I'll give you a head start, you're going to need it, 'cause I fight like a girl

Min absoluta favoritsak för tillfället är våldsamma girlpowerlåtar om att störta patriarket och stampa på det med högklackade skor. Emilie Autumn – Fight Like a Girl passar perfekt in på de kriterierna.
 
Also - ledsen att jag inte varit här på ett par dagar. Elias träffade som bekant hela min släkt i helgen (go big or go home liksom), och efter det stannade han här tills måndag, vilket innebar att jag i princip inte öppnade datorn på hela helgen (which was weird) och bara mös, fikade, försökte vänja mig vid att dela säng med en annan människa (INGEN SA NÅT OM HUR JÄVLA VARMT DET ÄR VAFAN JAG DÖR), pratade och hade det allmänt trevligt (spenderade halva lördagkvällen sittande på farstutrappan i det svala sommaraktiga vädret och drack vin och pratade om livet alltså sÅ MYSIGT). 
 
Idag har jag varit i skolan, nästan glömt bort att jag skulle klippa mig (jag och Linnéa var halvvägs hem när jag bara ställde mig på bromsen och bara "mEN JAG SKA JU FÖRFAN KLIPPA MIG IDAG"), fick äta lunch på Subway eftersom vi missade skollunchen (could be worse alltså), gick till frissan och fick ordning på håret till sist (har varit långt och bisarrt och jobbigt alldeles för länge nu alltså). Åkte hem, somnade på soffan ett par timmar, gick till gymmet, kom hem och färgade om håret (eftersom det inte bara var för långt utan dessutom urtvättat huRRA), och well, here we are now. Tittar på Pirates of the Caribbean och är inne på tumblr och gör så lite som möjligt. Tror jag ska gå och äta glass också, bara för att.
 
Ska hem till Elias imorrn också och äta middag med Katta och Marcus (och se The Amazing Spiderman så att vi kan se tvåan på bio snart), så ja. Vi får väl se när jag dyker upp här härnäst.
 

All I ever wanted was the world

Saker som hänt sedan jag var här senast:
 
Hade terminens enda intressanta engelskalektion i och med att vår gamla engelskalärare kom dit och gav oss tips inför den muntliga delen av Cambridge-provet som ska hållas på måndag (JAG HAR SAKNAT HENNE SÅ MYCKET AH hon pratar mysbrittiska och lät mig göra en uppgift om brittiska komiker och gav mig alltid jättebra betyg hon är flawless), var på filmquiz med Elias och en bunt av hans kompisar på torsdagskvällen och åt glass och växlade innuendos och kom på sista plats i quizet, tittade på Vänner i Elias' soffa hela kvällen, sov alldeles för lite men kunde ta sovmorgon till halv nio och ta mig till skolan på fem minuter istället för en halvtimme, såg på Almost Human (DORIAN SOM VRED NACKEN AV EN BAD GUY I FÖRBIFARTEN JESUS TAKE THE WHEEL), sov i bilen hem och stängde in mig på mitt rum tillsammans med en instrumental pianospellista och sov två timmar till innan jag städade huset inför mammas födelsedagsfirande imorgon (Elias ska komma hit och sova här till söndag - första gången han ska träffa min familj så ska han alltså utsättas för HELA min familj samtidigt detta kan bli väldigt intressant) och såg på Bob's Burgers resten av kvällen. Ye.
 
Tror jag ska ägna resten av kvällen åt standup (hittade en gammal Eddie Izzard show från typ -93 som jag inte sett innan I HAVE STRUCK GOLD) och försöka gå och lägga mig i vettig tid så jag orkar med morgondagens övningar.
 

I know you think your hope has died beneath your bones

Bara för att jag är en insnöad idiot sökte jag på "destiel" på Spotify häromdagen. Väntade mig inte att hitta något (för seriöst finns det ens shiplåtar på Spotify idk), men miraklens tid är inte över. Det finns en låt som heter Destiel. Beth Jo – Destiel. Då trodde jag att det kanske var någon konstig tysk låt som inte alls handlade om den Destiel jag trodde.
 
Sen lyssnade jag på den. Och den innehåller strofer som "you told me not to change", "despite my lack of faith, you can break the chains that bind me" och "it doesn't matter if you don't think you deserve to be saved, it'll happen anyway".
 
"YOU TOLD ME NOT TO CHANGE" JAG MENAR REMEMBER THIS:
 
 
 
"YOU CAN BREAK THE CHAINS THAT BIND ME"
CAS SOM BRYTER SIG LOSS FRÅN NAOMI'S MIND CONTROL FÖR ATT DEAN SA ATT HAN BEHÖVDE HONOM HALLÅ RING A BELL
   
(*coughs* friendly reminder att Dean's 'I need you' in i sista stund stod i manuset skulle vara ett 'I love you' *cough*)
 
OCH "IT DOESN'T MATTER IF YOU DON'T THINK YOU DESERVE TO BE SAVED, IT'LL HAPPEN ANYWAY" SCREAMS
  
 
 
Det gör ju inte saken bättre att låten är det mest bedårande jag har hört på evigheter alltså ursäkta mig jag måste ligga på golvet ett tag hur har folk missat det här herregud.
 
Anyhow. Idag har jag lyckats undslippa svenskaredovisningen, skrivit på Secret Star Service (har gjort Elliot's liv asbra och sedan totalt raserat det inom loppet av tio minuter I am such a good person), redovisat filosofi, haft på mig min Mighty Boosh-tröja och rött läppstift och känt mig allmänt fin, varit hemma hos Elias och lämnat läppstiftsmärken en sväng och åkt med mina päron och handlat och sedan vidare hem.
 
Har inte varit så väldigt actionfyllt, alltså. Var uppe alldeles för länge igår för att få klart den jävla svenskan (som jag i slutändan ändå inte skulle redovisa förrän på fredag vafan) och är allmänt trött på allt vad skola heter. Imorrn ska jag i alla fall ta en paus från allvaret, gå på filmquiz och sova hos Elias och ta sovmorgon till fredag. I motherfucking earned it.