Idé

Har funderat på att göra något sorts videoinlägg ett bra tag nu. Vet inte varför jag vill det - har tänkt länge att jag aldrig skulle göra det eftersom min röst låter fuckad och jag ser allmänt underlig ut både på kort och film - men jag vet själv att jag gillar när bloggar jag följer lägger upp videoinlägg, för hur det än är så är det en sak att läsa något någon skrivit, och en annan att se dem prata. Det känns som om man lär sig mer om dem som människor av att se dem prata. Så, well, jag blev sugen på att göra något liknande själv.
 
Jag funderar på att antingen göra en tour i mitt rum (eftersom jag själv älskar att se folks rum och för att jag tror att de säger en del om vilken sorts människa man är), eller att jag bara sitter och svarar på frågor från någon sorts frågestund. Eller båda. Det beror lite på om jag får några frågor eller så (ELIN DU VET ATT JAG SKREV 25 FRÅGOR TILL DIG NÄR DU HADE FRÅGESTUND SO YOU OWE ME).
 
Kort sagt: Vill ni att jag ska ha en frågestund, så kommentera det här inlägget med en eller flera frågor som ni vill att jag ska svara på. Får jag inga frågor (eller typ... två eller nåt), så gör jag bara rundvisningen i mitt rum. I så fall gör jag det typ nästa helg eller något sånt :3
 
How about it? c:

She works for the weekend, mix tapes of her favorite bands

Jag vet inte hur det är möjligt att spela gitarr på ett attraktivt sätt, men Alex Gaskarth vet hur man gör. FYSATAN I GATAN JÄKLA MÄNNISKA GRATTIS TILL DINA GENER.
 
Oh, don't mind me. Jag tittar bara på Straight To DVD för hundrafemtonde gången och njuter av det faktum att jag är hemma och har slutat skolan för veckan och kan titta på precis vad jag vill. Vilket betyder turné-DVD:er, The Young Ones och Black Books. Får se hur många jag hinner innan resten av familjen kommer hem.
Har inte varit speciellt ansträngande idag heller. Hade en föreläsning om utvandringen och USA's imperialism på historian, och började skriva om Amish-folket på religionen. Slutade klockan halv tolv, åt mat och tog 12.12-bussen hem. Jag älskar gymnasiet. c:
 
Skulle vilja rida en sväng också när jag för en gångs skull är hemma när det är ljust, men Elin är inte hemma och kan passa Hera medan jag rider ut, och paddocken är helt sönderkörd av en lastbil som dessutom dumpade 23 kubikmeter grus mitt i den som vi ska lägga ut på stallbacken så det inte är så lerigt där, så, well, jag får stanna här på sofflocket. Jag lider inte direkt. Dessutom red jag ju faktiskt ganska ordentligt igår.
 
Anyhow. Jag tror inte jag har något mer att säga, med tanke på min händelselösa dag. Det är i alla fall nästan säkert att hela Klanen ska fira jul genom att gå och titta på The Hobbit fredagen innan tredje advent. Vi blir tio-tolv pers verkar det som. När jag berättade det för Elin tittade hon lite konstigt på mig och sa "hemskt vilket socialt liv du har fått helt plötsligt, då". Well, thanks, I guess. O.o
 
Tror jag ska lägga ut Toy Soldiers idag eller imorgon. Är inte riktigt klar med So Soon än - sitter fast en aning - men det har dröjt femton evigheter sedan jag la ut Stutter, så jag måste ta mig i kragen känner jag. Ska ta och läsa igenom den och redigera och lite sådär, så får vi se :3
 
OH GOD LIVEVERSIONEN AV REMEMBERING SUNDAY BÖRJADE PRECIS OCH ALEX LILLA FLIN I BÖRJAN OCH AKUSTISK GITARR OCH HERREGUD EXCUSE ME WHILE I DROWN IN FEELINGS.
 

Come to me, just in a dream, come on and rescue me

Idag har varit awesome. Hade matte på morgonen och chockades över det faktum att jag faktiskt förstod hur man skulle reda ut andragradekvationer (att säga det får mig att känna mig väldigt smart, faktiskt :3), gick vidare till att ha utvärdering av mitt arbete under terminen på engelskan och sedan spela ett märkligt engelskaspel med typ större delen av klassen och skratta åt saker. Efter det var kommunikationen inställd eftersom min lärare fått barn (kommunikationsläraren är samma som svenskaläraren, nämligen), vilket betydde att jag slutade tio över elva. Åt mat tillsammans med de ur Klanen som var där, och tog 12.12-bussen hem med Linnéa. Svängde inom Suss där jag blev bjuden på wunderbara lussebullar och pepparkakor och diskuterade konspirationsteorier med Suss och Hanna, som också var där. Konspirationsteorier är lite läskigt. Hampus hade rekommenderat några filmer till Hanna som mer eller mindre menade att 9/11 anordnats av USA's regering, att månlandningen aldrig inträffat, och en massa andra saker som gav mig en mindre existentiell kris. ALLT JAG TROTT PÅ ÄR EN LÖGN. Usch. Man vill inte ens tänka på det.
 
I vilket fall. Fick skjuts hem av Suss eftersom det var kallt och jag fortfarande vägrar ge upp min skinnjacka och Conversen, och när jag kom hem städade jag nedervåningen som jag inte orkade städa igår, tog ut hunden och satt och skrev lite på svenskan en stund (JA, JAG GJORDE DET FAKTISKT. I AM SO PROUD OF MYSELF) medan jag hade Life On The Murder Scene på i bakgrunden som sällskap.
 
Halv åtta var det dags för westernträning igen, och som vanligt var det helt awesome och hur kul som helst. Vi gjorde en massa lösgörande övningar, volter i olika storlekar och över bommar, och så avslutade vi med en övning i galopp där jag och Arne, som jag rider tillsammans med, skulle "tävla" mot varandra vem som kunde galoppera på den minsta volten över bommar. Jag tror jag vann :3 Fick beröm av Arne efteråt som sa att jag var jätteduktig. Tror aldrig någon sagt det till mig i ridningsammanhang innan, så det var trevligt :3
Nästa vecka är sista gången för terminen. Vi skulle göra trail. YAY! Jag älskar trail :3 Pauline sa dessutom att Jamma kunde bli en jättebra trailhäst om jag bara tränade upp hennes känslighet lite, eftersom hon är så lugn och cool C:
Ska bli roligt, även fast det är lite ledsamt att det redan är slut för säsongen.
 
Så nu är jag trött och glad och sugen på pepparkakor (MÅSTE HITTA BURKEN ASAP I CAN'T TAKE THIS MUCH LONGER) och fryser om fötterna.
 
Imorrn blir ännu en kort och awesome dag. Har jag räknat rätt slutar vi halv tolv. Ohyeah.