I am the 'who' when you call 'who's there'

GLAD HALLOWEEN PÅ ER ALLIHOP
 
 
 
Har lyssnat på Marilyn Manson – This Is Halloween en hel del idag. Obviously. Bättre Halloweenfeeling finns inte att hitta.
 
Älskar Halloween i allmänhet, men idag är jag mest seg och trött och vill ligga under mitt täcke hela kvällen mest. Är inte deppig eller sådär, direkt - depositionen till lägenheten är betald så jag kommer ha mitt första egna hem om mindre än en månad och jag får min första lön imorgon - men meh. Är bara trött, liksom. Har varit över tjugo grader varmt hela dagen och jag var extra svartklädd dagen till ära så har bara varit svettig och trött och omotiverad i allmänhet. Tragiskt, förfan.
 
Jobbdagen var långsam men rätt najs, i alla fall. Mina kollegor gav mig fritt spelrum med stereon så våra kära kunder har under dagen fått lyssna på bland annat Abney Park, Green Day's Dookie-album och Arctic Monkey's AM. Arbetsmoralen blir mycket högre när man kan gå runt och sjunga till en massa trevlig musik, kan man väl säga. På lunchen fick jag ett chattmeddelande från min kusin Madde som precis blivit en av de få personer i världen som orkat sig ta igenom hela Dimidium (grovutkastet dessutom, som har typ 200 sidor onödigt, överflödigt material och bara är allmänt jättemycket sämre än min nya, hårdredigerade version som jag jobbar på nu).
 
Och hon tyckte om den ???? Jättemycket ??? Slutet fick henne att gråta ????
 
 
Nejmen allvarligt, har typ världens komplex för hur dåligt originalslutet av Dimidium är (kommer ändra det i den redigerade versionen för att göra det lite mer verklighetstroget och lite mindre lamt), men tydligen var det rätt bra ändå ?? Det var verkligen precis vad jag behövde höra mitt under en seg dag på jobbet mitt under uppladdningen för Nanowrimos start imorrn (är rätt övertygad om att jag inte kommer hinna göra Nanowrimo i år eftersom jag jobbar rätt mycket. Kommer det stoppa mig från att försöka ändå?        NOPE). Så yeah, tack Madde!!
 
Anyhow. Slutade jobbet och tog tunnelbanan hem och ville bara sova hela tiden. På hostelet är allting Halloweenpyntat och personalen är sminkade som lik och zombies och det är Halloweenfest om en timme (med gratis mat I AM SO READY). Joanna fick tag på en lägenhet som hon får flytta in i imorrn och några av italienarna skulle gå och titta på fyrverkerier eller vafan det var (kan ha varit någon Guy Fawkesgrej också även fast Guy Fawkesdagen inte är förrän den femte november egentligen), så jag vill verkligen gå och vara social idag. Men UGH JAG ÄR SÅ SEG OCH TRÖTT JAG VILL BARA SOVA OCH HA HALLOWEENFILMSMARATON I MIN SÄNG.
 
Får offra mig för en gångs skull. Det är ju bara Halloween en gång om året, ju.

I used to waste my time dreaming of being alive - now I only waste it dreaming of you

Ännu en dag som tröttat ut mig på alla plan. Gårdagen var trevlig i alla fall - jag, Joanna, två australienare, en fransyska och en hel bunt med italienare spenderade hela kvällen och en bra bit av natten i hostelets sällskapsrum och drack sangria och sa dåliga Star Warsskämt och skrattade tills hostelets personal mer eller mindre kastade in oss i våra respektive sovrum för att vi skulle hålla käften. Underbart.
Tog ett gruppfoto framemot småtimmarna. Väldigt fint litet gäng jag lyckats hamna i, måste jag säga. Londoncliquen, som Joanna kallade oss.
 
Anyhow. Var uppe för sent och drack lite för många sangrias, och vaknade ungefär en halvtimme för sent nästa morgon. Sprang till tunnelbanan med frukosten i näven, gick vilse och lyckades precis undvika att komma försent till jobbet, och spenderade sedan de följande nio timmarna i Southampton. Jobbet gick bra - jobbade med en kille som hela företaget beskriver som helt galen (han är rätt galen tbh - väldigt hyperaktiv och skrattar hysteriskt efter varje mening oavsett om den är allvarlig eller skämtsam och DAMN vilken energi man får av att umgås med honom alltså han är helt fantastisk). Fick göra rätt många refunds, men inget allvarligt, så yeah. Tog mig hem mitt i rusningen vid sex och satte mig sedan direkt vid datorn och tog itu med depositionen till lägenheten. Var ungefär en miljon problem och strul och jag fick ta hjälp av pappa över Skype för att överhuvudtaget få rätsida på det och pengarna kommer ändå inte komma till agenturen förrän på måndag vilket de vERKLIGEN inte kommer gilla eftersom de är världshistoriens mest otåliga människor, men nu är pengarna påväg i alla fall. Fick ett extra skift i Southampton på lördag, så jag får ändå ganska bra lön den förste så jag kan återgälda mina föräldrar och sedan kanske till och med överleva tills december. Hade ju varit rätt najs.
 
