Hours wasted in the land of hopes and dreams

Har mest firat påsk idag, på bästa sätt. Åkte bort till mormor vid tvådraget och åt sedan påskmiddag tillsammans med Hulténklanen (meaning min familj, mormor, min moster, mina kusiner och Henke) och gammelmormor och mormors syster. Vi har som tradition att alla ska laga något nytt varje år som ingen smakat, så det är inte någon "vanlig" påskmat som typ Janssons frestelse och sådär. Det var en massa god mat överallt och jag blev mätt mer eller mindre omgående, men, ja. Satt och åt tårta och pratade om märkliga saker en lång stund (Emil funderade över om han var tvungen att bli tjock nu när han ska bli morbror, bara för att "alla morbröder är det" - med tanke på hans ämnesomsättning blir det nog ett problem - Hampus och Emil hade en lång diskussion om huruvida gravitationen har en hastighet, och Hampus menade att säga att man har vörtbröd i byxorna var en bra raggningsreplik VAD ÄR DET MED MINA KUSINER SERIOUSLY), och framemot halv sex åkte vi hem eftersom jag och Elin skulle hinna ta ut hästarna en sväng. Det är fortfarande is överallt EFTERSOM DET VÄGRAR SLUTA SNÖA NÅGON JÄVLA GÅNG JAG VILL BARA HA TILLBAKA VÅRA GALOPPSTIGAR ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT??
 
Vi red en bit på en väg som var någolunda isfri. Jamma har fortfarande vårkänslor så hon var lite stissig, men det är för att vi inte har kunnat rida ut så mycket så då blir hon lätt så - får försöka rida ut ofta nu under påsklovet så hon kan göra av med lite energi, men på det stora hela gick det bra, och vi var hemma lagom till det började skymma och pållarna skulle ha kvällsmat. Perfekt c:
 
Gick in, tittade på Ponnyakuten (IT'S INTERESTING OK) och lyssnade på Dan & Phil's radioshow (eller, well, bara Dan's den här veckan eftersom Phil är i Florida. IT'S NOT THE SAME var ett genomgående tema hela kvällen men det var bra ändå och den lilla Phanshipparen i mig fick en del underhållning eftersom Dan sa "me and Phil" i typ varenda mening aw) och har sedan dess bara lullat runt på Youtube en aning och skaffat mig ännu en favorityoutubare. Det är Jason's (som jag pratade om innan, Isaackopian i tältet) bästa kompis, Luke. Han är helt underbart märklig (påminner lite om Phil på några plan men han var en av anledningarna till att han började göra videos så that's probably why). Han är awesome och hur adorable som helst (och bara typ ett eller två år äldre än mig which is weird för typ alla Youtubers jag gillar är typ i tjugoårsåldern så det är alltid skumt att hitta nån i ens egen ålder).
 Exempel på Luke's awesomeness (för övrigt är hans användarnamn LukeIsNotSexy och frankly THAT IS AN OUTRAGE LOOK AT HIM): 
 
 
Har inga direkta planer för resten av kvällen. Tror jag har sett de flesta av Lukes videor eftersom han inte hållt på så länge, så jag tror att jag bara ska ta och svänga inom Tumblr och sedan försöka börja på den nya ploten i Night of Day. Ja. Det låter bra.
 

Fandomfriendships is forever

Har en lång och ingående smsdiskussion med Malin om MCR's uppbrott och Franks meddelande och Doctor Whos nya avsnitt och femtioårsjubileumet och vem som ska castas som den nye Doctorn.

Vänner som delar och förstår ens fandoms är fanimig det bästa som finns.

 

When everything is lonely, I can be my own best friend

Bright Eyes – Lua. Större delen av Bright Eyes album I'm Wide Awake, It's Morning är faktiskt väldigt mysigt och gulligt och inspirerande. Där ser man. Det var tydligen inte bara First Day of My Life som var bra.
 
Tro det eller ej, men jag har faktiskt fått lite saker gjorda idag. Wow.
 
Vaknade vid halvåttadraget och gick ut och tog hästarna, gick och la mig igen och blev sedan väckt typ en timme senare för att leta påskägg med Elin (JAG HITTADE ELINS PÅSKÄGG INNAN MITT OCH HON TOG BARA ÅT SIG ÄRAN DEN JÄVELN </3). Mamma hade köpt typ allt mitt favoritgodis och ägget var verkligen proppfullt - det gick inte ens att stänga efteråt så jag fick hälla i det i en påse. I approve of this.
 Tog en dusch och vid elva åkte vi bort till Hanna och Henke för att titta på deras nyrenoverade sovrum. DET. VAR. SÅ. FINT. Alltså allvarligt, jag är så avundsjuk på dem. De har svart och rött tema (jag ÄLSKAR svart-rött-kombinationen), synliga bjälkar i taket, EN MOTHERFUCKING ÖPPEN SPIS MITTEMOT SÄNGEN och de hade målat spjälsängen svart så den var jättefin och jag blev avundsjuk JAG VILL OCKSÅ HA ETT SÅNT SOVRUM AW.
 
I vilket fall - vi satt där och fikade på någon sorts muffinskladddumlekaka Hanna hade experimenterat med (som var awesome) och pratade om livet i allmänhet några timmar innan vi åkte hem och jag slog mig ner med nya Kerrang! numret, min påse med påskgodis och Lina (som blivit världens knähund sedan hon opererades) i soffan och bara hade det bra en stund.
 
 
Det var myspysigt.
 
Efter det drog jag och Elin ut till stallet och putsade ÄNTLIGEN alla hästarnas grejer (har skjutit upp det SÅ LÄNGE nu). Så nu är alla sadlar och träns och grejer blanka och mjuka igen (syntes speciellt på Jammas "vanliga" träns som jag mer eller mindre aldrig använder eftersom, well, jag har ju westernsaker - det var typ grått när jag började och kolsvart och blänkande när jag var klar) c:
 
Och det var i princip allt vettigt jag har fått gjort. Har in other news fått tillbaka inspirationen till Night of Day - kom på en jättebra, fluffig subplot som ska få roa mig en stund medan den stora ploten rullar på, så jag har suttit och skrivit lite i eftermiddag också (märkte att jag verkligen saknade det igår när jag satt och redigerade Delilah och det enda jag ville var att få skriva på något, inte bara redigera redan färdig text). Har varit ute och gett hästarna kvällsmat, tittat på Phils liveshow och återigen förundrats över hur någon som är 26 år gammal kan benämnas som "bedårande", och varit avundsjuk på alla britter som kan titta på det nya Doctor Who-avsnittet och liveblogga det och prata om det och JAG FÖRSTÅR DET INTE FÖR JAG HAR INTE ENS SETT FÖRSTA HALVAN AV SÄSONG SJU UGH.
 
Pappa håller i alla fall på att hämta hem första Supernatural säsongen så att jag kan titta på det antingen i natt eller imorgon. WOHO BRING ON THE HEARTACHE.