Lipstick lullabies, this is sorry for the last time

Hallelujah tack gode gud det är äntligen fredag. Känner mig otroligt färdig med den här veckan, alltså.
Trots det har dagen faktiskt varit väldigt bra. Hade gått ner två kilo bara genom att göra 5:2-dieten en dag, vilket är ett smärre mirakel, fick en halv sida skrivet på gymnasiearbetet under sovmorgonen (så nu har jag skrivit tre sidor WOHO), visade Jenni det jag börjat skriva på Secret Star Service (skrev ett kapitel av bara farten igår typ), fick en jätteintressant uppgift på sociologin som vi ska hålla på med till jul (ska i princip skriva en reflektion om hur ens uppväxt påverkar hur man blir som person och vad det är för detaljer som skapar personligheten), fick ännu en awesome uppgift på svenskan där vi ska analysera en låt (på vilket språk vi vill) och sedan redovisa det för klassen och det ska bli så kUL ALLTSÅ ÅH.
 
Dagen avslutades med samhäll där vi i princip bara skrev ner ett utkast till uppsatsen vi ska skriva (som är i princip samma som gymnasiearbetet och kan kunna lämnas in som ett kombinerat arbete om det passar för båda ämnena), samt pratade om bio och bokade biljetter för att se Thor 2 imorgon kväll. JAG ÄR SÅ EXALTERAD JAG HAR VELAT SE THOR 2 I EVIGHETER ASIFJSDKFVDNIRJGEF EXCITEMENT
 
Hämtade Elin i skolan när hon hade slutat, och det var en väldigt märklig känsla att gå över skolgården genom hoperna av högstadieelever tre år efter jag slutade stå och vänta på bussen på precis det stället. Kände mig väldigt vuxen (speciellt eftersom jag körde dit själv heh) och väldigt... revansch-ig, på något vis, även fast det inte är första gången jag återvänder dit. Återvända till min mardrömsplats med fanan i topp, typ. Det var väldigt empowering.
Kom hem, åkte och handlade mat med Elin, gjorde klart julklapparna till Klanen (de är ascheesy men ganska söta och gjorda av omtanke så jag hoppas de gillar dem i alla fall) och hade maraton med Stefan & Krister-filmer, gjorde kycklingmackor (som är standardmaten när vi är själva hemma), och åt en massa Pringles. Kan inte klaga på dagen, alltså.
 
Imorrn ska jag tillbaka till skolan och vara moraliskt stöd till Elin på öppet hus, sedan ska jag till Jenni för att ta kort till vårt bildprojekt tillsammans med henne och Ami, och så ska vi se Thor 2 med Jenni, Ami, Malin, Linnéa och Oscar på kvällen. HECK YE.
 
Nu ska jag ta och fortsätta skriva på Secret Star Service och försöka bekanta mig med Elliot en aning. Han verkar vara en sötnos än så länge, i alla fall.
 

If you save my life, I'll be the one to drive you home tonight

Idag var första dagen på min nya diet - mamma och pappa har hållt på med 5:2-dieten i några veckor nu och gått ner massor av det, så I wanted a piece of that och har därmed levt på drygt 500 kalorier idag. Väntade mig att jag skulle gå runt ashungrig hela dagen, men det har faktiskt gått väldigt bra och jag har inte tänkt speciellt mycket alls på det. Verkar vara en diet jag kan leva med, så det är ju trevligt. I vilket fall. Idag har jag börjat dagen med klassråd, gått raskt vidare till ledarskap och organisation där vi gick igenom reflektionerna av filmen vi tittat på, tittade på en film till, och hade sedan lunch (jag åt en energybar och drack ett glas mjölk i princip, vilket var betydligt bättre än den slemmiga fiskaktiga sörjan de andra fick äta).
 
Under håltimmen blev dagen betydligt mer intressant när jag snubblade över en tweet från Welcome To Night Vale - som brukar tweeta väldigt bisarra saker som får en att stirra konstigt några sekunder (de är helt briljanta). Hittade denna:
 
squigglydigg:

I’M NOT GONNA LIE THIS RIGHT HERE WOULD BE AN AMAZING STORY IDEA
LIKE HOLY HELL IMAGINE A SECRET SERVICE OF WISH AGENTS, EACH ONE SPECIALLY DESIGNATED TO CARRY OUT A CERTAIN PERSON’S WISH
I
I WANT THIS TO BECOME A THING PRONTO
 
