Ah, att återupptäcka The Ark är ju verkligen lika bra varje gång, alltså.
 
Hej igen! Mina försök att ha ett lugnt 2020 har gått bra än så länge, I'm happy to report! Har varit perfekt balans av att hänga med kompisar, känna mig produktiv och ändå inte känna mig som om jag ränt runt så mycket. Ah may this reign long.
 
Som jag nämnde i förra inlägget var vi på Prince Charles och såg Mulholland Drive i lördags, efter att ha spenderat eftermiddagen på middag hos Paul och Emma (mitt bästa koncept, rent allmänt). Är ju inte direkt någon Hot Take att David Lynch gör bra saker, men jag har i princip bara skrapat på ytan av hela hans katalog, så jag blir fortfarande lika förvånad över hur mycket jag tycker om honom. Han är så himla konstig, men på ett approachable sätt, liksom? Så oväntat rolig som gör att man slappnar av och känner sig bekväm, och så att man kan ledas in i det riktigt konstiga utan att det känns främmande eller som någon jobbig arthouse film som bara är konstig för att vara konstig, liksom. Gillade den jättemycket, i alla fall, och efter vi sett den åkte vi hem till Paul och Emma igen och drack lite mer vin och fastnade framför konstig mitt-i-natten-TV tills alldeles för sent. Perfekt lördag, faktiskt.
 
I söndags hade vi en kaotisk D&D-session i en parallell dimension, vilket också var mysigt (min karaktär har blivit kidnappad så jag spelade en humonculus gjord av spott som hette Spit Father vilket var en INTRESSANT upplevelse, kan man väl säga).
 
I måndags var både jag och Emma lediga, så vi inledde dagen med brunch och en massa skvaller på vårt nya favoritcafé runt hörnet, gick till Camden Market och shoppade lite, skiljdes åt briefly för att gå hem och städa våra respektive hus, och så fort vi var klara kom Emma över igen och när resten av gänget kommit hem från jobbet spelade vi mer Obscurio (och lyckades NÄSTAN vinna alltså vi var SÅ NÄRA det här spelet är så kul men så SVÅÅÅÅRT) och avslutade kvällen med att spela lite Switch innan Paul och Emma åkte hem igen.
 
I tisdags spelade vi D&D igen, och hade en sån där RIKTIGT utdragen, lång session där inga karaktärer kunde sova för att vi hade en tidsgräns på hur lång tid vi kunde ta på oss och alla tog slut på sin magi och det var bara ROUGH AS HELL. Fruktar nästan tills nästa vecka när vi måste köra slutspurten av den här rescue missionen för att rädda min karaktär helt jäkla slutkörda. Jösses. Men kul ändå, somehow!!
 
Igår var det onsdag, och jag hade min första kvällskurs!!! Som ett direkt motgift till min annalkande 25årskris (och att jag inte har pluggat någonstans och rent allmänt bara känner mig som om jag har så himla mycket kunskapsluckor precis ÖVERALLT) ska jag gå en Introduction to Science-kurs på ett universitet i South Kensington i tio veckor framöver. Var lite nervös innan jag kom dit, men så fort jag kom in i klassrummet var det verkligen smooth sailing. Var så HIMLA ROLIGT. Vår föreläsare är en asnördig nederländsk fysiker som är sådär härligt ASTAGGAD på att få berätta coola vetenskapsfakta för oss, och hela min klass verkar asmysig.
 
Vi pratade om kosmologi (och såg bilder på svarta hål och fick STOR EXISTENTIELL PANIK direkt), och gick till tunnelbanan efteråt med två av mina nya klasskompisar (en medelålders tjej som gjorde konstanta Star Trek-referenser och en pensionerad geografilärare alltså HUR GULLIGT) och pratade om allt coolt vi lärt oss. Kom hem vid nio och berättade alla mina nya bästa rymdfakta för Josh medan han lagade kvällsmat åt oss. Åt kvällsmat, och så målade vi Warhammers och lyssnade på den FANTASTISKA podcasten Finding Drago (PLEASE lyssna på den den är verkligen det KONSTIGASTE jag hört) och gick och la oss medan det stormade så det tjöt ute. Har varit asstormigt hela veckan och har verkligen njutit till fullo av precis alla inomhusaktiviteter som involverar "att lyssna på vinden". MMMMMMM.
Josh målade Warhammers, men jag målade min custom-figur till min D&D-karaktär Trakram!! Var asnervös inför att måla honom eftersom han är One Of A Kind, men blev verkligen så himla nöjd!!! Hans hår och skägg har lite guldstänk i sig och jag lyckades somehow måla hans grävling på FRI HAND även fast jag trodde det skulle bli ett enormt failure. Limmade på fejkgräs på basen också som ser SÅ MYSIGT UT. Så taggad på att få spela med honom nu!!! My son!!!!
 
Which brings us to today. Har mest jobbat, tjabbat med mina chefer om huruvida vi ska få löneförhöjning eller inte (eller huruvida att ge oss bonusarna som var typ det enda som gjorde att vi tog oss igenom julruschen och som står med i våra kontrakt räknas som något sorts Stort Privilegium vi ska tacka dem för på våra bara knäskålar för eller inte......... SIGHS DEEPLY alltså vad är deft med rika människor och att bara vilja göra The Bare Minimum och inte ens det i swear to god). Kom hem från jobbet, såg på myrvideor och åt sötpotatisrisotto med Josh innan han skulle spela D&D, och nu är jag här! Invirad i två filtar, med en timlång konst-restaureringsvideo på Youtube, och ska tappa upp ett bad så fort jag är klar här. Kanske renskriva lite D&D-saker. Absolut MYS, oavsett.
 
Resten av veckans planer är ganska lugna de också. Det enda vi egentligen har planerat är att återuppliva vårt secret society på lördag. As you do. Mmm längtar.
Nu ska jag bada! Laterz!!!!