Why put a new adress on the same old loneliness

Kommer knappt vara hemma alls idag, suprisingly. Ska tvärtom spendera dagen i stan och socialisera mig - först ska jag vara i skolan från 9 till 2, och efter det ska jag i princip direkt gå hem till Elias för att påbörja vårt Batman-maraton (eftersom Batman är ännu en franchise jag inte har sett något av sadly). Roar oss väl med det ett par timmar, och sen var planen att vi ska dra ihop en fest eftersom Elias har jobbat en massa helger och inte festat på evigheter så han hade väl lite withdrawal-issues antar jag. Kommer nog bli väldigt roligt som vanligt tror jag, även om jag med högsta sannolikhet kommer vara astrött efter att ha umgåtts med folk två helger i rad (alltså min kärlek till att träffa och umgås med folk är verkligen inte kompatibel till mitt stora behov av att spendera långa tidsperioder gömd under en filt tillsammans med min dator och sova 12 timmar per natt är jag introvert är jag extrovert vEM VET LÄNGRE ALLTSÅ). Tror jag kommer sova i stan också eftersom det ofta brukar bli ganska sent - antingen hos Elias eller hos Malin beroende på om hon kommer på festen eller inte (vilket jag hoppas för hon är min partner in crime och allt blir ungefär 100 gånger roligare tillsammans med henne så yeah), och får skjuts av mamma eller pappa hem dagen efter. Ska i alla fall spendera morgondagen i soffan, det är en sak som är klar.
Hör av mig med en ordentligare rapport om dagens övningar när jag är tillbaka i soffan där jag hör hemma imorrn någon gång. Yeah.
 
Tills vidare - här är ett gifset av Jared Leto från konserten i Stockholm när någon kastade upp ett par mammelucker på scen och alla dog lite. JAG HAR SÅ HIMLA MYCKET POST CONCERT DEPRESSION JAG HAR ALDRIG UPPLEVT NÅT SÅNT HÄR JAG KAN INTE LYSSNA PÅ NÅGRA 30STM LÅTAR UTAN ATT BLI EN EMOTIONELL PÖL HJÄLP TA MIG TILLBAKA OMEDELBART
 
  
   
JARED LETO ÄR EN FÖRSTAKLASSIG IDIOT JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET JAG BEHÖVER HJÄLP
 
 

I'm the kind of human wreckage that you love

Torsdagen är härmed överstökad och nu är det bara full fräs in i helgen. Hell yeah.
 
Dagen har varit hyfsad för att vara veckans tråkigaste - inledde med klasstid tätt följd av ledarskap och organisation där saker och ting börjar ordna till sig och det började gå upp för mig och Erik exakt hur mycket vi kommer ha att skriva ihop nästa vecka. Vi valde att inte tänka på det.
 
Efter ledarskap och organisationslektionen var det lunch, och eftersom det var skum fiskgratäng som ingen var speciellt sugen på att äta gick jag, Ami, Jenni, Malin, Carl-Magnus och Erik som vi planerat igår och åt pizza istället. Jag och Jenni delade på en Hawaii och herregud så gott. Hade en massa awesome konversationer och Malin, Carl-Magnus och Erik delgav en massa asbisarra anekdoter från sin högstadietid som fick hela deras skoltid att låta som en dokusåpa. Drog oss tillbaka till skolan så sent vi kunde utan att komma försent, och genomled en filosofilektion där vi fick reda på att vi tydligen ska ha prov nästa vecka (förstår absolut 0 % av vad vi håller på med så hURRA), men vi skulle tydligen få ha datorerna och powerpointen uppe så då borde jag klara mig. Tack gode gud för det.
 
Sista lektionen var engelska och första lektionen där klassen var uppdelad i de som skulle göra Cambridge-provet och de som inte skulle göra det - de som ska göra det var kvar i klassrummet och de som inte skulle göra det fick göra en uppgift hemma. Eftersom man ska göra Cambridgeprovet för att få ett intyg på att man kan avancerad engelska och därmed kan söka in till utländska universitet och får enklare att söka jobb utomlands och sådär så ska jag obviously göra det, och herregud vad pluggandet kommer bli tråkigt. Planeringen vi fick ut fick mig att vilja rulla utför ett stup. Det är bara stenciler och snustorra, tråkiga inlämningar alltså hJÄLP JAG VILL HA TILLBAKA DE MYSIGA UNDERHÅLLANDE LÄRORIKA ENGELSKALEKTIONERNA I ETTAN D'R JAG KUNDE GÖRA ARBETEN OM BRITTISKA KOMIKER OCH HA ROLIGT VARFÖR HÄNDER DETTA.
 