Tog flera timmar innan situationen var löst, men nu har jag gjort allt jag kan och ätit kvällsmat bestående av vaniljsåsrisifrutti (Storbritanniens bästa grej för övrigt) och rostade Nutellamackor. Hälsosamt och så.
Har kollat Youtubevideor och scrollat igenom bloggar och nu sitter jag i sällskapsrummet med vår australiensiskitalienska lilla clique igen. Blir nog kvar här resten av kvällen, tror jag. Känns bra.

I'm addicted to words and they're useless (in this department)

Hur mycket jag än avgudar Motion City Soundtrack så lyssnar jag inte jättemycket på deras tidiga album. Motion City Soundtrack – L.G. FUAD kan jag dock aldrig bläddra förbi när den kommer upp på shuffle nuförtiden. Den är så himla fiffigt utformad och jättedeppig fast med glimten i ögat på något vis (jag menar L.G FUAD-titeln står för 'let's get fucked up and die' så jA den är väl inte så väldigt cheerful direkt). Ah. Älskar det där bandet alltså.
 
Är i vilket fall så jävla astrött idag att jag bara vill gå och lägga mig omedelbart - höll på att somna när jag satt och läste bloggar innan. Tror det är för att jag jobbat rätt länge och mest stått vid kassan, och att det var jättekallt på jobbet och regnade hela dagen och var en allmänt trist upplevelse. 
Var roligt att jobba oavsett - pratade med en tjej från Thailand som jobbar där (och som snart ska flytta hem igen which is sad) och så fort hon kände igen min Samulet visste jag att jag gillade henne. Visade sig att vi tittade på jättemånga gemensamma tv-serier och vi pratade om Doctor Who och förenades i vår ilska över sista avsnittet av How I Met Your Mother och det var allmänt trevligt. Ville knappt gå hem för att diskussionen var så intressant - sedan jag flyttade ifrån Malin har jag inte haft någon alls att diskutera serier med. Har ju abstinens förfan.
 
Skrev ju som sagt för övrigt på lägenhetskontraktet igårkväll och kände mig lättad i hela kroppen och planerade vad jag ska dekorera mitt rum med och tänkte köpa en cider och en donut för att fira (för att jag har haft cravings efter båda de sakerna sedan jag kom hit men haft en för tight budget för att kunna unna mig). Men så idag fick jag ett mejl från agenturen där den totala kostnaden för depositionen stod. HEH. Där rök den donuten. Och min ena njure, typ.
Hela flyttkalaset kommer kosta drygt £1300, vilket i svenska pengar är ungefär 16 000:-. Pengar som jag efter två månaders hostelvistelse och Oystercardkostnader och matinköp inte innehar längre.
 
Har inte ens ork att få panik längre. Har gått runt med så mycket ångest till och från och haft så många dramatiska känslostormar sen jag kom hit att jag inte ens orkar jaga upp mig. Allt jag äger och har och lite till kommer gå åt till att skaffa mig ett hem, men so be it. Bara att bita ihop och ta det och gå vidare. Får min första lön när november börjar, och om mina beräkningar stämmer kan jag klara av kostnaden med hjälp av det. Kommer knappt kunna köpa mat förrän i december, men jag har ju blivit ganska bra på detdär med att skära ner på matinköp, så jag reder mig nog. Sigh. Vill bara få det avklarat och få ligga i min egen säng och ha ett eget rum och äntligen börja kunna kalla det här stället mitt hem på riktigt. Bleh.
 
Nu sitter jag i alla fall på hostelet, där det för tillfället är den sedvanliga onsdagsfilmkvällen (Malificent hey oh), och äter popcorn med toffeesmak (var supermisstänksam mot dem först men nu är de typ min favoritgrej de är sÅ GODA ???). Joanna kom precis hem från jobbet och vårt lilla gäng av italienare har börjat samlas runt vårt vanliga bord, så jag blir nog kvar här en stund. Tar tag i lägenhetskrabbet imorrn tror jag. Pallar inte ens tänka idag. Ska bara äta popcorn och se på film och pausa verkligheten en stund. Yeah.