The love I sell you in the evening by the morning won't exist

[Bild: Paris, Frankrike]
  Lua // Bright Eyes 
Halv ett inatt skickade Juni mig en ukulelecover hon gjort av den här låten. Lyssnade på den precis nu - dyngsur och trött nedbäddad i sängen tre på morgonen med regnet smattrande mot fönstret. Mest wholesome upplevelsen på hela kvällen, tror jag.
 
Hej där! Återigen är det mitt i natten, men för en gångs skull måste jag inte upp till jobbet imorrn. Lediga söndagar är fan livet, ändå.
Det har varit en bra lördag, all in all. Jobbade tillsammans med Olga och Fernando på ett vanligt kaotiskt lördagsskift som vi mest spenderade med att prata om skönhetsstandards i the gay community och huruvida Game of Thrones är tvåtusentalets svar på Dynasty. As you do.
Slutade framemot femsnåret, och hoppade därefter på tunnelbanan i frickin' evigheter för att åka till, som Olga kallade det, The Deep East, för att hälsa på Annalisa. Planen var att hon skulle ha en sorts hemmafest since hon är husvakt i ett asfint jättestort hus, men det var allmänt kort notis och alla blev upptagna i sista sekund, så i slutändan var det bara jag, Mats och Laura som dök upp. Det funkade dock i allas vår fördel, since Annalisa ändå hade lagat ungefär 400 olika fantastiska maträtter av alltifrån quinoa- och kycklingsallad till spenatknyten och sweet potato fries som vi åt halvt ihjäl oss på.
 
Drack vin och åt tills vi stupade, och spenderade därefter resten av kvällen med att hänga vid TV:n, turas om att välja Youtubevideor, gå på alkoholjakt i huset och äta skorpor som Annalisa hittat i ett skåp (var Pågen-skorpor och allting det var så himla fint). Bara pratade och såg på konstiga saker och mös rent allmänt. Väldigt odramatiskt, väldigt mysigt. 10/10. Eftersom det är helg går Night Tube hela natten (känns som sån ultimat lyx när man alltid går ut på vardagar och vackert får nöja sig med nattbussar) drog jag, Mats och Laura oss hemåt när det började bli kväll och vi alla mest satt och gäspade ikapp. Sa hejdå till Annalisa och hade sällskap en bit på tunnelbanan innan jag åkte hem till Camden, insåg att jag glömt mitt paraply hemma hos Annalisa, och kom till sist hem helt genomregnad. Känslan att få ta sig ur alla dyngsura kläder och i en torr pyjamas, borsta tänderna och krypa ner i sängen medan det fortfarande ösregnar mot fönstren är fan obeskrivlig. Bästa känslan i världen, easy.
 
Så, ja. Har haft en actual lördagskväll, för en gångs skull. Mycket najs. Imorrn är det söndag, och jag är ledig och ska hämta ut mina glasögon (AT LAST!!!!) och sen förmodligen pubhänga med Mats. Perfekt söndagsnöje, tycker jag nog.
Nu, däremot, ska jag fanimig tvärdäcka. Är helt förstörd.

Do it right, make it real, that's the deal

[Bild: Louvren, Paris]
 
HOLA AMIGOS. Fredagen är över, och eftersom den mer är som en torsdag för mig since jag inte är ledig förrän på söndag, så har jag levt det sanna torsdagslivet och inte fått speciellt mycket gjort alls. Jobbade tillsammans med Felix, och vi gjorde leveranser, drack te och googlade asdåliga djurböcker tills Felix gick hem framemot eftermiddagen och jag gick igenom den senaste katalogen med barn-och ungdomsböcker och markerade vad vi borde köpa in inför hösten (var postitlappar på typ varannan sida i hela boken det kommer ut SÅ mycket bra YA-grejer i höst jag är SÅ TAGGAD) och letade efter en D&D-bok Josh ville ha (varför reprintar dem ALLTID när jag behöver dem jag blir så trött), innan jag stängde vid sju och åkte hem.
 
Kom hem, och spenderade därefter en timme eller två med att skypa med familjen. Var fint att prata ikapp lite igen (since den här veckan varit väldigt.... well..... MYCKET, rent allmänt). Har varit så himla dålig på att skypa hem över sommaren när mitt sociala liv blivit allmänt hektiskt, så ska verkligen göra en ansträngning att bli bättre nu. Är ju så himla najs att få checka in någon gång i veckan och bara babbla en stund.
 