Anyhow. Körde hem när skolan till sist var slut vid fyra, städade huset i sällskap av Nothing Personal på lagom volym (alltså så att man kände Alex's röst i fötterna), och har sedan spenderat resten av kvällen med att titta på Adventure Time sedan jag upptäckte att det fanns på Netflix. Har velat se det i evigheter, så det var inte helt fel. Tror jag ska försöka skriva lite mer på Secret Star Service dock. Skrivkrampen släppte lite imorse så jag borde ta vara på ögonblicket.
 

Where were you when all of the embers fell

Det har faktiskt varit en väldigt trevlig dag idag, måste jag säga. Började dagen med att se det nya Supernatural-avsnittet - som var jättebra och skrivet av en av de bästa manusförfattarna och KEVIN'S SPÖKE AW NI FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET JAG HAR SAKNAT HONOM AW - plus att nästa avsnitt kommer ha med the Ghostfacers och jag kan verkligen inte vänta jag avgudar Ghostfacers så mycket.
 
Pratade med Jenni om Teen Wolf en stund när hon kom till skolan innan det var dags att gå in till svenskalektionen. Där började vi på en ny uppgift som gick ut på att vi ska analysera och jämföra en massa dikter och noveller i grupp. Det verkade som om hon delade in grupperna efter betygsgrad eller så, för jag hade tur och hamnade tillsammans med människor med ungefär samma ambitionsgrad som jag så det kändes väldigt skönt för nu behöver jag inte hamna i en grupp där jag gör allt arbete och alla andra lullar runt (som händer rättså ofta när läraren delar in klassen själv sadly).
 
Efter svenskan var det lunch, och när vi hade satt oss vid vårt vanliga bord fick vi till vår överraskning sällskap av först Carl-Magnus och sedan Felicia, Andrea och Erik, som bestämde sig för att bryta lite normer och äta tillsammans med oss - eftersom vi oftast inte gör det. Det var hur mysigt som helst alltså wow. Det blev världens intressantaste, livligaste och roligaste diskussioner om bokstavligen allt och alla var helt begravda i konversationen så vi insåg inte att vi hade suttit där hela lunchen förrän någon upptäckte att det var fem minuter kvar tills vi började. Hoppsan.
Vi bestämde även att vi skulle gå ut och äta pizza allihop tillsammans imorrn när det är hemsk mat i skolan, så YAY.
 
Sista lektionen var geografi, som vi spenderade med att jobba ute i caféet med uppgiften vi har och småprata om lite allt möjligt, which was nice. Alla lektioner där vi kan sitta i caféet istället för i klassrummet är alltid lite superior. Skoldagen var slut halv två, och då tog jag bilen och körde hem, åt en hel hög med kex (vi har köpt Oreos och någon sorts vaniljkex och hERREGUD DE ÄR SÅ GODA HJÄLP) och började titta på Almost Human. Var astrött så jag tittade bara på första avsnittet, men jag gillar det verkligen - det är spännande och humoristiskt och huvudpersonerna har asintressant kemi, plus FRAMTID SCI-FI-AKTIGT OCH ROBOTAR ÖVERALLT HELL YEAH. Dessutom är Dorian - aka huvudpersonens robotkollega - världens sötnos så there's that too.
 
Sedan dess har jag mest varit på tumblr, varit på gymmet (börjar nog bygga lite muskler nu för jag kan lyfta mycket tyngre på en massa maskiner heck yea progress), duschat och växlat mellan Phil's liveshow och tumblr. Jag har varit strängt upptagen, alltså. Nu tror jag att jag ska lyssna på Paramore (som jag nog äntligen börjat inse charmen med) och skriva på Secret Star Service och försöka låta bli att gå och äta mer kex. Den eviga kampen.