Northern Line-branchen som skulle ta oss ända hem inte gick förrän typ om 20 minuter, och vi gick genom Kentish Town fyra på morgonen och såg solen långsamt stiga på sånt där klassiskt sommaridylliskt vis och var båda så trötta att vi höll varandra i handen mest för att kunna hjälpas åt att släpa varandra vidare hemåt.
 
Söndagen därefter var allmänt ultimat. Vi har blivit så himla bra på söndagar på sistone. Helgar alltid vilodagen på de mest perfekta sätten, måste jag ändå tillstå. Låg och drog oss till typ tolv, varpå Josh steg upp och gjorde frukost till oss i form av helt orimligt goda korvmackor med stekt paprika, som vi förtärde i solen på balkongen tills det blev för varmt i solen och vi drog oss in till vardagsrummet. Såg klart den nya säsongen av Unbreakable Kimmy Schmidt, fortsatte se på A Series of Unfortunate Events, byggde på vårt skelett, spelade Sims, och tog en hel del tupplurar däremellan.
 
Var helt sjukt trött, och kände mig ungefär 100 år gammal efter att ha blivit så slutkörd efter att ha lämnat huset typ en enda gång. Gick till Darthmouth Park och hade picknick till kvällsmat (Darthmouth Park ligger precis nedför gatan från oss och har literally typ stans bästa vy över London och ingen vet om att den finns där typ???? love me a good hemligt guldkorn), innan vi gick hem igen och tog varsitt bad, såg på en D&D livestream och fortsatte bygga skelett. Mmmmm gick och la mig så himla harmonisk i hela själen den kvällen alltså.
 
Which brings us to today! Har ju min lediga måndag idag som vanligt, och har spenderat den som jag brukar. Sparkade iväg Josh till jobbet framemot tio (jag bara "go to work" och han mumlade helt invirad runt mig bara "this is my job now" och jag tyckte ändå det kändes som ett helt okej karriärval för min del i alla fall), låg och drog mig ett tag till, steg upp och gjorde french toast till frukost (har inte gjort det på SÅ länge och ÅH så gott det är hade typ helt glömt min djupa kärlek till dem) och såg på youtubevideor tillsammans med en kopp te innan jag satte igång med dagen och städade huset. Dammtorkade och allting av någon okänd anledning. Förmodligen för att det här är sista gången jag städar innan jag åker iväg, och antar att jag inte vill komma tillbaka till ett ALLDELES för stökigt hus om ett par veckor.
 
När jag skrivit klart det här ska jag gå ner till Tufnell Park och möta upp Mats, och därefter har vi planer på att spendera kvällen med att dricka vin och spela Risk, vilket känns allmänt ultimat. Vill verkligen få in lite kvalitétstid med honom innan jag lämnar landet tills juli, liksom. Utöver det ska jag spela D&D på onsdag, panikpacka däremellan, och på fredag åker jag!!!! AAAAAH!!!! Ska bara läsa böcker och gosa med katter och krama alla jag älskar och äta glass och få gräsfläckar på precis allting och dricka flädersaft och bara LEVA THE ABSOLUTE LIFE MY GUYS. Så himla taggad. Återkommer nästa vecka med en rapport från mitt nobla hemland!
'Til then!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress