Just Green Day, y'know

Jag är så ledsen. Så, så ledsen. Allt är Tumblrs fel. Ärligt.

marinawheredyougo:  recycling a comic I already did, but I had to XDD


Bäst. Utan tvekan.

(Btw, jag har hittat allting här: http://www.greendaymemes.tumblr.com/)

Åhherregud. Sluta. Green Day memes är ännu mer beroendeframkallande än BVB-memes.
Nu måste jag hitta memes för alla min favoritband.

CHALLENGE ACCEPTED.

Lär känna mig under 30 dagar ~ Dag 17

Dag 17 – Barndomsminne

MEN FÖR GUDS SKULL.
Men okej. Jag minns en hel massa.

Jag minns hur jag, Elin och Madde satt på en gren hemma hos farmor och farfar som liknade en häst varje gång vi var där. När vi gosade med alla valpar när Tickan hade fått en ny kull. Att det alltid var den som hade ett grönt halsband som var gosigast, och att de gula och röda oftast var de som bets mest.

Jag minns mina och Vickans tjuvsoppor och alla våra semestrar tillsammans. När man steg upp klockan fem på morgonen, och bara upphetsningen över att vara påväg höll en vaken. När vi låste ute oss från hotellrummet på Mallorca i våra identiska lila nattlinnen. Vår fantastiska fantasivärld i stugan i Danmark. När vi planerade en hel bokserie under en eftermiddag vid Medelhavet. Solstinget vi drog på oss i Egypten och när vi dök under vattenfallet i poolen på Cypern. Alla midsomrar och nyår när vi försökte slå rekord i att vara uppe länge, men alltid somnade.

Jag minns fritids, när jag byggde med klossar och hoppade omkring med kuddar och var allmänt problemlös. När vi sov över hos kusinerna i Småland under stormen Gudrun och satt uppe med tända ljus och gosade med alla hundar och allt var jättefint.
Alla sommarlov när jag satt vid mitt skrivbord och skrev nya böcker till Moonlight & Zamantha-serien hela dagarna. När jag och Elin lekte häst på studsmattan och hur man hade svårt att sova innan varje födelsedag. Hur jag steg upp klockan sex på morgonen på helgerna för att sitta vid vår stora, burkiga dator och spela i nattlinne och bara fötter som dinglade från stolskanten.

När vi fick Linas ägarbevis i julklapp, och hur pappa väckte mig en sommarmorgon 2006 och berättade att min bus-morfar hade dött.

Jag minns mycket. Men på det stora hela var min barndom nog ganska så fin. Fin och full med kuddar, fula kläder och kakor. Kan sakna den lite ibland.
Kategori:

Wild and running for a reason

Elin och jag har gjort pannkakor och chokladbollar och dansat loss till en massa bra musik. Det var müsigt :3
Dessutom har jag kommit fram till att Black Veil Brides inte bara gör väldigt bra musik, utan också är väldigt, väldigt roliga människor. Och väldigt snygga. Men det är en annan sak.

Ta en titt (min favorit är vid 1:54; "How are we ever going to get married if I never meet you"? dog en aning ^_^)


Btw, den här Tumblrn har underhållit mig en hel del under den senaste timmen: http://fuckyeahbvbmemes.tumblr.com/. Helt underbar. Dock är det en hel del interna BVB-skämt jag inte fattar, men hey, jag har bara varit ett fan i drygt 24 timmar, så det är faktiskt okej. Alla fiskmåsskämten fattar jag dock. Och älskar. Jag vet inte varför. Som sagt, min humor måste genomgå någon sorts kirurgisk förbättring.
Det här är nog det bästa jag hört på hela dagen :3

stitchmylips:  Seagulls is TOTALLY his nickname for me. not really ignore that.
Andy <3 fiskmåsar ^_^