När vi hade lagt på lagade jag kvällsmat i form av spaghetti och cirka 1000 köttbullar (det faktum att Sainsbury's säljer Mamma Scan's har fan räddat mitt liv), såg några Youtubevideor medan jag smälte maten, och gick sedan och tog mitt första bad på flera månader. Var asmycket bubblor och så varmt att jag var alldeles yr när jag klev upp. Svidade direkt om till pyjamas, borstade tänderna och gick och la mig. Perfekt avslut på dagen, basically.
 
Imorrn är det lördag, och jag kommer förmodligen vara frånvarande härifrån ett litet tag. Ska ju på Annalisa's houseparty (tillsammans med alla Joshs kompisar som jag blatant stulit av honom hehehe) direkt efter jobbet imorrn, och därefter ska jag förmodligen spendera söndagen med Mats, samt hämta mina glasögon, som redan är färdiga. Är väldigt taggad för ungefär allt ovanstående, pretty much.

You've had me up for ransom

[Bild: Bristol, UK]
Mer ny musik från mina garageskramliga favoriter Dead! MMMMM mycket bra och argt och skramligt indeed.
 
Hej där! Ska försöka hålla mig kort, för herrejösses det är redan alldeles för sent, men här är vi nu. Idag har det varit torsdag, och jag har all in all haft en ganska lågmäld men trevlig dag.
Jobbade öppningsskiftet tillsammans med Felix, och pratade ikapp om vad som hänt sedan sist, gjorde några leveranser, städade i ordning i barnavdelningen (och YA-sektionen eftersom vi fick en hel låda med nytt YA - eftersom den sektionen säljer rätt bra nuförtiden ehhehehe - som omedelbart gjorde mig till ett barn på julafton), gjorde lite social media-ståhej, drack te, lyssnade på alldeles för många konstiga locals som kom in och pladdrade en massa tråkiga ovidkommande saker om sina liv i timtal (antar att det är en förbättring att jag nuförtiden bara behöver lyssna på någon gammal gubbes livshistoria istället för att bli konstant trakasserad och stalkad av gamla gubbar så man får väl vara tacksam över det lilla antar jag).
 
Jag åkte hemåt vid halvsexdraget, svängde inom Sainsbury's och handlade, och kom hem till det faktum att Nat varit ledig hela dagen så jag kunde bli omedelbart underhållen igen. Mycket najs. Åt sparris, höll Nat sällskap medan hon städade, och såg därefter några avsnitt av The IT Crowd (som Nat hade fortsatt kolla på själv MIN VÄRVNING VAR FRAMGÅNGSRIK WOOOOO), tills Josh och Daniel kom hem några timmar senare (var helt övertygad om att Nat skulle jobba och Josh skulle spela D&D hela kvällen så hade helt förberett mig på en ensam kväll i lägenheten men istället var ALLA hemma? Älskar såna här plottwists).
 
Tjabbade lite ute i köket, innan jag och Josh hamnade på Joshs rum as per usual. Josh bjöd mig på vin och kvällsmat (god bless), och vi hade en helkväll med bara en hel massa bra content. Vi såg en massa klipp från en australiensisk radioshow Josh är asinne i (och som jag blir increasingly mer investerad i since den är HELT hysterisk), några avsnitt av en fejkutbildningsvideo om matte och kemi (som var betydligt roligare än det låter), såg till sist klart hela Garth Marenghi's Darkplace (kände att jag ju måste se klart på den nu när jag ska visa den för Mats också), och spenderade därefter småtimmarna med att se på gamla avsnitt av Familjen Addams-serien från 60-talet och blev allmänt sålda omedelbart. (De har världens BÄSTA aesthetic och serien är så whimsical och oresonligt mysig och samtidigt asgoth ??? IT'S HITTING ALL MY SWEET SPOTS JU).
 
Framemot halvtresnåret gick vi och borstade tänderna och hade en lång diskussion om hur Morticia och Gomez Addams är ultimata relationship goals (alltså de har genuint den mest wholesome relationen någonsin ever och samtidigt har de ett helt rum fullt med gilijoutiner och snaror liksom ???? älskar detta så mycket), innan jag till sist fick min godnattpuss och kunde pallra mig i säng.
 
Imorrn är det fredag, och eftersom Nat jobbar kväll och Josh är på svensexa hela jäkla helgen så tror jag att jag bara ska utnyttja min alone time till fullo och skriva och kanske till sist få någon bok utläst. Får se vad som händer.