Under hade någon kommenterat "det här hade varit en så bra idé för en berättelse". Jag instämde och pekade ut det för Jenni och Ami, varpå Jenni började studsa runt i sin stol och började explodera av plotpoints och tropes och hur huvudpersonerna skulle kunna vara i den berättelsen. Jenni är en väldigt inspirerande person (det är på grund av henne som jag skrev Kaleidoscope överhuvudtaget), och jag och Ami drogs snabbt med i skaparyran, och när vi hade tagit oss igenom håltimmen, filosofin och engelskan hade vi skapat utkastet till en helt fantastisk, magisk berättelse om en postapokalyptisk stad utan lycka, som slutat önska sig saker eftersom de inte hoppas längre - men som inte vet om att det finns en hemlig, magisk organisation som uppfyller önskningar, Secret Star Service. Huvudpersonen (vi vet inte vad han ska heta än, men det lutar åt Andrew), önskar sig något stort och svårt, typ att staden ska bli lycklig igen, och en agent som heter Elliot blir tilldelad hans fall, och de får arbeta tillsammans för att uppfylla hans önskan och försöka få tillbaka lyckan till staden.
Det är en så engagerande historia och vi var på precis samma spår när det gällde alltifrån plots till ships till hur karaktärerna skulle vara och jag har aldrig varit med om ett så bra utbyte av kreativitet och jag utnämnde Ami och Jenni till mina författarmusor för att jag aldrig har fått så bra och originella idéer sedan jag träffade dem. Vi bestämde att jag skulle stå för skrivandet, Jenni för fanarten och Ami för fanfics (eftersom ingen berättelse far illa av lite smut heh), och jag blev bara så fullproppad av kreativ, exalterad energi och skapade en spellista för syftet och bara HALLELUJAH MIN SKRIVINSPIRATION HAR ÅTERKOMMIT.
 
Jenni ritade för övrigt hur Elliot ska se ut, och han är världens sötnos och jag har en stark känsla av att jag kommer utveckla en enorm crush på honom i stil med den jag fick för Hugo när jag skrev Night of Day
 
 LOOK AT HIS CUTE LIL FACE ALLTSÅ HERREGUD HAN EXISTERAR INTE ÄN OCH JAG ÄLSKAR HONOM REDAN UGH.
 
Ska nog ta och börja skriva på den nu, mest eftersom jag inte kan hålla mig. Har tänkt ut en killer första mening och allting. Måste bara ta reda på ett lämpligt namn på staden allt ska utspela sig i, sen jävlar. WOOO SKRIVA
 

I spend my money on the regular miracles

New Politics ska tydligen vara förband för Fall Out Boy tillsammans med The Pretty Reckless. Kollade upp dem idag på morgonen, och herregud jag är så kär i New Politics – Harlem den är så jävla underbar hallelujah. KAN MARS ANLÄNDA SNARAST TYP??
 
Så. Vad har jag roat mig med under min första riktiga skoldag den här veckan, då? Så lite som möjligt, basically. Eller, nej, faktiskt inte. Har gjort en del vettiga saker emellan all bullshit faktiskt. Åkte med mamma och pappa in till skolan och utnyttjade sedan större delen av sovmorgonen till att skriva en dryg sida på gymnasiearbetet, vilket var väldigt välbehövligt eftersom jag har skjutit upp det hela tiden (även fast ämnet är superintressant och jag tycker det är roligt att skriva, jag har bara bortprioriterat det för en massa andra saker och andra skolarbeten med tajtare deadline).
 
Malin hade haft körlektion på morgonen och gjorde mig sällskap efter någon timme, så vi satt och pratade en stund och sådär innan det var dags för svenska och vi skrev lite på novellanalysen vi håller på med (som är helt enorm och även ska vara inlämnad på fredag, så jag får nog ta och ägna en bra stund åt det imorgon heh) och pratade om Lund och jag pratade om Köpenhamn och lite sådär. Efter det var det lunch åtföljt av geografi där vi tittade på film och slutligen bild där vi redovisade våra möbler och sedan fick gå hem och börja på nästa uppgift - vilket bascially är att ta selfies. Jag, Ami och Jenni bestämde att vi skulle göra det på lördag eftersom vi skulle göra ett lite större projekt av det hela, så jag gick bort till mammas jobb och satt och gjorde klart redovisningen jag och Ami ska göra i engelska imorrn (här är man ute i god tid), och åkte sedan hem och fyllde på lite mer färg i håret eftersom det var mer rostbrunt än rött, duschade och tittade på senaste Supernatural-avsnittet. Och, well, det är väl i princip det. Har tittat ifatt på alla tusentals Youtubevideor jag verkar ha missat under de senaste dagarna och rebloggat en massa konspirationsteorier om Day of the Doctor också. Nu tror jag att jag ska se igenom Klanens julklappar och sedan lulla runt på tumblr tills det är dags att gå och lägga sig.
Herregud, veckan är redan snart slut. Vadfan hände?